Peki sen değilsen bile yapman gerekenler bunlar.o ben değilim
karıştırmayın lütfen
e adamın evli çıktığını öğrendiğinde şöyle sevdim böyle sevdim ama nefret ediyorum artık falan dediniz.neden şimdi kafanız karışıyor ki adamın evli olduğunu öğrenince yeterince mideniz bulanmadı mı?ne demekse demek, engelle geç.o ben değilim
karıştırmayın lütfen
evli olduğu öğrenince bütün iletişimimi kesmiştim. ve sonra?
bana ulaşmaya çalıştı.
dinlemek istemediğimi söyledim.
bu saatten sonra söyleyeceği hiçbir şeyin bende karşılığı olmayacağını belirttim.
bana bugün mesaj atmış
Kandırmaya çalışma şekli özlü sözlerle
"yanımda ol sadece, ben bedelini öderim"
ne demek sizce bu?
Ne demek kendi günahıma seni ortak ederim demek bile bile bir yuvayı yıkalım demek,bedel ödemekte karısını varsa çocuğunu senin için yarı yolda bırakmak.bide hala mesaj atabiliyor size engelleyin gitsin silin.işte yuvalar erkeklerin böyle maymun iştahı yüzünden yıkılıyor.bak cnm benimde aynı şeyler başıma geldi.eş kişisi yuva yıktı metresi için.metreside biliyodu evli çocuklu olduğunu.hem o tarafı hem brni idare etmek istedi kuş beyniyle.o pis midesiz artıkçıda her defasında açık kapı bıraktı be sonunda yuva dağıldı.öyle bir ah ettim öyle beddualar ediyorumki o metresininde yüzü gülmesin diye.kimsenin ahını günahını yüklenme.ona tek diyceğin ben bekarım hayatımda sadece bekar hiç evlenmemiş biri olabilir seni eşine söylerim de.hatta bilsinde kadın basıl bir şerefsize kadınlık yaptığını öğrensin.öğrensinki kanı bozuğa yol versin.ayyyy sinirlerim bozuldu.kimsenin günahına girme dediklerine inanma.çünkü benim eş kişiside hep yalanlar söylemiş sevmiyorum benmle ilgilenmiyo yatağına bile almıyo kanepede yatıyorum çocuk için katlandım gibi gibi bi dünya yalanlar.yoluna bak.ilerde pişmanlığını yaşarsın çünkü eşine yapan onu kabul edersen sanada yapıcak adamın karakteri bozukevli olduğu öğrenince bütün iletişimimi kesmiştim. ve sonra?
bana ulaşmaya çalıştı.
dinlemek istemediğimi söyledim.
bu saatten sonra söyleyeceği hiçbir şeyin bende karşılığı olmayacağını belirttim.
bana bugün mesaj atmış
"yanımda ol sadece, ben bedelini öderim"
ne demek sizce bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?