Yardim

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
29
Sunum korkumu nasil nanerim vucudum titriyor harfler cikmiyicak gibi oluyor toplayamiyorum laflari

Sunum yapiliyor okulda ve bende bir konu hakkinda sunum yapicam ama bu durum beni geriyor onereceginiz birdey var mi

İlk başta biraz relax ol karşında kimsenin olmadığını düşün ve biraz da kendine güven ;)

Sunum korkumu nasil nanerim vucudum titriyor harfler cikmiyicak gibi oluyor toplayamiyorum laflari

Sunum öncelikle nasıl bir yerde olacak okulda sadece bir hoca önünde mi yoksa bölüm hocalarından herkes olacak mı?

Ilk sene bende bir sunum yapacaktım domates gibi olacağım diye korkuyordum sonra salonda kendime bir köşe buldum sunum yaparken bir oraya bakıyor bir tahtaya doğru dönüyordum ve mümkün olduğunca sadece hocaya bakıp kimseye bakmıyordum.

Ve sizde mümkünse sunum yapılacak yere gidip herkes oradaymış gibi önceden bir sunum yapın iyi gelecektir. Umarım iyi geçer. :KK200:

Deprem olmuş deprem sunum korkusunu boşver. :)

Sunum öncesinde prova yap baya sesli bir şekilde .toplumun önünde sunum yaparken onlara bakar gibi yapar ama boşluğa bakardım :halay:

Back
X