YARDIM! Vajinal Enfeksiyon ve Mantar Bebeğime Zarar Verir Mi?

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
Kızlar smear sonucumda enfeksiyon ve mantar çıktı. hamileysem bebeğime zarar verir mi? hamileyken antibiyotik kullanımı riskli olduğundan tedavi olabilir miyim? gebelik test sonucumu yarın alıcam. 5 aydır bebek istiyoruz fakat enfeksiyon mantar olduğumu bilmiyordum. adetim de gecikti. çok kötü hissediyorum. düne kadar hamile olayım diye dua ediyordum, şimdi inşallah değilimdir diyorum. tedavimi olupta hamile kalayım. lütfen bilgilerinizle yardımcı olun :18:

Merhaba.hamileligim boyunca 8 kutu antibiyotik ictim.enfeksiyon vardi ve nerde oldugu bilinmiyordu.her antibiyotik sonrasi vajinal mantar oldum.krem fitil kullandim.
Sonuc:enfeksiyona bagli erken dogum yaptim.ve enfeksiyon bebegime gecmisti ve 3 gun suyum geldigi icin daha cok enfeksiyonlu dogdu kizim. 7 gun yogunbakimda kaldi sukurler olsunki suan gayet iyi 2 aylik olucak nasipse.eger hamileyseniz basindan redavi olursunuz.antibiyotik bebege gecmiyormus.degilsenizde tedaviniz sonrasi kalirsiniz insallah.dert ediyor insan biliyorum ama suda var su akar yolunu bulur.ne yazildiysa onu goruyoruz.insallah hersey isrediginiz gibi olur...

Merhaba.hamileligim boyunca 8 kutu antibiyotik ictim.enfeksiyon vardi ve nerde oldugu bilinmiyordu.her antibiyotik sonrasi vajinal mantar oldum.krem fitil kullandim.
Sonuc:enfeksiyona bagli erken dogum yaptim.ve enfeksiyon bebegime gecmisti ve 3 gun suyum geldigi icin daha cok enfeksiyonlu dogdu kizim. 7 gun yogunbakimda kaldi sukurler olsunki suan gayet iyi 2 aylik olucak nasipse.eger hamileyseniz basindan redavi olursunuz.antibiyotik bebege gecmiyormus.degilsenizde tedaviniz sonrasi kalirsiniz insallah.dert ediyor insan biliyorum ama suda var su akar yolunu bulur.ne yazildiysa onu goruyoruz.insallah hersey isrediginiz gibi olur...
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Eğer hamileysem sanırım doktorum gebeliğe uygun ilaçlar vericektir. antibiyotik bebeğe zararlı değil demişsiniz, ben bugüne kadar hep kaçındım antibiyotikten ve beni korkutuyor. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Back
X