• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım yardım yardım...

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.262
208
Kzılar erkek arkadaşımın öfke kontrol sorunu var. Her şeyiyle iti tamam sıkıntı yok. Ama sinirlenince bambaşka biri oluyor.
Dün ailesiyle birlikte bize geldiler. Benim telefonumu aldı başladı karıştırmaya. Annesinin babasının yanında benim sosyal medya hesabımdaki kişileri soruyor bu kim bu kim diye.. Neyse zaten bildiği kişilerdi (daha önceden anlatıyorum şu kişiyi şurdan şu kişi akraba diye, her gördüğünde hiç bilmiyormuş gibi davranıyor, ayar oluyorum ) Sonra abi dediğim birisini üstelik babamın da tanıyıp sevdiği birini sildi. Bişey demedim ailesinin yanında uzatmak istemedim. Hiç sıkıntısız konu kapandı..
Sen ver bide senin telefonuna bakayım dedim (1bucuk senedir ilk kez baktım). Bi tane yarı çıplak bir kızı takip ediyor. Bu kim dedim. Akraba dedi. Hangi akraba ben hiç görmedim dedim. Ölen eniştemnin abisinin kızı dedi:KK12:dıdının dıdısı bu niye fotoğraflarını beğeniyosun dedim. Ya bi kaç kere denk geldi öyle baktım dedi. Başka bi kız vardı bide onunda fotoğraflarını beğenmiş, kuzeninin eski kız arkadası:super: adı üstünde eski yani 1. si sende niye ekli 2.si bitmiş ilişki niye tutuyosun 3.sü niye beğeniyosun. (3 kız arkadaşıyla fotoğraf atmış bizimkide beğenmiş.) Benim odama gittik başladık tartışmaya.
Sonra az önce sildiği kişinin konusunu açtı. Kendi suçunu bastırmak için şu an bunu yapıyosun dedim. Bi anda canavara dönüştü o gözleri kocaman oldu, yüzü çekildi. Ben farketmeden bağırarak konusuyomusum ağzımı kapatıcakmış bende vurucak sandım, o an ondan öyle bir soğudum ki. Ben gittim salona geri. Bunlarda kalktılar. 1 saat sonra beni aradı. Ama aradığına pişman ettim dedikleirm aynen şöyle.
Sen kimsin de bana el kol yapabiliyosun beni korkutabiliyosun.
Sen kimsin de beni yapmadığım bir şey için zan altında bırakıyosun. (daha önceki konumdan bilen bilir annem babamı aldatıyor ve ben bunun nasıl bir acı olduğunu biliyorum asla karşımdakine bunu yansıtmam, sözlümde annemin drumunu biliyor her daim bana destek olmuştur Allah var)
Hastalıklı kıskanç biri olmaya başladın ve ben senin bu hareketlerinden geleceğimizi göremiyorum, eğer ki süphen varsa bunu bana söyle şurda yanlış yapıyosun de. (biz uyumadan uyumaya eve gidiyoruz 5te işten cıkıp 11 12ye kadar beraberiz.) Sürekli yanındayım sürekli yanımdasın hala ne yapmaya calısıyosun.
Eğer ki bi daha beni kıracak incitecek kötü hissttirecek bir şey yaparsan bi UZMANDAN YARDIM ALACAKSIN dedim..
Ben yapım gereği kıskanc biri değilim ama ona nasıl bişey olduğunu göstermek için telefonuna baktım, kızları sorun haline getirdim. O kızlar orda olsa dahi zerre umrumda olmaz, yaparsa kendine yapar düşüncesindeyim.
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Uzman yardımı alan var mı ?
Okuyanlara şimdiden teşekkürler (önceki konumda sözlümün kıskançlığından bahsetmiştim detay öğrenmek isteyenler bakabilirler:KK54:

Okurken erkek arkadşından ben korktum.
İlerde el kaldırabilir mi düşüncesi geldi aklıma.
Anladıgım kadaryla sende kimseye pabuc bırakacak bir kız değilsin.
Yani bu kadar ani parlaması tuhaf ilerde işi daha ciddi boyutlara getirebilr.
Sürekli böyle çıkışları varmı yoksa aradamı böyle tavırlar sergiliyor.
Çok iyi ölçüp biç bence.

benim de nişanlım çok kıskançtı yapmadığım şeylerle itham etmeye kadar gitti olay. ben ne yaptım uzman falan mı hayıııır beni aşağılayan insanın kafasına yüzüğü attım. kıskançlık lazım evet ama bu anlattığınız kıskançlık değil başka bir şey oluyor..

Annenin durumunu söylemeseydin keşke, belki paylaşmak istedin, destek istedin ama bu sana bu şekilde geri dönüyor işte.
Sen de aldatır mısın? Diye bir şüphe...

Uzman yardımı aldır kesinlikle. Bir kez daha tekrar etmesini bile bekleme, böyle devam ederse de evlenme.

Okurken erkek arkadşından ben korktum.
İlerde el kaldırabilir mi düşüncesi geldi aklıma.
Anladıgım kadaryla sende kimseye pabuc bırakacak bir kız değilsin.
Yani bu kadar ani parlaması tuhaf ilerde işi daha ciddi boyutlara getirebilr.
Sürekli böyle çıkışları varmı yoksa aradamı böyle tavırlar sergiliyor.
Çok iyi ölçüp biç bence.
Bu kıskançlık konusu hariç ya adam tam bir melake.
Aklına gelebilecek her şey de yanımda olur, yargılamaz, sever, süprizlerle doludur.
Ama gel gelelim ki bu konuda beni fitil ediyor

Annenin durumunu söylemeseydin keşke, belki paylaşmak istedin, destek istedin ama bu sana bu şekilde geri dönüyor işte.
Sen de aldatır mısın? Diye bir şüphe...

Uzman yardımı aldır kesinlikle. Bir kez daha tekrar etmesini bile bekleme, böyle devam ederse de evlenme.
Annem olayında bana öyle bir destek oldu ki o olmasa inan atlatamazdım.
Annemin durumunu öğreneli 2 ay oldu ama daha öncede böyleydi sözlüm.
Annemle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama..

Kzılar erkek arkadaşımın öfke kontrol sorunu var. Her şeyiyle iti tamam sıkıntı yok. Ama sinirlenince bambaşka biri oluyor.
Dün ailesiyle birlikte bize geldiler. Benim telefonumu aldı başladı karıştırmaya. Annesinin babasının yanında benim sosyal medya hesabımdaki kişileri soruyor bu kim bu kim diye.. Neyse zaten bildiği kişilerdi (daha önceden anlatıyorum şu kişiyi şurdan şu kişi akraba diye, her gördüğünde hiç bilmiyormuş gibi davranıyor, ayar oluyorum ) Sonra abi dediğim birisini üstelik babamın da tanıyıp sevdiği birini sildi. Bişey demedim ailesinin yanında uzatmak istemedim. Hiç sıkıntısız konu kapandı..
Sen ver bide senin telefonuna bakayım dedim (1bucuk senedir ilk kez baktım). Bi tane yarı çıplak bir kızı takip ediyor. Bu kim dedim. Akraba dedi. Hangi akraba ben hiç görmedim dedim. Ölen eniştemnin abisinin kızı dedi:KK12:dıdının dıdısı bu niye fotoğraflarını beğeniyosun dedim. Ya bi kaç kere denk geldi öyle baktım dedi. Başka bi kız vardı bide onunda fotoğraflarını beğenmiş, kuzeninin eski kız arkadası:super: adı üstünde eski yani 1. si sende niye ekli 2.si bitmiş ilişki niye tutuyosun 3.sü niye beğeniyosun. (3 kız arkadaşıyla fotoğraf atmış bizimkide beğenmiş.) Benim odama gittik başladık tartışmaya.
Sonra az önce sildiği kişinin konusunu açtı. Kendi suçunu bastırmak için şu an bunu yapıyosun dedim. Bi anda canavara dönüştü o gözleri kocaman oldu, yüzü çekildi. Ben farketmeden bağırarak konusuyomusum ağzımı kapatıcakmış bende vurucak sandım, o an ondan öyle bir soğudum ki. Ben gittim salona geri. Bunlarda kalktılar. 1 saat sonra beni aradı. Ama aradığına pişman ettim dedikleirm aynen şöyle.
Sen kimsin de bana el kol yapabiliyosun beni korkutabiliyosun.
Sen kimsin de beni yapmadığım bir şey için zan altında bırakıyosun. (daha önceki konumdan bilen bilir annem babamı aldatıyor ve ben bunun nasıl bir acı olduğunu biliyorum asla karşımdakine bunu yansıtmam, sözlümde annemin drumunu biliyor her daim bana destek olmuştur Allah var)
Hastalıklı kıskanç biri olmaya başladın ve ben senin bu hareketlerinden geleceğimizi göremiyorum, eğer ki süphen varsa bunu bana söyle şurda yanlış yapıyosun de. (biz uyumadan uyumaya eve gidiyoruz 5te işten cıkıp 11 12ye kadar beraberiz.) Sürekli yanındayım sürekli yanımdasın hala ne yapmaya calısıyosun.
Eğer ki bi daha beni kıracak incitecek kötü hissttirecek bir şey yaparsan bi UZMANDAN YARDIM ALACAKSIN dedim..
Ben yapım gereği kıskanc biri değilim ama ona nasıl bişey olduğunu göstermek için telefonuna baktım, kızları sorun haline getirdim. O kızlar orda olsa dahi zerre umrumda olmaz, yaparsa kendine yapar düşüncesindeyim.
Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Uzman yardımı alan var mı ?
Okuyanlara şimdiden teşekkürler (önceki konumda sözlümün kıskançlığından bahsetmiştim detay öğrenmek isteyenler bakabilirler:KK54:

ne saçma bir ilişki modeli bu ya.
yol yakınken yolları ayırın siz. ne haddine senin sosyal medya hesabına karışıyor bu kim bu kim diye sorabiliyor. böyle kozları veriyorsunuz sonra şımarıp tepenize çıkmaya çalışıyorlar..

Bu kıskançlık konusu hariç ya adam tam bir melake.
Aklına gelebilecek her şey de yanımda olur, yargılamaz, sever, süprizlerle doludur.
Ama gel gelelim ki bu konuda beni fitil ediyor

Benim sevgilimde cok kıskanc ya anlıyorum seni.
Oda sadece kıskanınca deliriyor ama üstüme yürüdüğü hiç olmamıstır.
Sizi bu durum eminimki cok bunaltıyordur. Cunku beni bunaltıyor özellkle giyimime cok karışıyor ama gülü seven dikenine katlanır diye bir laf var 1 yanlıs 3 doguruyu götürmüyor.:)

Hem öfke kontrolü yok hemde gereksiz kıskançlık krizlerine giren bir adamla bir gelecek düşünüyorsanız bu düşüncenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Hiç hoş değil davranışları ve ilerde bunlar katlanarak buyur..

Kıskançlık
Telefon karıştırmalar
Kontrolsüz öfke
Gencecik yaşınızda neden bu sorunların içine atıyorsunuz kendinizi
Bitirin gitsin, bu tip adamların ıslahı yok

Annem olayında bana öyle bir destek oldu ki o olmasa inan atlatamazdım.
Annemin durumunu öğreneli 2 ay oldu ama daha öncede böyleydi sözlüm.
Annemle ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama..
Hmm.. O halde genelde böyle demekki.
Destek şart.
Resti çek derim ben.

Benim sevgilimde cok kıskanc ya anlıyorum seni.
Oda sadece kıskanınca deliriyor ama üstüme yürüdüğü hiç olmamıstır.
Sizi bu durum eminimki cok bunaltıyordur. Cunku beni bunaltıyor özellkle giyimime cok karışıyor ama gülü seven dikenine katlanır diye bir laf var 1 yanlıs 3 doguruyu götürmüyor.:)
Ya ayrıl ayrıl denilmesini anlamıyorum ben.
Ayrılma esiği farklı bişey.
Kıskanıyo mu ayrıl bağırdı mı ayrıl.
Biraz yapıcı olunmaya çalışsa erminim ki insanlar üzerinde olumlu sonuclar elde edilir

Hem öfke kontrolü yok hemde gereksiz kıskançlık krizlerine giren bir adamla bir gelecek düşünüyorsanız bu düşüncenizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Hiç hoş değil davranışları ve ilerde bunlar katlanarak buyur..
İşte bu noktada onu bırakmak yerine onu değiştirmeyi istiyorum.
Gercekten seven insan savaşır ben savaşıcam.
Ama bi uzman desteği işimi kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Ya ayrıl ayrıl denilmesini anlamıyorum ben.
Ayrılma esiği farklı bişey.
Kıskanıyo mu ayrıl bağırdı mı ayrıl.
Biraz yapıcı olunmaya çalışsa erminim ki insanlar üzerinde olumlu sonuclar elde edilir

Oyle yorum yapanlara gülüyorum ben ya.
O kadar emek veriyorsun adam seni aldatmamıs sana el kaldırmamıs neden ayrılasın?
Yani bu halolmıcak bişey değil benim ilşkimde 5 yıl oldu adam kıskanc ama kıskanclıgının dışında da ballı lokma tatlısı yani bu devirde iyi insan bulmak zaten zor heee kader kısmet diyede bir şey var allah o kişiyi alnına yazmamısda zaten olmuyor istemesnde bir şekilde ayrılıyorsun.
Sen buraya akıl almak için yazıyorsn insanların verdiği tek akıl ayrıl hani sanki bunu diyenler kaç kişiden ayrılmıs öyle birinden ayrılmak hayatından bir kalemde silip atmak kolay olmuyorki bazen aldatılan kadınlar bile eşlerinden öyle kolay vazgeçemiyor.

Oyle yorum yapanlara gülüyorum ben ya.
O kadar emek veriyorsun adam seni aldatmamıs sana el kaldırmamıs neden ayrılasın?
Yani bu halolmıcak bişey değil benim ilşkimde 5 yıl oldu adam kıskanc ama kıskanclıgının dışında da ballı lokma tatlısı yani bu devirde iyi insan bulmak zaten zor heee kader kısmet diyede bir şey var allah o kişiyi alnına yazmamısda zaten olmuyor istemesnde bir şekilde ayrılıyorsun.
Sen buraya akıl almak için yazıyorsn insanların verdiği tek akıl ayrıl hani sanki bunu diyenler kaç kişiden ayrılmıs öyle birinden ayrılmak hayatından bir kalemde silip atmak kolay olmuyorki bazen aldatılan kadınlar bile eşlerinden öyle kolay vazgeçemiyor.
Ayrılmak akla gelen ilk fikir evet, yaratıcı bir şey olsa akla ilk gelen olmazdı.
Hee şöyle olur ayrılmaki, çabalarsın çabaların sonucsuz kalır tamam koy kapıya derim. Ama önümüzde düğüne 1 sene var çok iyi bir zaman dilimi olduğunu düşünüyorum. Tanımak için , anlamak için, anlatmak için..

Ayrılmak akla gelen ilk fikir evet, yaratıcı bir şey olsa akla ilk gelen olmazdı.
Hee şöyle olur ayrılmaki, çabalarsın çabaların sonucsuz kalır tamam koy kapıya derim. Ama önümüzde düğüne 1 sene var çok iyi bir zaman dilimi olduğunu düşünüyorum. Tanımak için , anlamak için, anlatmak için..

Bak canım bazen akıl almak için insanlara bir şeyler sorarsın danışırsın ve o zaman eleştirilerde gelir bunlara hazırlıklı olup görmemezlkten gel.
Sevgilin kıskanclıgının dışında biraz seni kontrol etmeye calısıyor ve bu durum genelde erkeklerin hepsinde vardır erkeklik egosu işte. Benim sevglmde böyledir eskiden dahada baskındı son bir yıldır bıraktı bu şeyleri cunku artık böyle şeylere ayrıcak vakti olmuyor sosyal medya hesaplarımı kontrol ederdi ama artk bıraktı cunku aynısı bende ona yapmaya basladım oda anladı tabi. Sizde işte size yaptıgının aynısını ona yapın zamnla zamanla bu tarz kıskanclıklrı bırakır.

İşte bu noktada onu bırakmak yerine onu değiştirmeyi istiyorum.
Gercekten seven insan savaşır ben savaşıcam.
Ama bi uzman desteği işimi kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Bir bildiğimiz var da o yüzden öyle diyoruz. Siz o yolları giderken biz dönüyorduk çünkü.

Değiştirmeye çalışacaksın, değiştirdiğini sanacaksın ama yanılacaksın. Asla değişmeyecek, belki rol yapacak. Bu süreçte yıpranan sen olacaksın.

Evlenceksin, çoluğun çocuğun olacak, öfke nöbetleri, kıskançlık krizleri artacak. Eninde sonunda ya dayağını yiyip susup oturacaksın ya evliliğini bitireceksin.

Çok romantik evet sevdiğin adam için savaşmak. Ama bu savaş tek taraflı, kazananı olmayacak.

5-10 yıl sonra pembe gözlüklerini çıkarttığın zaman tekrar oku burayı.

Back
X