Merhabalar. Ben 6 yillik evliyim. Evlendigimden beri turlu turlu sıkıntılar yasiyorum. Hangisini anlatsam nerden baslasam bilemiykrum. Esimle surekli kavga ediyoruz. Cok ofkeli biri. Ben de ofkeliyim. Once vajinismus sorunu yasadim. Onu aştim daha sonra hastalik hastalığı yasamaya basladim. Surekli drlara gidip tahlil mr ne varsa tetkik yaptiriyordum. Zaten dogustan da kalp rahatsizligim vardi. Doktor gebe kalmami yasaklamisti.Daha sonra kalbime kalp pili takildi. Simdi daha iyiyim ve gebelik konusunda sıkıntı kalmadi. Simdi esim bebek konusunu duymaya tahammul edemiyor. Sagligim icin endiseleniyordu ilk zamanlar ama doktorum onay verdi. Simdi de tartışmalarimizi one suruyor cocuk yapmayalım diye. Hayal bile kurdurmuyor. Çocuğunuzun adi ne olsn diyorum kiziyor kulaklarini tikiyor. Cok acilar cektim. Tokat bile yedim zamaninda bikac kez. Yuregim yaniyor ama kimseyle paylasamiyorum. Hayirlisi diyorum nasipse olsun cocuk diyorum nasip degilse olmasin. Ama artik hayatima ceki duzen vermek istiyorum. Psikologa gittim degismedi hicbir sey. Kendimi degersiz hissediyorum. Esim ozunde iyi biri kotu karakterli degil ama ofke kontrol problemi var. Hastayken cok uzuldu. Herkesin cocugu var melek bakislarla teselli buluyorlar benim kollarim boş.Bosansam bosanacak kadar kotu biri de degil. Ben anlaşilmiyorum insanlar tarafindan galiba. Kimse beni anlamiyor. Anlayan da yanlis anliyor. Var mi beni anlayabilecek birileri? Onerisi olan var mi?