• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

kesinlikle başka bir sehirde oku. part time islerde calis harcligini cikar. bütün burslara basvur elbet bi yerlerden burs çıkar. zor olacak biliyorum ama iyi bi bölüm kazanirsan kesin oku. okudugun süreçte hem o ortamdan uzaklasirsin hemde ilerde kendi ayaklari üstünde duran güçlü bi birey olursun. anneni de yanina alirsin destek olursun
Annem olmasa bir dk durmam ama başka şehirlerde okumak istemiyorum annemin yanında olmak istiyorum inşallah üstesinden geleceğim. Burs imkanımı ya da bu kyk durumunu araştıracağım.

Merhaba arkadaşlar, ablalarım sizden bi konu hakkında fikir istiyorum 18 yaşındayım babam evde sürekli huzursuzluk çıkarıyor, sebebsiz yere bağırmalar kavgalar ortalığı kırıp dökmeler annemde bende çok yorulduk. Boşanmalarının en hayırlısı olduğunu biliyorum ama malesef o kadar kolay olamıyor. Artık psikolojik olarak çok yıprandım, benzer olaylar yaşayan arkadaşlar ya ablalarım siz nasıl atlattınız bu dönemleri yorumlarınızı bekliyorum
benim babamda böyleydi. 6 yıl olacak annem menepoza girdikten sonradayanamayıp oda ona cevap vermeye başlamıştı. artık susamıyordu kadın. haklı olarak.
babam sen değiştin bana karşılık veriyorsun diyip evi erk ettti :D şimdi herkes cok mutlu annemde nefes alıyor.
yada 183 muydu ne bir hat vardı. kadın magdurlar için yardım destek gibi birşey onu arayın danışın. yasal olarak neyi nasıl yaparız. vb. ama 183 173 mü bilmiyorum netten bulun.numarada emin degilim...

Hayat bazilarimizi erken olgunlastiriyor. Yasitlarin neleri dert ediyor sense ne kadar olgun ve mantikli bir kizsin masallah oncelikle seni tebrik ederim. Annen de 18 sene dayandiysa 4sene daha dayanır. En guzel sekilde oku kendini gelistir her türlü burs imkani var artik. Hic birsey olmazsa part time çalışır yine okursun ablacığım.

İnsallah Rabbim sana hayırlı kapılar açsın hayal bile edemeyecegin guzel yerlerde olasın annenle beraber :)

benim babamda böyleydi. 6 yıl olacak annem menepoza girdikten sonradayanamayıp oda ona cevap vermeye başlamıştı. artık susamıyordu kadın. haklı olarak.
babam sen değiştin bana karşılık veriyorsun diyip evi erk ettti :KK70: şimdi herkes cok mutlu annemde nefes alıyor.
yada 183 muydu ne bir hat vardı. kadın magdurlar için yardım destek gibi birşey onu arayın danışın. yasal olarak neyi nasıl yaparız. vb. ama 183 173 mü bilmiyorum netten bulun.numarada emin degilim...
Sessiz kalip boyun eğmelerine alışınca zorlarına gidiyor, peki görüsüyor musunuz babanızla

Hayat bazilarimizi erken olgunlastiriyor. Yasitlarin neleri dert ediyor sense ne kadar olgun ve mantikli bir kizsin masallah oncelikle seni tebrik ederim. Annen de 18 sene dayandiysa 4sene daha dayanır. En guzel sekilde oku kendini gelistir her türlü burs imkani var artik. Hic birsey olmazsa part time çalışır yine okursun ablacığım.

İnsallah Rabbim sana hayırlı kapılar açsın hayal bile edemeyecegin guzel yerlerde olasın annenle beraber :)
Öncelikle Allah razı olsun ablacım güzel dileklerin için, evet yaşıtlarım gibi bendw pembe masallarla kendimi kandırmak isterdim ama hayat acı yüzünü erken gösterdi. İnsallah tek dayanağim annem için katlanıcam sabredicem pes etmeyeceğim. Çok teşekkür ederim mesajın için

hayır. neden görüşeyim ki! eskiden de sevmezdim şimdi de. oda beni sevmezdi.
Evlattır sever belki ama en az beni sevdiğini düşünüyorum babamın, gizli yonlerini aciga cikardigim icin ya da cikarabilecegim icin. Ilerde insallah babam gibi biri karsima cikmaz

Öncelikle Allah razı olsun ablacım güzel dileklerin için, evet yaşıtlarım gibi bendw pembe masallarla kendimi kandırmak isterdim ama hayat acı yüzünü erken gösterdi. İnsallah tek dayanağim annem için katlanıcam sabredicem pes etmeyeceğim. Çok teşekkür ederim mesajın için

Yaşadığımız hiçbir şey boş yere degil emin ol canim. Sen boylelikle nasil biriyle evlenmemen gerektiğini ogrenmis oluyorsun belki, hatta nasil guclu bir kadin/anne olman gerektigini goruyorsun. Nasil ki havuzda derine battikca cok daha yükseğe sicrayabilecek kuvvetimiz oluyorsa sen de her turlu zorluga ragmen pes etmeyerek cok guzel yerlere gelebilirsin.
Derdin sıkıntın oldukca bana ozelden de yazabilirsin dinlerim seni, orta okulda din kültürü ogretmeniyim bu arada ben :)

Yaşadığımız hiçbir şey boş yere degil emin ol canim. Sen boylelikle nasil biriyle evlenmemen gerektiğini ogrenmis oluyorsun belki, hatta nasil guclu bir kadin/anne olman gerektigini goruyorsun. Nasil ki havuzda derine battikca cok daha yükseğe sicrayabilecek kuvvetimiz oluyorsa sen de her turlu zorluga ragmen pes etmeyerek cok guzel yerlere gelebilirsin.
Derdin sıkıntın oldukca bana ozelden de yazabilirsin dinlerim seni, orta okulda din kültürü ogretmeniyim bu arada ben :)
Bununda ardında bir ferahlık vardır inşallah, bu da benim sınavım sanırım aynen öyle bazı şeylere daha erken karar verip hayata daha temkinli bakabiliyorum, Ne güzel ablacim çok teşekkur ederim insallah bi gün yoklayacagım özel meaaj kutunu, Insallah bende senin gibi kendi meslegimi elime alacagım

Merhaba arkadaşlar, ablalarım sizden bi konu hakkında fikir istiyorum 18 yaşındayım babam evde sürekli huzursuzluk çıkarıyor, sebebsiz yere bağırmalar kavgalar ortalığı kırıp dökmeler annemde bende çok yorulduk. Boşanmalarının en hayırlısı olduğunu biliyorum ama malesef o kadar kolay olamıyor. Artık psikolojik olarak çok yıprandım, benzer olaylar yaşayan arkadaşlar ya ablalarım siz nasıl atlattınız bu dönemleri yorumlarınızı bekliyorum
allah yardımcın olsun

Bununda ardında bir ferahlık vardır inşallah, bu da benim sınavım sanırım aynen öyle bazı şeylere daha erken karar verip hayata daha temkinli bakabiliyorum, Ne güzel ablacim çok teşekkur ederim insallah bi gün yoklayacagım özel meaaj kutunu, Insallah bende senin gibi kendi meslegimi elime alacagım

İnşallah o gunlere cok az kaldi emin ol göz acip kapayana kadar geçecek bu sıkıntılı günler. Simdi gecmise bakinca bhnca seyi nasil basarmisim diyerek şaşırıyorum ama azmedersen her istedigini basarabiliyorsun. Ben bir taraftan okudum bir taraftan calistim bir taraftan kpss calisip atandim ve tum bunlari evliyken yaptım ;)

Evlattır sever belki ama en az beni sevdiğini düşünüyorum babamın, gizli yonlerini aciga cikardigim icin ya da cikarabilecegim icin. Ilerde insallah babam gibi biri karsima cikmaz
valla öyle düşünme. az cok sever diye yani.
benim ki- 3 kardeşiz hepimizi sevmez. çıkarlaına uygunsak sever. yoksa sevmez.
onun dediklerine hayır dersek bizi sevmez evet deersek sever.
bana böyle yaklaşan insanları hiç sevmem babam dahi olsa.

Bunlardan ders cikar oku. Kendini kurtar.Meslek sahibi ol maasini eline al. Annenle guzel guzel yasa ins.

İnşallah o gunlere cok az kaldi emin ol göz acip kapayana kadar geçecek bu sıkıntılı günler. Simdi gecmise bakinca bhnca seyi nasil basarmisim diyerek şaşırıyorum ama azmedersen her istedigini basarabiliyorsun. Ben bir taraftan okudum bir taraftan calistim bir taraftan kpss calisip atandim ve tum bunlari evliyken yaptım :KK66:
İnşallah, Azmini örnek alacağim ablacim

valla öyle düşünme. az cok sever diye yani.
benim ki- 3 kardeşiz hepimizi sevmez. çıkarlaına uygunsak sever. yoksa sevmez.
onun dediklerine hayır dersek bizi sevmez evet deersek sever.
bana böyle yaklaşan insanları hiç sevmem babam dahi olsa.
Allah çıkarmasın öylelerini karşımıza inşallah, Allah razi olsun mesajlarin icin

Back
X