canim valla ben gunde 1 tabe test yapiyorum o gun cift cizgi cikinca birlikte oluyorum suan senin yaptiklarindan bende birsey anladimOvulasyondan anlayan bakabilirmi bu ay anlayamadım hangi gün yumurtlama sizce?
bide baktimda sanki 12 gun boyunca yumurtlamis gibi cikmis testler bildigim kadariyla tek gun cikar cift cizgiOvulasyondan anlayan bakabilirmi bu ay anlayamadım hangi gün yumurtlama sizce?
bu sekilde cok karışık bence bir gun arayla iliski koyun daha mantikli cunku erkehin spermi 72 saat vucutta canli kaliyo daha kolay olur senin icin canimOvulasyondan anlayan bakabilirmi bu ay anlayamadım hangi gün yumurtlama sizce?
Ovulasyondan anlayan bakabilirmi bu ay anlayamadım hangi gün yumurtlama sizce?
1gun araylada zor oluyor canım ya artık ilişkiye sırf çocuk için giriyorum hiç istekli değilim zaten kaç aylardır uğraşıyorum çocuk için artık ilişkiden soğudum bi çocuk olsada rahatlasam artıkbu sekilde cok karışık bence bir gun arayla iliski koyun daha mantikli cunku erkehin spermi 72 saat vucutta canli kaliyo daha kolay olur senin icin canim
Aynen bende hicbisey anlamadım bu ay.inşallah bu ay hayırlısı ile tutar artık yaAy valla çok karışık ya sanki 2-3 kez yumurtlamışsın gibime geldi :) hadi hayırlısı
dogru diyosn ben gecen ay oyle oldum.ama ovu testlerinede ben güvenmiyorum belli olmuyo bi gun arayla tutma ihtimali daha cok incir kuruni dene ben bu ay basladim kismet gecen ayda sut buhari yapmıştım maydonozlu olandan tuttu ama kimyasaldi iste1gun araylada zor oluyor canım ya artık ilişkiye sırf çocuk için giriyorum hiç istekli değilim zaten kaç aylardır uğraşıyorum çocuk için artık ilişkiden soğudum bi çocuk olsada rahatlasam artık
Bende daha bir iki ay önce yine ovulasyon testi kullandım o zaman benimde kimyasal oldu. İncir kurunu yapmayı çok istedim ama yapamıyorum çünkü prolaktinim yüksek incirde çok yükseltiyor muşdogru diyosn ben gecen ay oyle oldum.ama ovu testlerinede ben güvenmiyorum belli olmuyo bi gun arayla tutma ihtimali daha cok incir kuruni dene ben bu ay basladim kismet gecen ayda sut buhari yapmıştım maydonozlu olandan tuttu ama kimyasaldi iste
incir dogum yapmamis bayanda yukseltirmi bilmiyorm ama emziren anneler sut gelsin diye yiyorlarms.bende baktrdm ona 7 kusrlu bisey cikti oyle 25 gun falan yapmiycam 10 gun yapip birakcam hem adetim duzene girsin diyeBende daha bir iki ay önce yine ovulasyon testi kullandım o zaman benimde kimyasal oldu. İncir kurunu yapmayı çok istedim ama yapamıyorum çünkü prolaktinim yüksek incirde çok yükseltiyor muş
Benim 46 falan di prolaktin yani maksimum un iki katı.doktor dostineks verdi.ama kimyasal gebelik olunca bıraktım.dahada gidemedim doktora yine kullanmam lazım.bu hormonun diğer adı süt hormonu zaten.süt yapan şeyler bize yaramiyor malesefincir dogum yapmamis bayanda yukseltirmi bilmiyorm ama emziren anneler sut gelsin diye yiyorlarms.bende baktrdm ona 7 kusrlu bisey cikti oyle 25 gun falan yapmiycam 10 gun yapip birakcam hem adetim duzene girsin diye
anladim canm gecmis olsun.yuzustu uyuma ve gogus uçları fazla uyarilmasin nette okumustmBenim 46 falan di prolaktin yani maksimum un iki katı.doktor dostineks verdi.ama kimyasal gebelik olunca bıraktım.dahada gidemedim doktora yine kullanmam lazım.bu hormonun diğer adı süt hormonu zaten.süt yapan şeyler bize yaramiyor malesef
Ama canım baksana 19falanda koyuydu sankiCanim testleine baktim 22 olanda yumurtlama baskamis en koyu iki cizgi gordugun anda kanda lh pik yapmis demek oluyor yani 22 gece olanda yumurtlama surecin baslamak uzere demek onumuzdeki iki uc gunu iyi degerlendir derim
Bende genellikle en az 30-35 gunde oluyorum.en son ayın 29unda olmuştum.Benim çok düzen li değil canım adetim o yüzden kestiremiyorum kiHimm diger resimlere iyice baktim en koyu o geldi orda ama hepsine ayri ayri takilma bence ortalama adet suren ne kadar ordanda fikir al ayin bu kadr gunu yapmada adet siklusuna gore aradaki 5 gun yap boyle kafan cok karisir.benim mesela 27 gunde bir olur duzenlidir 13 14 gunlerde mutlaka catlio
Eşim uyuyor yarin da erken gitcek artık akşama anca degerlendirebilirim.dün oldu ama ilişki onunda faydası olabilir demiArti koyduklarin iliski canim sanirim oylemi.sana tavsiyem bugece olsun gec oldu olmaz diosan sabahi degerlendir bence bugun baslio senin yumutlaman ben oyle goruyorum bidaha baktim testlere.yapilan arastirmalarda sabah erken saatlerde erkeklerin uyanmayla birlikte spermlerinin daha kaliteli oldugu cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?