Yardim Yumurtlama

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Ovulasyondan anlayan bakabilirmi bu ay anlayamadım hangi gün yumurtlama sizce?

Eklentiler

• IMAG2142_1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 148
canim valla ben gunde 1 tabe test yapiyorum o gun cift cizgi cikinca birlikte oluyorum suan senin yaptiklarindan bende birsey anladim

bu sekilde cok karışık bence bir gun arayla iliski koyun daha mantikli cunku erkehin spermi 72 saat vucutta canli kaliyo daha kolay olur senin icin canim

bu sekilde cok karışık bence bir gun arayla iliski koyun daha mantikli cunku erkehin spermi 72 saat vucutta canli kaliyo daha kolay olur senin icin canim
1gun araylada zor oluyor canım ya artık ilişkiye sırf çocuk için giriyorum hiç istekli değilim zaten kaç aylardır uğraşıyorum çocuk için artık ilişkiden soğudum bi çocuk olsada rahatlasam artık

dogru diyosn ben gecen ay oyle oldum.ama ovu testlerinede ben güvenmiyorum belli olmuyo bi gun arayla tutma ihtimali daha cok incir kuruni dene ben bu ay basladim kismet gecen ayda sut buhari yapmıştım maydonozlu olandan tuttu ama kimyasaldi iste

Bende daha bir iki ay önce yine ovulasyon testi kullandım o zaman benimde kimyasal oldu. İncir kurunu yapmayı çok istedim ama yapamıyorum çünkü prolaktinim yüksek incirde çok yükseltiyor muş

Bende daha bir iki ay önce yine ovulasyon testi kullandım o zaman benimde kimyasal oldu. İncir kurunu yapmayı çok istedim ama yapamıyorum çünkü prolaktinim yüksek incirde çok yükseltiyor muş
incir dogum yapmamis bayanda yukseltirmi bilmiyorm ama emziren anneler sut gelsin diye yiyorlarms.bende baktrdm ona 7 kusrlu bisey cikti oyle 25 gun falan yapmiycam 10 gun yapip birakcam hem adetim duzene girsin diye

incir dogum yapmamis bayanda yukseltirmi bilmiyorm ama emziren anneler sut gelsin diye yiyorlarms.bende baktrdm ona 7 kusrlu bisey cikti oyle 25 gun falan yapmiycam 10 gun yapip birakcam hem adetim duzene girsin diye
Benim 46 falan di prolaktin yani maksimum un iki katı.doktor dostineks verdi.ama kimyasal gebelik olunca bıraktım.dahada gidemedim doktora yine kullanmam lazım.bu hormonun diğer adı süt hormonu zaten.süt yapan şeyler bize yaramiyor malesef

Canim testleine baktim 22 olanda yumurtlama baskamis en koyu iki cizgi gordugun anda kanda lh pik yapmis demek oluyor yani 22 gece olanda yumurtlama surecin baslamak uzere demek onumuzdeki iki uc gunu iyi degerlendir derim

anladim canm gecmis olsun.yuzustu uyuma ve gogus uçları fazla uyarilmasin nette okumustm

Canim testleine baktim 22 olanda yumurtlama baskamis en koyu iki cizgi gordugun anda kanda lh pik yapmis demek oluyor yani 22 gece olanda yumurtlama surecin baslamak uzere demek onumuzdeki iki uc gunu iyi degerlendir derim
Ama canım baksana 19falanda koyuydu sanki

Eklentiler

• IMAG2107_1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 36
Himm diger resimlere iyice baktim en koyu o geldi orda ama hepsine ayri ayri takilma bence ortalama adet suren ne kadar ordanda fikir al ayin bu kadr gunu yapmada adet siklusuna gore aradaki 5 gun yap boyle kafan cok karisir.benim mesela 27 gunde bir olur duzenlidir 13 14 gunlerde mutlaka catlio

Arti koyduklarin iliski canim sanirim oylemi.sana tavsiyem bugece olsun gec oldu olmaz diosan sabahi degerlendir bence bugun baslio senin yumutlaman ben oyle goruyorum bidaha baktim testlere.yapilan arastirmalarda sabah erken saatlerde erkeklerin uyanmayla birlikte spermlerinin daha kaliteli oldugu cikmis

Bende genellikle en az 30-35 gunde oluyorum.en son ayın 29unda olmuştum.Benim çok düzen li değil canım adetim o yüzden kestiremiyorum ki

Eşim uyuyor yarin da erken gitcek artık akşama anca degerlendirebilirim.dün oldu ama ilişki onunda faydası olabilir demi

Anladim canim olmadi kafaya takma ya iliskide cekilmez oluyor bu mantikla olunca aylarca o durumu bende yasadim aman su gunler ama soyle degerlendirelim hemsireyim hastanede calisiorum inanirmisin bi insan her ay yumurta takibimi yaptirir gina gelmisti artik bazen ne kadar zamanina uyarsan uy olmuyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…