yardım... trabzon'da kadın doğum uzmanı

uxgxurkuxsxu

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
141
8
296
Trabzon
Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül annesiyim ve doğum için hep bulunduğum ilde kontrollere gittim, doktoruma da çok alışmıştım ama maalesef tayinimiz çıktı ve doğumu trabzonda yapmak zorundayım çok endişeliyim kime gideceğim doktor olarak. Kimseyi de tanımıyorum. Zaman da az kaldı. Arkadaşlar sizin tanıdığınız var mı?? Trabzonlu olan var mı?? Yardım edebilir misiniz?? Önerebileceğiniz bir doktor var mı??

canım hiç endişelenmene gerek yok.trabzon doğum hastanesinin doktorları hepsi süper.Dr.Gül hanımı önerebilirim...

mrb.
tayinimiz çıktı trabzondan ayrılmak zorunda kaldık.hamileliğim boyunca dr.hülya çiçek'e gittim ben.çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim

Canim Bende Trabzondayim
şuan Gül Hanima Gidiyorum Memnunumda Tavsiye Ederim
Hem özel Muayenehanesi Var Hemde Doğum Hastanesinde çalişiyo Testleri Falan Ssk Karşiliyo Devlet Hastanesinde

Arkadaşlar hastanenin internet sitesinden araştırdım. Gül YÜCESAN hanım. Sanırım ben de ona gideceğim.Çok teşekkür ederim. İmperial Hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz* Benim doğum sezeryan olacak ilk doğumum öyle olmuştu. O yüzden endişeleniyorum.

herkese merhabalar. Bende bir eylül annesiyim :) Trabzonda ikamet etmekteyim . Ailemizde kanser hastalığı yaygın . Kordon kanındaki hücrelerin kanserle tedavide kullanıldığımı duydum ve bebeğimin kordon kanını saklatmak istiyorum. Bu konuda bir bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.

Arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım bebeğimin kordon kanını saklatmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ??

Merhaba arkadaşlar. Ben de eylül annesiyim ve doğum için hep bulunduğum ilde kontrollere gittim, doktoruma da çok alışmıştım ama maalesef tayinimiz çıktı ve doğumu trabzonda yapmak zorundayım çok endişeliyim kime gideceğim doktor olarak. Kimseyi de tanımıyorum. Zaman da az kaldı. Arkadaşlar sizin tanıdığınız var mı?? Trabzonlu olan var mı?? Yardım edebilir misiniz?? Önerebileceğiniz bir doktor var mı??
karlidağlarin gülü ne ulas o bu konu hakkında bilgi sahibi

arkadaşlar ben doğum için trabzona geldim. Birkaç kere imperial hastanesine gittim ama içime sinmedi bir türlü. Dr. Dilek Aydın Erdoğan'a gittim imperial hastanesinde. Ama dediğim gibi arkadaşlar. Lavinya arkadaşım hasan sanisoğlunun özeline mi gidiyorsun? Nasıl ulaşabilirim? Yabancısıyım Trabzonun. Ücret konularını görüştünüz mü? Bir de beni kabul edecek mi biliyorsun 1 ay kaldı hemen hemen doğuma.

arkadaşlar ben doğum için trabzona geldim. Birkaç kere imperial hastanesine gittim ama içime sinmedi bir türlü. Dr. Dilek aydın erdoğan'a gittim imperial hastanesinde. Ama dediğim gibi arkadaşlar. Lavinya arkadaşım hasan sanisoğlunun özeline mi gidiyorsun? Nasıl ulaşabilirim? Yabancısıyım trabzonun. ücret konularını görüştünüz mü? Bir de beni kabul edecek mi biliyorsun 1 ay kaldı hemen hemen doğuma.

evet canim zorlu grand otelinin karşisinda pasajda 4 katda.doktorum doğum hastahanesinde çalişiyor doğumdan ücret alinmiyor bildiğim kadariyla.sen doğumu nasil düşünüyorsun?normal yada sezeryan bu arada muayne ücreti 130 ytl umarim yardimci olabilmişimdir.

arkadaşlar bende imperial hastanesine gidiyorum dilek hanımdan randevu aldım görelede oturuyorum burda saglıkcı bi arkadaş var cok görele hastanesinde cok iyi bi kadın dogumcu varmış bakim olmazsa ona gidecem

teşekkürler lavinya arkadaşım. benim ilk doğum sezeryan o yüzden ikinci de aynı şekilde olacak. Burada görüştüklerim hep dedilerki doğum hastanesinde yap özel hastanede 10 doğum oluyorsa hastanede 100 oluyor yani tecrübe açısından daha iyi diyorlar. Açıkçası biraz da korku var bende. Ameliyat masası korkusu mu diyeyim ne diyeyim anlayamadım. Bir de Hasan Tahsin beye gideyim ben en iyisi.

lavinya benim eşim de giresunlu. Hatta iki hafta önce oradaydık. Biz memur olduğumuz için sadece yazları gelebiliyoruz ama evimiz filan hep giresunda. Sen kontroller için giresundan trabzona geliyorsun anladığım kadarıyla.Giresundaki kadın doğum hastanesi iyi değilmi. Bir kere de oraya gitmiştim. Doktorun adını hatırlayamadım ama soyadı Mıhçı'ydı galiba. Eşim yeni görev yerimize gitti ben kaldım doğum için. Zor bu işler gerçekten. Sona yaklaştıkça zorlaştı sanki. Ya da düzenimiz bozulduğu için bana öyle geliyor.

arkadaşlar ben doğum yaptım imperial hastanesinde ve sağolsun Dr. Dilek Hanım yaptı ameliyatımı. İkinci doğumumdu ve birinciyle kıyasladığımda gerçekten de çok hafif geçti doğum sonrası sıkıntılarım. Kesinlikle öneriyorum Dilek Hanım'ı ve bol bol dua ediyorum kendisine.

Back
X