- 18 Haziran 2025
- 36
- -2
- 1
- 28
- Konu Sahibi valienttee
-
Canim adetine kac gun var ve kanaman ne sekildeAdet mi yerleşme kanamasını çok merak ediyorum kan verdim başına daha önce böyle bir şey gelen var mıydı
Geçen ayın 5 adet tarihimdi 4 günü klomen başladım 19 u yumurtlama tarihimdi bu ayın 2 side adet olmam lazımdı her ay iki gün önce olurum bu ay 1 gün geç oldum pembe ve kahve lekelenme şeklinde 3 ünde beta HCG verdim negatifti pembe kahve akıntım ve vajinal zonklama var hafif bugün bitti lekelenmem test verdim ama yinede merak ediyorum olabilir mi yerleşme düşük olmamıştır demiCanim adetine kac gun var ve kanaman ne sekilde
kanama pıhtılı mı iğne ucu kadar da olsa pıhtı var mı?Geçen ayın 5 adet tarihimdi 4 günü klomen başladım 19 u yumurtlama tarihimdi bu ayın 2 side adet olmam lazımdı her ay iki gün önce olurum bu ay 1 gün geç oldum pembe ve kahve lekelenme şeklinde 3 ünde beta HCG verdim negatifti pembe kahve akıntım ve vajinal zonklama var hafif bugün bitti lekelenmem test verdim ama yinede merak ediyorum olabilir mi yerleşme düşük olmamıştır demi
Evde test yaptin mi canim hemen kotu dusunmeGeçen ayın 5 adet tarihimdi 4 günü klomen başladım 19 u yumurtlama tarihimdi bu ayın 2 side adet olmam lazımdı her ay iki gün önce olurum bu ay 1 gün geç oldum pembe ve kahve lekelenme şeklinde 3 ünde beta HCG verdim negatifti pembe kahve akıntım ve vajinal zonklama var hafif bugün bitti lekelenmem test verdim ama yinede merak ediyorum olabilir mi yerleşme düşük olmamıştır demi
Evde test yaptım awox iki tane biri silik birinde hiç yoktuEvde test yaptin mi canim hemen kotu dusunme
Pıhtı yoktukanama pıhtılı mı iğne ucu kadar da olsa pıhtı var mı?
Herkesin farklı olabilir ama bende açık kahve rengi 3 4 saat sürdü ve çok azdı sürtünme şeklinde geldi yerleşme kanaması senin yoğunluğu nasıldıPıhtı yoktu
Kan verdiniz mi sonuç ne çıktıAdet mi yerleşme kanamasını çok merak ediyorum kan verdim başına daha önce böyle bir şey gelen var mıydı
Sonuç sabaha çıkarmışKan verdiniz mi sonuç ne çıktı
Heyecandan uyku uyuyamıyorumKan verdiniz mi sonuç ne çıktı
Sonuç çıkmadı mı normalde 1 saatte çıkıyorHeyecandan uyku uyuyamıyorum
Benim pedi doldurmadi 4 gün sürdü ama her gün olmadi ara ara çok az pembe ve kahverengi kanamam olduHerkesin farklı olabilir ama bende açık kahve rengi 3 4 saat sürdü ve çok azdı sürtünme şeklinde geldi yerleşme kanaması senin yoğunluğu nasıldı
Sağlık ocağında vermiştim gündüz o yüzden sanırımSonuç çıkmadı mı normalde 1 saatte çıkıyor
Aynen o çok geç düşüyor e nabiza acil de verince hemen çıkıyor bende 2. Gebeligimde orda vermiştim diğer gün sabah çıkmıştı bı daha da gitmedim kan vermek içinSağlık ocağında vermiştim gündüz o yüzden sanırım
Hayırlısı artık bakalım sabaha netleşir ara ara yine bakıyorum ama bakalım şansaAynen o çok geç düşüyor e nabiza acil de verince hemen çıkıyor bende 2. Gebeligimde orda vermiştim diğer gün sabah çıkmıştı bı daha da gitmedim kan vermek için
Aynen hayırlısı hayırlı haberler verirsiniz inşallahHayırlısı artık bakalım sabaha netleşir ara ara yine bakıyorum ama bakalım şansa
Amin Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahAynen hayırlısı hayırlı haberler verirsiniz inşallah
AminnnAmin Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Benim daha düşmemiş sonucun dün sağlık ocağına verdim sanırım p.tesiye kaldiHayırlısı artık bakalım sabaha netleşir ara ara yine bakıyorum ama bakalım şansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?