Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte kadın çalışmıyor gece yarıları gezmelerde artık Allah bilir akşama kadar uyur uyanınca da güya yorgun anne çilekeş anne. İnanmıyorum ki o çocuklar annelerini sevsin. Siz iki tarafı da savunmayın olanı anlatın mahkeme karar versinBu bagirtilar hep akşam üzeri oluyor. Mahalleden birkaç kez şikayetci olunmuş sanırım ama değişen birşey yok.
Aslında çocukları olmasa dahil olmak istemem. Şimdi başka bir şehirde sosyal hizmetlerde çalışan bir arkadaşımla konuştum, davaya dahil olmadan çocuklar için ne yapılabilir diye, o yardımcı olmaya çalışacak.Yok, bence müdahil olun
Neden derseniz o gariban çocuklara yardımcı olacak tek siz varsınız. Emin olun yardım etmezseniz vicdanen rahat edemezsiniz. Belki hakim çocuklara çok güzel bir koruyucu aile bulur, hayatları değişir. Yoksa bu çocuklar ziyan olacak gibi.
Evet çok kötü bir durum, o kadar sinirlendim ki tavırlarına. Ama kadında normal değil işte, bağırışları cagirisları.Adamın yaptığı terbiyesizlik,öyle bir şey olmuş olsa dahi çocuklarının geleceği için böyle bir şeyi duyurmaz,duyurmamali. Kadından eminseniz şahitlik edin,haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Kadının aklanmasinda yardimci olun.Ne demek para karşılığı birlikte oluyor diye yaymak,biri inansa bir başkasına söylese,çok kotu bir durum.
Merak ettim çocuklar kaç yaşında ?Aslında bunu yazdım bende, ne anne ne baba savunulacak durumda. Ben sadece adamın eve gelişini ve söylediği sözleri çirkin buldum, bunun için şahitlik yapabilirim diye düşünüyordum. Ama karışmamak en güzeli belkide.
Çocuklar konusunda haklısınız maalesef.
Karsimayin,sonunda başınız agriyabilir. Dusundumde normal insan zaten böyle davranmaz,kadında masum değil diyorsunuz. Hiç bulasmayin.Evet çok kötü bir durum, o kadar sinirlendim ki tavırlarına. Ama kadında normal değil işte, bağırışları cagirisları.
Benim şahitlik etmeyi düşündüğüm tek şey adamın eve gelip bana söylediklerini birebir söylemek ki ondan da emin değilim. Yoksa kadınla ilgili bir savunmam vesaire söz konusu değil. Birde ortada çocuklar var, elbiseden ziyade, farklı şeyler yapılmalı diye düşünüyorum ama bilemiyorum tam olarak.Bana kalırsa siz gözünüzle görmediğiniz,emin olmadığınız hiçbir şey için şahitlik yapamazsınız. Ve yapmamalısınız.
Kesin olarak bilmediğiniz, emin olmadığınız şey için şahitlik yapmak asıl günah olan bence.
Illaki yardım etmek isterseniz çocuklara elbise alırsınız. O da sadakadır. Yeterlidir.
Allah katında açıklaması olmayan bir şeye hiç girmemenizi tavsiye ederim.
Kadının benim tavrimdan haberi var mı bilmiyorum o konuya girmedi. Sadece eski eşinin yaptığı şeyden haberdar olduğunu, durumun aslını söyledi kendince. Size söylediği şeyleri olduğu gibi söyler misin dedi? Çünkü dedikleri iftira diye ben zaten net birşey söylemedim. Avukatıma konusucam dedi, bende şahitlik işini düşünmem lazım dedim ayrıldık sonrasında.Bence olaya karışmak için fazla bilgisizsiniz. Sizin şahitliğinizin etkilerinin ne sonuç doğuracağını ve işin içyüzünü bilmiyorsunuz. Ben olsam karışmazdım. Her yönünü bilmediğiniz bir konuya karışmak doğru olmaz. Ben kadının sizin tavrınızdan nasıl haberi olduğunu merak ettim.
Başka yorumda da yazdım, şahitlik yapmayi düşündüğüm tek şey adamın bana kadinla ilgili söylediği şeydi ama ondan vazgeçmiş durumdayımŞahitlik yapabilmeniz için,en ince detaylara kadar olaylara hakim olmanız gerekiyor. Adamın yaptığı terbiyesizlik ama bir de madalyonun öteki yüzü var. Pişmanlık duyup, vicdan azabı çekebilirsiniz. Bence karışmamanız en mantıklısı. Dava sonuçlanınca, doğru mu yanlış mı düşündüğümüz netleşir
Bunlarin cogu boyle iste tontrikocum. Bazilari cidden hakediyor.Arkadasim sana bi olay anlatayim daha gecen hafta oldu:))
Unlu bir Dukkanin birinde kasadayiz. Kasalar yanyana biz en sonundayiz. Derken bizim yanimizdski kasadada kizin biri var kasada cslisiyor, hemen yanindakinde erkek kasada calisiyor. Bu cocuk kiza bildigin sozel olarak siddet uyguluyor. Yokben senin abin olsam sacinibasini yolardim bla bla.. kiz sklmis belli ses etmiyor. Biz musteriler bunu duyuyoruz. 1 sabrettim 2 sabrettim dedim terbiyesizlik yapma vs. Konu uzadi.. sonra savundugum kiz demesin mi sen ne karisiyosunHahaha dedimki sizin gibiler hak ediyor bu tur muameleyi, kocam doverde severde dersiniz.. dedim
Cocuk guvenlik cagirmaya kalkti, kilimi bile kipirdatnadim
Napcan beni burdan attircan mi dedim
O kiz belki isinden dolayi korktugu icin ses etmedi ama ben onu savunurken bana karsi ayip etti.
Kisaca ben derimki: karisma kimseye
Haklisin cokcok cok hak ediyor bu tarz kadinlar. Bundan sonra hemcinsim filan demek yokBunlarin cogu boyle iste tontrikocum. Bazilari cidden hakediyor.
Biz de eski evimizde adam karisini dovuyor oldurecek diye mudahale ettik olaya. Hatta esim isten yeni gekmisti daha ustunu bile degismeden uniformasiyla gitti adama bak seni karakola cekerim basin agrir insan gibi davran bir daha duymayim karina eziyetini falan dedi. Adam sus pus oldu basini egdi ama kadin demesin mi aa kocam degil mi size ne dayak da atar sever de??? Cat kapatti kapiyi esimin suratinaBiz de karismiyoruz o gunden beri. Karsi taraf anca kendi yardim talep ederse mudahale ederiz yoksa yok yani. Dilimiz yandi
![]()
Aynen oyle. Dusunsene sen onu dusunuyosun sonra agzinin payini aliyosunHaklisin cokcok cok hak ediyor bu tarz kadinlar. Bundan sonra hemcinsim filan demek yok![]()
Anlıyorum, ama orda bilginiz dışı olan bir takım soruların muhattabı olmak zorunda kalabilirsiniz, bunu da görmenizi istedim.Başka yorumda da yazdım, şahitlik yapmayi düşündüğüm tek şey adamın bana kadinla ilgili söylediği şeydi ama ondan vazgeçmiş durumdayım