• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım yardım yardım :(

yeliziley

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
46
2
18
İstanbul
arkadaşlar lütfen yardım edin. 3buçuk senelik bir ilişkim vardı, geçen bayrama kadar. saçma sapan bir sebepten benden ayrıldı, haftalarca acı çektim, kendimi suçlu hissederek yalvardım yakardım, bikaç telefon konuşmasından sonra (ilişki istemediğine dair çok kesin konuşmalar) alakasızca görüşme isteğimi kabul etti ve görür görmez sıkıca sarılıp öptü... 2 hafta tekrar eskisi gibi devam ettik. uzun zamandır sorunlarımız hakkında konuşmuyorduk ve konuşmaya karar verdik bi gece. anlattı, anlattı, eski ilişkisinde aldatılmıştı ve hemen ardından tanışıp ilerlettik muhabbetimizi. bana da hiç güvenmedi, psikopatlık derecesinde kıskanç olmasına rağmen bana güvenmesi için çabaladım durdum. tek bi güzel söz tek bi iltifat işitmedim ama onu öyle kabul ettim. sürekli hediyeler aldım her fırsatta yanına gittim hep onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. ama bende bunu görememiş. çok sevdiğini söylüyo. bana şimdiye kadar hiç yalan söylemedi ve yalandan nefret ediyo. bu iki haftanın sonunda benden tekrar ayrıldı, ilişki istemediğini söyledi. ben tabi yine ağla zırla aciz salak bi kız gibi oldum karşısında, sonra bana ben karşımda güçlü bi kadın istiyorum, seni tanıdıgımda sen cok mutluydun cıvıl cıvıl bi genç kızdın, şimdi çokm utsuzsun sürekli ağlıyosun falan dedi, ona "bana kendimi hiç kadın gibi hissettirmedin" demiştim... bu çok üzmüş onu dediğine göre. ve bunun dışında uzun zamandır içimde tuttuğum bi çok şeyi o gece söyledim. bi kere ben elini tutmadan elimi tutmadın, bi kere de gelip öpmedin, hiç ben sana demeden seni seviyorum demedin ve daha niceleri. o gece ilk kez ağladığını gördüm, gerçekten çok üzüldü. ve normalde çok sert asla romantık olmayan bi tiptir. ve bu ayrılıktan sonra yine çok kararlı konuştu benle. arkadaşlar elim kolum bağlı başka bişey düşünemiyorum hiçbi şey yapamıyorum Allah rızası için bişey söyleyin, ben seviyorum hala bu beyinsizi, bu şekilde bitiren bi adam geri döner mi sizce? nolur akıl verin bana napmalıyım?

Anladığım kadarıyla arkadaşınız sorunları var ne istediğini bilmiyor.
Biraz zamana bırakın ama bu süreçte böyle kendinizi yıpratmayın güçlü kadın olduğunuzu gösterin ona.
Her defasında ilk adımı siz atmışsınız yorulmadınız mı ?
Biraz sabredin eğer sizi gerçekten seviyorsa ve sizinle mutluysa zaten geri gelir.
Ama siz böyle ağlayıp zırladıkça sizden daha da çok uzaklaşacaktır.

Karbon kağıdımı bu, öne bir şey yazınca arkasıda aynı olsun?
Güven kaybını sana yaşatması doğru değil.
ve ayrıca sen kendinden eminsen,
Neden yırtınıyorsun?

Senin sadakatini görmek isterse görür,
Demek ki görmek değil, bildiğini yaşamak istiyor..
Çok arabesk buldum sevgilini...
Bence artık kuralları sen belirle !
Senin suçun yokmuş ki anlattığın kadarı ile.
Sen kendini ortaya koy,
Ona yaranma çabandan vazgeç ve
Ben zaten sana sadığım,
Seviyorum, sıkıntın ne?
Eğer psikolojik sorunun varsa sen düzeltmeye çabala,
Geçmişin acısını benden çıkarma.
Ya benimle, benim de istediğim ortak koşullarda gel,
Ya da geçmişinde kal ve takıntılarında boğul !
De!
Yolun başı kabul etmezse sonlandır ;)

Erkeğin üstüne gidince kız gibi kendini naza çeker maalesef.
Bu adamın niyetini anlayamadım ben .
Zaten ilişkiyide hep sen yürütmüşsün

Hem kiskanip kisitlayip uzmus hem de nesesizsin demis.

Onu sevgiye bogmussunuz hem cok sevilmis hem de sevildigini gormemis.

Hem kendi ayrilmis hem de gorur gormez sıkıca sarilip opmus.

Bu kadar dengesiz olmasini onceki iliskisinde aldatilmasina bagliyorsunuz.

Onu iyilestirmeye calisiyorsunuz...

Arabaniz bozulsa kendiniz mi tamir ediyorsunuz, neden sorunlu adamlara psikologluk edeceksiniz?

Yolunuz yol degil, sizi kendinden beter hale getirecek.

Sizden ayrilacak her donusunde yeni tavizler bekleyecek, bunun ona iyi gelecegini hissettirecek...

Bunlarin icinde ciddi kisitlamalar ve cinsel yakinlik da olacak.

Siz de en olmadik seyleri onu kaybetmemek icin kabul eder hale geleceksiniz.

En sonunda gozunuzun ustundeki kas yuzunden donusu olmayacak sekilde ayrilacak sizden...

Siz de diger konunuzu o kadar fedakarliga ragmen terk edildim diye acacaksiniz...

Konu basliginiz da artik kimseye guvenmeyecegim olacak.

Ah Issız Adamlar...

Bi bitmediniz... :ssz:

Beyin kesinlikle çok lazım bi organ . Beyin ölümü. Geçmiş olsun. İki tarafın fişini çekelim hemşire

Back
X