yardım?

Nasıl bir bedel ödeyecekmiş tam olarak? Sonuçta sizi kendi ahlaksızlığına ortak etmeye çalışıyor. Bir bedel ödenecekse ikiniz de ödemeyecek misiniz bu durumda? Aklı sıra yozlaşmış, arabesk laf salatalarıyla aklınızı çelecek çakal. Kesin bunları yazarken ağlıyordur da, hı hı evet.

Konusahibi uzak durun bu adamdan.Sizin yelkenin suya inme ihtimali var gibi.Sakın yanlis a düşmeyin.Yarin bir gun karisi görse eyvah eyvah suçu size bile atar böyleleri.

Butün bedeli sen ödersin demedi deme.Bir de adın yuva yikan olur Allah korusun.O da ailesine döner tipış tıpış.

Boşverin ne demekse. Ne derse desin siz kendi yolunuzu çizin.

o ben değilim
karıştırmayın lütfen
e adamın evli çıktığını öğrendiğinde şöyle sevdim böyle sevdim ama nefret ediyorum artık falan dediniz.neden şimdi kafanız karışıyor ki adamın evli olduğunu öğrenince yeterince mideniz bulanmadı mı?ne demekse demek, engelle geç.

Siz öyle veya böyle bu adama takılacaksiniz. Aha da buraya yazıyorum. Siz yeterli kadar tepki gösterseydiniz mesaj atmayi bırakın, aynı zamanda internette girmekten korkardı. Size iyi yuva yıkmalar ne diyelim

Ne demek kendi günahıma seni ortak ederim demek bile bile bir yuvayı yıkalım demek,bedel ödemekte karısını varsa çocuğunu senin için yarı yolda bırakmak.bide hala mesaj atabiliyor size engelleyin gitsin silin.işte yuvalar erkeklerin böyle maymun iştahı yüzünden yıkılıyor.bak cnm benimde aynı şeyler başıma geldi.eş kişisi yuva yıktı metresi için.metreside biliyodu evli çocuklu olduğunu.hem o tarafı hem brni idare etmek istedi kuş beyniyle.o pis midesiz artıkçıda her defasında açık kapı bıraktı be sonunda yuva dağıldı.öyle bir ah ettim öyle beddualar ediyorumki o metresininde yüzü gülmesin diye.kimsenin ahını günahını yüklenme.ona tek diyceğin ben bekarım hayatımda sadece bekar hiç evlenmemiş biri olabilir seni eşine söylerim de.hatta bilsinde kadın basıl bir şerefsize kadınlık yaptığını öğrensin.öğrensinki kanı bozuğa yol versin.ayyyy sinirlerim bozuldu.kimsenin günahına girme dediklerine inanma.çünkü benim eş kişiside hep yalanlar söylemiş sevmiyorum benmle ilgilenmiyo yatağına bile almıyo kanepede yatıyorum çocuk için katlandım gibi gibi bi dünya yalanlar.yoluna bak.ilerde pişmanlığını yaşarsın çünkü eşine yapan onu kabul edersen sanada yapıcak adamın karakteri bozuk

Söylemeyecekleri yapmayacakları yok demek. Sırf sizin aklınızı çelmek için sizle yatmak için yapmayacağı iki yüzlülük, hırtlık, kişiliksizlik yok demek. Başka bir kadınla evliyken, onunla ilişkisi hala devam ederken ama benim hala gözüm doymadı demek. Evliyim, boşanmayı istiyorum ama karım ayrılmıyor benden diyerek acaba sizden bir kaç ekmek yer miyim demek. Erken evlendik, çocuktum, benim yaşayacağım şeyler vardı. Sana aşık oldum, kalbime söz geçiremiyorum diyerek sizi oltaya çekmeye çekmek demek. Daha bir sürü var ama hiç bir cümle, kelime dürüst değil sırf amacı cinsellik, kendini ben bu kadını elde ederim, heyt ben ne erkeğim, ben istersem her kadını elde ederim demek. Bir de bunların böyle salya sümük ağlayıp, sizi övgüye çekip kendilerini küçülten, sizi duygusal açıdan açıma hissinizi kullanmaya çalışanı mı dersin, arkadaşız, arkadaşa ihtiyacım var. Biraz dertleşelimden elleşelime geçeni mi dersin. Var da var yani. Seni hiç kimse benim kadar sevemezi de bomba kroluk.... Burada biz neler neler okuduk, işte neler neler duyduk... Bir daha ararsan karına şikayet ederim diye yazın.

Şarzım bitti yazım yarım kaldı.Ayrıca ben bıraktım kesinlikle boşanmak istemiyodu.şimdide yalvarıyo hata yaptım diye.ben cepte olmam.aklı sıra bu defada benle metresini aldatıcak.o o...puyla işim yok benim diye yüzüğünü takıp geliyor gerizekalı.iki kişide cepte biri olmazsa biri bu modda.şimdi kapımda yatıyo hata yaptım diye.kızım uyan uyan gözünü aç.karakteri bozuk olan sanada kalmaz.aman diyim çevrene etrafına rezil olduğunla kalırsın.brnim tanıdığım birinin eşinin ailesi kadının kapısına dayandı aile evine kızın ailesi şok oldu.4-5 tane erkekle apartmanın önünde bağırdılar ellere varda bize yokmu diye.bizde istiyoruz benim kayınçoma vermiş banada versin diye.kız rezil oldu rezil ettiler.yani kimin ne yapcağı belli değil neyle sınancağın.rezil olduğunla kalırsın çünkü toplum böyle şeyleri hoş karşılamıyo ayrıca emin ol herkes bilir duyar hoş şeyler konuşulmaz adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…