Yardım

Sevdam-o

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
238
78
13
Arkadaşlar yardım edin erkek arkadaşımla kavga ettim. Haksızlık ettim bir çok şeyi yanliş anladim ve yüklendim. Trip diye sil numaramı bende silcem dedim. Ve sonucunda sildi.. blöf yapıyor sandım ama sabah baktim ayni bütün gün bekledim, yazmadı özür diledim baktı cevap vermedi.. kendimi nasıl afetircem? Bana akıl verin lütfen😭

Arkadaşlar yardım edin erkek arkadaşımla kavga ettim. Haksızlık ettim bir çok şeyi yanliş anladim ve yüklendim. Trip diye sil numaramı bende silcem dedim. Ve sonucunda sildi.. blöf yapıyor sandım ama sabah baktim ayni bütün gün bekledim, yazmadı özür diledim baktı cevap vermedi.. kendimi nasıl afetircem? Bana akıl verin lütfen😭
Yanına gidip konuş bence. Tann kızarsın da numaramı sil falan demeseydin keşke

Öğrenmenin en iyi yolunu biliyormusun hata yapmak
Hatalarınla yüzleş te
Ne yaptın nasıl bir yanlış anlama oldu
Biraz açsan

Daha detaylı bilgi versen mesela neden? Belki suclu o ama seni suçluluk psikolojisine sokuyo.ayrica bu kadar çok küçültme gözünde kendini.ne demişler ederinden fazla değer soytariyi kral eder

Özür dilemişsin artık sus
Bundan sonra her mesajın değerini düşürür
Bakacak yazmıyorsun o yazacak
Tekrar yazarsan daha çok mavi tik görürsün
O mavi tıkı görmek istemiyorum iste :( ama yazarmı onuda bilmiyorum... Kaybetmek istemiyorum ama yaza yazada daha çok sogutcam

O mavi tıkı görmek istemiyorum iste :( ama yazarmı onuda bilmiyorum... Kaybetmek istemiyorum ama yaza yazada daha çok sogutcam
Sana tek önerim yazma
asla yalvarma
Bekle yazacak
Demişti dersin
Ama bi harf bile atma ona
Durum da paylaşma
Tepkisiz kal

Haksız olduğunuz halde neden sil numaramı diye blöf yaptınız ki? Daha da yazıp bunaltmayın bence, biraz bekleyin kendi haline bırakın.

Daha detaylı bilgi versen mesela neden? Belki suclu o ama seni suçluluk psikolojisine sokuyo.ayrica bu kadar çok küçültme gözünde kendini.ne demişler ederinden fazla değer soytariyi kral eder
Cumartesi abla dedigi kadında resim cekti benimki sarılmamıs ama o kadın sarılmıs, dünde amca kızıla videolu görüsme yaptı bende amca kızı oldugunu bilmiyordum kiz canım benim dedi buda öpüyorum seni canım dedi sonra sınırlendım kendime hakkım olamadım seni allaha havvale ediom allahından bul diye bi basladım saydım sonra buda saydı. Ama acıklamada yaptı, o kadınla nasıl kucaklasırsın diye kavga ettigin ama o ablam ben sarılmadım dikkatli baksaydın anlardın dedi birde o kıskanclik yaptıgın amca kızı dedi. Ama trip için sil numarami dedim iyi dedi sildi... sonra yazmadi baktım kaybediyorum özür diledim baktı cevap vermedi😔

Öğrenmenin en iyi yolunu biliyormusun hata yapmak
Hatalarınla yüzleş te
Ne yaptın nasıl bir yanlış anlama oldu
Biraz açsan
Cumartesi abla dedigi kadında resim cekti benimki sarılmamıs ama o kadın sarılmıs, dünde amca kızıla videolu görüsme yaptı bende amca kızı oldugunu bilmiyordum kiz canım benim dedi buda öpüyorum seni canım dedi sonra sınırlendım kendime hakkım olamadım seni allaha havvale ediom allahından bul diye bi basladım saydım sonra buda saydı. Ama acıklamada yaptı, o kadınla nasıl kucaklasırsın diye kavga ettigin ama o ablam ben sarılmadım dikkatli baksaydın anlardın dedi birde o kıskanclik yaptıgın amca kızı dedi. Ama trip için sil numarami dedim iyi dedi sildi... sonra yazmadi baktım kaybediyorum özür diledim baktı cevap vermedi😔

Bence yanlış anlaman normal, keşke o biraz tepkilerini kontrol edebilseydi..

Biraz daha surunmeni istiyor bence hoşuna gidiyo onun için cabalaman, çokta abartilcak bişey yok ,bence daha fazla üzülmeyin akışına bırakmak en iyisi yazmayın sessizde kalın

Poker güzel oyundur çelik gibi sinirler,sağlam irade bir de hiç değişmeyen bir yüz ifadesi lazımdır.

Iyi oynamak isterseniz ya eliniz saglam olacak ya da iradeniz.

Valla adam nedense bana hiç masum gelmedi. Bi de özür falan dinlemişsin

Back
X