Ne oğrermeniziniz sözlesmeli ya da kurslarda falan calissaniz. En kotu ozel ders verirdim ben ücretli almazlar ise ücretsiz verirdim hatta evde oturmaktan iyidirArkadaşlar 1.5 senedir evliyim eşimin işi dolayısı ile başka sehirde yaşıyoruz yani onun ailesi de benim ailem de uzak mesafedeler burada bir çevre edinemedik ben ilk sene atanmak için çabaladım ama olmadi bu seferde artık çocuk olsun dedik beraber karar verdik tedavi görüyorum hemen olmadı yani yanlız yaşamak hiç buralarda eş dost olmaması cok kötü biz şöyle ki davet ediyoruz insanları ama geri dönüş yok pek herkes kendi meşkalesinde yani hergun evde oturmak bana çok ağır geliyor çok üzülüyorum emek ettim o kadar ev de oturmak için mi diyorum çalışmak için başvuru falan da yaptım kaldığımız şehir imkanları kısıtlı iş de yok bana göre ne yapmalıyım sizce((
Tedavi görürken iş bulup çalışmanızı öneririm. Şu an neticede evde oturmanızı gerektiren sebep yok çocuk/sınava hazırlık gibi.Arkadaşlar 1.5 senedir evliyim eşimin işi dolayısı ile başka sehirde yaşıyoruz yani onun ailesi de benim ailem de uzak mesafedeler burada bir çevre edinemedik ben ilk sene atanmak için çabaladım ama olmadi bu seferde artık çocuk olsun dedik beraber karar verdik tedavi görüyorum hemen olmadı yani yanlız yaşamak hiç buralarda eş dost olmaması cok kötü biz şöyle ki davet ediyoruz insanları ama geri dönüş yok pek herkes kendi meşkalesinde yani hergun evde oturmak bana çok ağır geliyor çok üzülüyorum emek ettim o kadar ev de oturmak için mi diyorum çalışmak için başvuru falan da yaptım kaldığımız şehir imkanları kısıtlı iş de yok bana göre ne yapmalıyım sizce((
Arkadaşlar 1.5 senedir evliyim eşimin işi dolayısı ile başka sehirde yaşıyoruz yani onun ailesi de benim ailem de uzak mesafedeler burada bir çevre edinemedik ben ilk sene atanmak için çabaladım ama olmadi bu seferde artık çocuk olsun dedik beraber karar verdik tedavi görüyorum hemen olmadı yani yanlız yaşamak hiç buralarda eş dost olmaması cok kötü biz şöyle ki davet ediyoruz insanları ama geri dönüş yok pek herkes kendi meşkalesinde yani hergun evde oturmak bana çok ağır geliyor çok üzülüyorum emek ettim o kadar ev de oturmak için mi diyorum çalışmak için başvuru falan da yaptım kaldığımız şehir imkanları kısıtlı iş de yok bana göre ne yapmalıyım sizce((
aynı durumdayım yıllardır kpss,iş başvuruları hicbiri sonuç vermedi,kimseyi tanımadığım bir yerdeyim üstelik 9 senelik başarısız bir evlilik sonucu 1 ay önce boşandım çocuğumun okulu ve babası nedeniylede kaldım burada,izlemediğim film,dizi,okumadığım kitap kalmadı,biniyorum arabaya bütün ili bazende yakın mesafe illeri geziyorum oğlumla,kendime yetmeye çalışıyorum pes etmiyorum bazen birakıyorum kendimi sonra tekrar toparlanıyorum,artık şuanda genel kültürü tavan yapmış,özgüveni zirvede yalnız ve bekarım,kafayı kırdım kıracamArkadaşlar 1.5 senedir evliyim eşimin işi dolayısı ile başka sehirde yaşıyoruz yani onun ailesi de benim ailem de uzak mesafedeler burada bir çevre edinemedik ben ilk sene atanmak için çabaladım ama olmadi bu seferde artık çocuk olsun dedik beraber karar verdik tedavi görüyorum hemen olmadı yani yanlız yaşamak hiç buralarda eş dost olmaması cok kötü biz şöyle ki davet ediyoruz insanları ama geri dönüş yok pek herkes kendi meşkalesinde yani hergun evde oturmak bana çok ağır geliyor çok üzülüyorum emek ettim o kadar ev de oturmak için mi diyorum çalışmak için başvuru falan da yaptım kaldığımız şehir imkanları kısıtlı iş de yok bana göre ne yapmalıyım sizce((
doğrusu meşgalemiydi,ama çok fazla msjlaşınca yazım hatalarına insan takılamıyor zaten o kadarınıda hoş görün,hoş gör ayrımı bitişikmi yazılıyodu bak şimdiŞu yazım hatalarına tek ben mi çok takılıyorum yanlız ve meşkale kelimesini görünce daha fazla okuyamadım
Yazanlarda sıkıntı yok sıkıntı bende başak burcu mükemmelliyetçiliğidoğrusu meşgalemiydi,ama çok fazla msjlaşınca yazım hatalarına insan takılamıyor zaten o kadarınıda hoş görün,hoş gör ayrımı bitişikmi yazılıyodu bak şimdi
Başak değilim ama ben de takıntılıyım bu konudaYazanlarda sıkıntı yok sıkıntı bende başak burcu mükemmelliyetçiliğisizde beni hoşgörün
hoşgördümYazanlarda sıkıntı yok sıkıntı bende başak burcu mükemmelliyetçiliğisizde beni hoşgörün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?