• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

gizemsizkimlik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
27
12
38
Merhaba arkadaşlar, ablalarım sizden bi konu hakkında fikir istiyorum 18 yaşındayım babam evde sürekli huzursuzluk çıkarıyor, sebebsiz yere bağırmalar kavgalar ortalığı kırıp dökmeler annemde bende çok yorulduk. Boşanmalarının en hayırlısı olduğunu biliyorum ama malesef o kadar kolay olamıyor. Artık psikolojik olarak çok yıprandım, benzer olaylar yaşayan arkadaşlar ya ablalarım siz nasıl atlattınız bu dönemleri yorumlarınızı bekliyorum

Tatlım, zor durumlar evet
ama lütfen lütfennn hayatına sahip çık lisede olduğunu düşünüyorum
okulunu bitir üniversiteye git bir meslek sahibi ol ekonomik özgürlüğün olsun
al anneciğini de yanına, hayatınıza devam edin
zor süreç, ama lütfen yolundan sapma, çalış çalışşş
onların bu durumu senin hayatını esir almasın izin verme buna geleceğinden olma

Oku güzelim.
Annen ve kendini kurtar inşallah.
Tek çarem, hem şimdiki zamanımı kurtarmak hemde ilerde bir kağıt parçası için aşağılanmak istemiyorum. Fakat önüme iki seçenek sundum karar veremiyorum biri çabucak bitirip okul işe atılmak diğeri ise uzun bir süre okumak, okumak istiyorum yıllarca ama maddi kazanç sağlamam uzun sürecek, teşekkür ederim yorumun için benden büyük olduğunu düşünerek Allah razi olsun ablacım

Üniversite kazandım başka şehire gittim, okul bitince de evlendim, uzaktayken evi özlüyordum, evde ise huzursuzluktan durulmuyordu. 17- 18 yaş üniversite sınavına girdiğim sene benim için hayatımın en zor ve en hengameli yılıydı

Tatlım, zor durumlar evet
ama lütfen lütfennn hayatına sahip çık lisede olduğunu düşünüyorum
okulunu bitir üniversiteye git bir meslek sahibi ol ekonomik özgürlüğün olsun
al anneciğini de yanına, hayatınıza devam edin
zor süreç, ama lütfen yolundan sapma, çalış çalışşş
onların bu durumu senin hayatını esir almasın izin verme buna geleceğinden olma
Sınava hazırlanıyorum inşallah, ben kendimden vazgeçtim tek derdim annemi kurtarmak

Tüm çocukluğum gençliğim huzursuzluk içinde geçti. Annem babamı sevmez babam annemi sevmez. Babam Birgün annemi şikayet ettiğinde 30 yıldır evlisiniz alışamadı mı dedim 30 yıldır alışamadım dedi bana. Hiç tahammukleri yok birbirlerine.

Ben ne yaptım tabiri caizse essen gibi ders çalıştım üniversiteyi kazandım, KPSS ye de çok çalıştım şu an memurun.
Yılda bir yanlarına gidiyorum yine birbirlerinden şikayetçidir. Bazen diyorum keşke bosansalar.

Üniversite kazandım başka şehire gittim, okul bitince de evlendim, uzaktayken evi özlüyordum, evde ise huzursuzluktan durulmuyordu. 17- 18 yaş üniversite sınavına girdiğim sene benim için hayatımın en zor ve en hengameli yılıydı
Sınava hazırlanıyorum bende ve surada sınav az bi vakit kala hiç yolunda gitmiyor işler. Bende yaşadığım şehirde okumak istiyorum sırf annem için yoksa başımı alıp başka şehirde okurdum

Sınava hazırlanıyorum inşallah, ben kendimden vazgeçtim tek derdim annemi kurtarmak
Hayır öyle konuşma daha 18 yaşındasın kendimden vazgeçtim ne demek
ve yukarıda da yorumunu okudum sakin okulu bitirip çalışayım deme
oku canım lütfen oku...
seni kurtaracak tek şey bu, evlilik falan asla geçirmek aklından
ayaklarının üzerinde dim dik duran bir kız olacağına ben inanıyorum sen de inan
hayat sana güzellikler getirsin inşallah, umudunu hiç kaybetme :)
öpüyorum seni kalbinden

Bende sınav dönemimde annem ve 2.eşinin sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalmıştım ne yazık ki.. şimdi o kadar kızıyorum ki kendime "neden umursadım,neden derslerime yoğunlaşamadım" diye.. lütfen derslerine çalış ablacım İnan o durumdan sadece eğitimine ağırlık vererek kurtulabilirsin başka çaren Yok

Tüm çocukluğum gençliğim huzursuzluk içinde geçti. Annem babamı sevmez babam annemi sevmez. Babam Birgün annemi şikayet ettiğinde 30 yıldır evlisiniz alışamadı mı dedim 30 yıldır alışamadım dedi bana. Hiç tahammukleri yok birbirlerine.

Ben ne yaptım tabiri caizse essen gibi ders çalıştım üniversiteyi kazandım, KPSS ye de çok çalıştım şu an memurun.
Yılda bir yanlarına gidiyorum yine birbirlerinden şikayetçidir. Bazen diyorum keşke bosansalar.
Annem seven taraf olmuş ama karşılığını bulamıyor, keşke zamanında inceldiği yerden kopsaymış bundan daha iyi olurdu.
30 yıl dile kolay, keşke anlaşamıyorlarsa imkanda varsa boşansalarmış ama kaderden kaçılamıyor

Hayır öyle konuşma daha 18 yaşındasın kendimden vazgeçtim ne demek
ve yukarıda da yorumunu okudum sakin okulu bitirip çalışayım deme
oku canım lütfen oku...
seni kurtaracak tek şey bu, evlilik falan asla geçirmek aklından
ayaklarının üzerinde dim dik duran bir kız olacağına ben inanıyorum sen de inan
hayat sana güzellikler getirsin inşallah, umudunu hiç kaybetme :)
öpüyorum seni kalbinden
Insallah pes etmeyeceğim. Büyük konuşmamak gerek ama asla düşünmüyorum evliliği, Allah razı olsun abla kalbime umut serptiniz teşekkür ederim

Annem seven taraf olmuş ama karşılığını bulamıyor, keşke zamanında inceldiği yerden kopsaymış bundan daha iyi olurdu.
30 yıl dile kolay, keşke anlaşamıyorlarsa imkanda varsa boşansalarmış ama kaderden kaçılamıyor
Annem cesaretsiz, çocukken bizi bahane ediyordu şimdi yanlarında kimse yok

Bende sınav dönemimde annem ve 2.eşinin sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalmıştım ne yazık ki.. şimdi o kadar kızıyorum ki kendime "neden umursadım,neden derslerime yoğunlaşamadım" diye.. lütfen derslerine çalış ablacım İnan o durumdan sadece eğitimine ağırlık vererek kurtulabilirsin başka çaren Yok
İnşallah tek çarem okumak başka çarem yok

Merhaba arkadaşlar, ablalarım sizden bi konu hakkında fikir istiyorum 18 yaşındayım babam evde sürekli huzursuzluk çıkarıyor, sebebsiz yere bağırmalar kavgalar ortalığı kırıp dökmeler annemde bende çok yorulduk. Boşanmalarının en hayırlısı olduğunu biliyorum ama malesef o kadar kolay olamıyor. Artık psikolojik olarak çok yıprandım, benzer olaylar yaşayan arkadaşlar ya ablalarım siz nasıl atlattınız bu dönemleri yorumlarınızı bekliyorum

Benimkiler boşandı. Annem dayanamadı daha fazla, evden kovdu. Sonra da anlaşmalı boşandılar. Ama onlar boşanana kadar biz okuduk, elimiz ekmek tutmaya başladı yani. Zaten ben ve ablam evlenmiştik, kardeşim de okuyordu (ikinci üniversite). Annem halen tam olarak atlatamadı ama keşke daha önce boşansaydım diyor artık.

Benimkiler boşandı. Annem dayanamadı daha fazla, evden kovdu. Sonra da anlaşmalı boşandılar. Ama onlar boşanana kadar biz okuduk, elimiz ekmek tutmaya başladı yani. Zaten ben ve ablam evlenmiştik, kardeşim de okuyordu (ikinci üniversite). Annem halen tam olarak atlatamadı ama keşke daha önce boşansaydım diyor artık.
Sanırım ilerdeki durumumuzda bu şekilde olacak. Keşke imkanlar olsaydı elde bende daha erken boşanmalarını isterdim, evde olan en çok bana ve anneme oluyor

Sanırım ilerdeki durumumuzda bu şekilde olacak. Keşke imkanlar olsaydı elde bende daha erken boşanmalarını isterdim, evde olan en çok bana ve anneme oluyor

Benim de kardeşime ve anneme olmuştu. Boşandıktan sonra babamın ne yalanlarını öğrendik var ya... Annem casus filminde olduğunu, babamın casus hayatı yaşamış olduğunu söylüyor, yaşadığı hayatı ona benzetiyordu. Babamın ikili yaşantısı vs vs. İnşallah en kısa zamanda annen de sen de rahata kavuşursunuz.

Babamında ortaya dökülecek şeyleri var ama onunda zamanı gelecek, zamanı gelince resti çekmek istiyorum ama Allahtan korkuyorum babadır elimden başka bir sey gelmiyor, insallah tesekkur ederim yorumun icin ablacim

kesinlikle başka bir sehirde oku. part time islerde calis harcligini cikar. bütün burslara basvur elbet bi yerlerden burs çıkar. zor olacak biliyorum ama iyi bi bölüm kazanirsan kesin oku. okudugun süreçte hem o ortamdan uzaklasirsin hemde ilerde kendi ayaklari üstünde duran güçlü bi birey olursun. anneni de yanina alirsin destek olursun

Back
X