Yardım ve fikirlerinize ihtycm var

startopic

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
8
1
286
29
Merhaba ben 19 yaşındayım ve bekarim yaklaşık 6 aydır gebeyim ve hala soktayim. Çünkü cinsel bir birlesmem olmadı. Ayrıca muayne ve tahlillerde kız oglan kız olduğum kanıtlandı. Doktorum kapma olayından bahsetti sizce böyle bir durum mümkün mü? Ailem bana son derece güveniyor ve beni asla sokaga atmayacaklarni söylüyorlar sizce ben ne yapmalıyım ne hissedecegimi bile bilmiyorum 5.5 aylkken öğrendim gebe olduğumu

Valla inan bende şok oldum şimdi nasıl olabilir böle bisey milyonda bir ihtimal çok tuhaf

bir tanıdığımdan duymuştum teeeee kaç yıl önce..... ondan beri misafirlikte filan wc'lerden çekinirim. kapma dediğin bu dediğim sanırım... bazı cafelerde de ortak oluyor hem kadın erkek vs. dikkat edilmesi gerek..

ama cok garip bisey bende sok oldum simdi bu kapma bu kadar kolay bisey mi ki ya nasil olur boyle bisey

WC den hamile kalınmaz çünkü bi boşalma olmuyo ayrıca idrardan hamile kalınmaz he adamın biri boşalmıştır oraya oda gidip oturmussa üstüne bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…