Yardım yardım ❗️❗️

Mathilda66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
157
34
13
Adana
Arkadaşlar beklenen adetim yarın ama ben bu ay yumurtlamayı saydam akınıtının gelmesiyle beraber tam 7 Eylül gördüm ve ilişki yaşadım zaten tüm ayı 2 günde 1 olacakta değerlendirdim ama benim bu gün aşırı göğüs şişmesi damarlaşması ve ara ara giren alt karın krampları sağ kasık batması belirtim var 2 gündür bugün sabah normal çubuk şeklinde gebelik testi yaptım ve negatif yani bugün 15 Eylül ve beklenen adetim yarın benimde yumurtlama 7 Eylül yani 1 haftada belirtiler neyin nesidir adet olur muyum yoksa geç döllenme mi yaşıyorum yada gebelik söz konusu ve test yapmam için fazlamı erken zaman

7 Eylül yumurtalamadan eminseniz 15 Eylül olmaz zaten adet tarihiniz.yumurtlamadan ortalama 2 hafta sonra adet günüdür sizin daha 1 hafta gecmis, erken yani test için belli olmaz henüz.

Eğer regli tarihiniz ve yumurtlamadan eminseniz geç döllenme olmuş olmalı. Çünkü olası ovülasyon döneminden daha geç yumurtlama olmuş.

Canim yumurtlaman 7 eylul ise bat 15’i olmaz. 21 eylul civari olur. En azindan cok merak ediyorsan 5 gun falan bekle test yaptir belki kanda cikabilir. Ama bence acele etme bati bekle.

Ya çok teşekkür ederim benim korkum normale her ay 15 16 sı ayın hasta olmam ama yumurtlamayı geç gördüm 23 gün gördüm yani otomatikmen beklenen adette attı ..ama belirtilerim çok fazla göğüs ve kasık olarak çok ciddi belirtim var bunlar neden olur ki adet tarihinde üstelik ... adet olmazsam bunlar gebelik işaretimidir 1 hafta sonra yumurtlamadan

siz 2 günde 1 değerlendirmişsiniz o açıdan sıkıntı yok ama bazen o akıntının geldiği günler direkt yumurtlamayı göstermedi bende ya. mesela o akıntıyı dikkate alarak ilişki yaşadığımda gebelik olmadı bende. geçen ay hiç akıntım olmadı ona rağmen hamile kaldım. insan vücudu çok farklı birbirinden ama genelde yumurtlamadan sonraki 10-12 gün sonra testlerde çıkıyor pozitif. bende adetten 2 gün sonrasında ancak çıktı. o yüzden regl olana kadar negatif görebilirsiniz önemli olan regl olmamak benim belirtilerim de direkt regl gibi karın ağrısı, meme hassasiyeti falandı. ama ayırıcı olarak aşırı gaz vardı midemde ordan tahmin etmiştim bir şeyler olduğunu. regle 4-5 gün önce başladı belirtiler.

Evet ya dediğiz gaz problemi bende var o ama genel olarak arada yaşadığım için çok önemsemedim onu ..bakalım bugün yarın olmazsam haftasonu test yaparım...hayırlı olsun sizede tebrik ederim dualarınızı beklerim Allah size de sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Bişey daha sorsam bu belirtiler normalde adet günü olur bende önce kan gelir sonra ağrılar kasık batması başlar mesela ama bu batma ve ağrılar 3 4 gün önce başladı..sizinde aynı mı ? Günler sürdümü normalde adette nasıl oluyordu ?

normal adetle aynı şekilde oldu. benim 4-5 gün önceden adette de başlar belirtilerim. son 1-2 gün bayağı yoğunlaşırdı. bunda da aynı oldu karın ağrısı, memelerde hassasiyet sinir hali falan. fakat adet olmadım. gaz ve sık idrara çıkma vardı son hafta bi de kremsi losyon şeklinde beyaza yakın akıntı. sık derken 30dkda 1 kez kesin gidiyodum. ama adet günü bile negatif görünce artık umudumu kaybetmeye başlamıştım. 2 gün sonra gördüm pozitif. regl olacağım gibi hissediyodum zaten. hala daha kramplar oluyor ve memede hassasiyet var başka da bi şey yok belirti olarak. 5+4 su an.

sağ ol canım hadi inşallah umudunu kaybetme geleceği zamanı biliyor o. doğru zamanda gelecek eminim. benim için öyle oldu. boğa burcu olacak olması dışında boğalar bayağı zor oluyor

Olsun ya yeterki sağlıklı olsun onlar önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…