Yardim Yumurtlama

Sende var mi canım hamilelik çocuk falan

Suan cok yeni var canim bi kac gun oldu ogreneli ins sonnuna kadar gider bende onun telasindayim

Arkadaşlar, şu meşhur akıntıyı gördükten ne kadar süre sonra çatlıyor yumurta?

Arkadaşlar, şu meşhur akıntıyı gördükten ne kadar süre sonra çatlıyor yumurta?
2-3 gün içinde çatlıyor diye okumuştum ama tam bilmiyorum ben de onu merak ediyorum bilen yok mu??? doktorlardan bizzat bilgisi olan varmı ??

Ya her isteyen hamiş kalsın. Benimde bu üçüncü ayım, bebek isteyişimizin. Vücudum bana oyun oynadı resmen ilk ay . gebe sandım kendimi ama regl düzenimi değiştirdi gecikme yaşadığım için. Ne kadar kafaya tarasanız alt üst oluyorsunuz anladığım kadarıyla. Bende bu ay başka sosyal aktivitelere yoğunlaştım ve unuttum o meseleyi. Üç günde bir ilişki düşünüyorum bakalım . Allah' ım her isteyene istediğinde nasip etsin.
Test i bende denedim. Ama pek saçma geldi yumurtlama testleri. Akışına bırakalım , güzel haberlerimizi de paylaşalım tez vakitte...

3 günde bir ilişki olmaz eğer bebek istiyorsan ya hergün ya bir dolu bir boş yapacaksin canim.
Ama ovülasyon günleri önerilen hergün.
Eğer o günü hesaplayamiyorsan testle vs bir dolu bir boş yola devam

Ayy testler cok karisik canim gunde bir defa belirli ayni saatte yapsan yeterli bence koyulastiginda iliski baslar 2 defq bile olsa yeterli

3 günde bir ilişki olmaz eğer bebek istiyorsan ya hergün ya bir dolu bir boş yapacaksin canim.
Ama ovülasyon günleri önerilen hergün.
Eğer o günü hesaplayamiyorsan testle vs bir dolu bir boş yola devam

iki günde bir de insanın canı istemez ki . Du bakalım bu ay da bir fikrim var öyle deneyelim bir de.
Testi denedim. Hiç işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…