Yardım

cankersu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
18
0
1
31
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim kafayı yemek üzereyim yardımınıza ihtiyacım var 1bucuk ay önce burun ameliyatı oldum estetik burnumun yan kısmında çökme oldu ve üst tarafında açıklık var el degdimi belli oluyor birkaç gündurde aynadan falan bakınca belli oluyor geçer mi yardiminiza ihtiyacim var

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim kafayı yemek üzereyim yardımınıza ihtiyacım var 1bucuk ay önce burun ameliyatı oldum estetik burnumun yan kısmında çökme oldu ve üst tarafında açıklık var el degdimi belli oluyor birkaç gündurde aynadan falan bakınca belli oluyor geçer mi yardiminiza ihtiyacim var
Burun benim yaralı yerim

Bu bahsettiğin durum gerçekse ödemler geçtikçe belli olur, hiçbiri de kendi kendine geçmez. Tabi gerçekten öyleyse. bence resim yükle burda deneyimli üyeler fikir söyleyebilir…

Üst kısım

Eklentiler

• Screenshot_20221117-223059.webp
    Screenshot_20221117-223059.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 77
Burun sırtının yan tarafını söylüyorsun sanırım, burda gördüğüm bi üyeninki geçmişti ama kaldığını söyleyen üyeler de oldu ödem asimetrik geçiyorsa olabilir, ama çökmüşse düzelmez. Burun sırtı açık kaldıysa açık çatı deformitesi olarak geçiyor o şu resimden anlaşılmıyor

Burun sırtının yan tarafını söylüyorsun sanırım, burda gördüğüm bi üyeninki geçmişti ama kaldığını söyleyen üyeler de oldu ödem asimetrik geçiyorsa olabilir, ama çökmüşse düzelmez. Burun sırtı açık kaldıysa açık çatı deformitesi olarak geçiyor o şu resimden anlaşılmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221117-225750.webp
    Screenshot_20221117-225750.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 71
Olur eğer açıksa zamanla asimetriler bile çıkabilir bende açık çatı vardı doktor hatası başka doktora git görüş al.

Back
X