Söylemeyecekleri yapmayacakları yok demek. Sırf sizin aklınızı çelmek için sizle yatmak için yapmayacağı iki yüzlülük, hırtlık, kişiliksizlik yok demek. Başka bir kadınla evliyken, onunla ilişkisi hala devam ederken ama benim hala gözüm doymadı demek. Evliyim, boşanmayı istiyorum ama karım ayrılmıyor benden diyerek acaba sizden bir kaç ekmek yer miyim demek. Erken evlendik, çocuktum, benim yaşayacağım şeyler vardı. Sana aşık oldum, kalbime söz geçiremiyorum diyerek sizi oltaya çekmeye çekmek demek. Daha bir sürü var ama hiç bir cümle, kelime dürüst değil sırf amacı cinsellik, kendini ben bu kadını elde ederim, heyt ben ne erkeğim, ben istersem her kadını elde ederim demek. Bir de bunların böyle salya sümük ağlayıp, sizi övgüye çekip kendilerini küçülten, sizi duygusal açıdan açıma hissinizi kullanmaya çalışanı mı dersin, arkadaşız, arkadaşa ihtiyacım var. Biraz dertleşelimden elleşelime geçeni mi dersin. Var da var yani. Seni hiç kimse benim kadar sevemezi de bomba kroluk.... Burada biz neler neler okuduk, işte neler neler duyduk... Bir daha ararsan karına şikayet ederim diye yazın.