Yardım

kavunnkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
67
14
88
Kızlar merhaba burun estetiği oldum ancak sonuç hüsran ne yapacağım bilmiyorum. Kanatlar asimetrik delik asimetrik burun çok kalkık. İsteyene özelden foto atayım. Tecrübeli olan var mı ne kadar düzelir bu burun ameliyat olalı 2 hafta oldu . Attığım resimdeki gibi kanatlar daha da beter

Eklentiler

• 2722D6A0-E8E2-4AC4-A6A2-0DFC31915F3A.webp
    2722D6A0-E8E2-4AC4-A6A2-0DFC31915F3A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar merhaba burun estetiği oldum ancak sonuç hüsran ne yapacağım bilmiyorum. Kanatlar asimetrik delik asimetrik burun çok kalkık. İsteyene özelden foto atayım. Tecrübeli olan var mı ne kadar düzelir bu burun ameliyat olalı 2 hafta oldu . Attığım resimdeki gibi kanatlar daha da beter

Evet asimetrilik var kanatlarda, dolayısıyla da deliklerde de oluşmuş asimetrilik. 2 hafta henüz çok çok erken ödem olma olasılığı çok yüksek. Peki ameliyattan önce deliklerde ve kanatlarda asimetrilik var mıydı? Öyle olduğu zaman ameliyat sonrasında da aynı sorun olabiliyor, anatomik yapınızda bu varsa doktorlar buna pek müdahele edemiyorlar diye biliyorum.
Benim burun kanatlarımdan biri doğuştan biraz daha yukarıda, ameliyattan sonra nasıl olacak merak ediyorum.
Çok dert etmeyin şimdiden,bekleyin bakalım.

Back