• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden sahitlik etmenizi istedigi durum,cocuklarin velayetiyle falan ilgili degil ki.eski koca onun hakkinda size iftira derecesinde bir seyler soyledi mi soylemedi mi? Evet dedi diyeceksiniz mahkemede bukadar.duydugunuz bir seye sahit olamam demek bana duyarsizlik gibi geliyor.daha once biz de annemle buna benzer bir olayda sahitlik yaptik.burda da yazmistim hatta.annemlerin binasinda iki komsu kavga etti koridorda.biri digerine kufur edince mahkemeye verdi.iki saatlik yola sahitlik icin gittim.biz de evet duyduk kufur etti dedik.biz olmasak kazanamayacakti mahkemeyi.o diger komsu bizimle konusmuyor simdi.ama yine olsa yine aynisini yaparim.
Evet benden tek istenen eski eşin söylediğini aktarmam, velayet ile ilgili birşeye dahil olmam zaten çünkü anne de normal değil.
O yüzden şahitlik etmek normal geldi bana çünkü çok çirkin bir duruma düştü kadın ama şuan kararsız kaldım.
 
Bana kalırsa hiç karışma.
Şahitlikte neticede bir sekilde taraf olmak gibi oluyor
Evet adam geldi,karısını kötüledi,ya da iftira attı . Bence sen adama gıcık oldun din dindarlik muhabbeti yaptı diye.
Ben olsam hayatta sahitlikte etmezdim. Gitsin annesi etsin kadının şahitlik.
 
Bence sahitlk yapın ama olduğu gibi anlatin. Kadının çocuklara bağırdığını da söyleyin o pis herifin sizin kapınıza da gelip anlattığı saçma sapan şeyleri de söyleyin.
Sonrasına bırakın sosyal hizmetler ve hakim karar versin.
 
Önce boşansa? Anlamadan neden aksiyon alıyorsunuz ki? Amaç ne tam olarak?

Zaten boşanmiş bile. Ex eşi evli. Ki hadi diyelim boşanmamiş, bu halen onu kötü bir anne yapmiyor. Vurun kah**yi durumu yok yani!

Ne amacim olabilir? Cidden bir hemcinsiminin boşanmiş kadinlara bakiş açisini merak ettim.
 
Zaten boşanmiş bile. Ex eşi evli. Ki hadi diyelim boşanmamiş, bu halen onu kötü bir anne yapmiyor. Vurun kah**yi durumu yok yani!

Ne amacim olabilir? Cidden bir hemcinsiminin boşanmiş kadinlara bakiş açisini merak ettim.
Konuyu baştan sona yanlış algılamışım zaten onu belirttim. Adamla kadını hala evli, kadının sevgili edindiği aklımda kalmış
Hayır, vurun kahpeye değil mesele.
Mesele, 2 çocuğuna şiddet gösteren, geceleri anneanneye bırakılan ve sevgiliye ayrılan zaman dilimleri.
Karşı taraf velayet davası açıyormuş, şiddet gösterilecekse, bakılmayacaksa neden konu sahibinden şahitlik yapmasını istiyor ki anlayamadım.
Yok hem çocuklar dursun hem sevgilimse konu, şiddeti bir kenara bırakmalı, hayatını düzene sokmalı.Bu yazdığım rahibe gibi yaşamalı anlamına gelmiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X