Yardım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hbb

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar şöyle bi okudum da bnm sorunum un sizinkilerin yanında hiç kalacak türden yine de sizlere danışmak istiorum. 2 yıldır bi beraberliğim war fakat bi boy sorunumuz var o 1,80 benim boyum 1,60 topuklu ile falan 1,65 oluo işte bu bazen şaka gibi söylüyo ama acaba rahatsız mı oluo fie düşünüorum sizce abartoyomuyum? aslında onu çok seviorum hem de eşim olacak insan ciddi düşünüorus ama bazen aklıma böle şeyler gelio:1shok:

Dert etmee bayanın erkegin yanında minyon olması bence cok iyi küçük gösteriyor hem
iri yarı biri olmak daha mı iyi takma bence.
Çogu erkek sevgilisinden uzun olmak ister erkek gibi durmak ister ve hoşlanıra bile gidiyor bunu bana eşim söylemiştiaramızda tam 20 cm var böylesinin daha iyi oldugunu söylediii :))

ya aslında 20 cm o kadar da abartı değilki...bunu mu şaka yollu sorun ediyor..hayret..o kadar da olsun...aynı boydamı olacaksınız..

ben 1,69 um bi sevgilim vardı 2,00 dı boyu. yani bence hiç kafana takma erkeğin uzun boylusu iyi durur.

çok tşk ederim walla böyle şeyler duymak içimi rahatlattı.

Huyu huyuna ,suyu suyuna,boyu boyuna derler hep...Ben bu savı destekliyorum,ama arada bilmem kaç cm. var diye de ilişkimi zedelemezdim doğrusu.:1closedeyes:

bizim arkadaşların arasında 37-40 cm kadar fark var. ikili danslar dışında hiçbir sorunları olmuyor :dance: :dance: sevgidir asıl olan :asigim: beyin olarak çok uyumlular, en önemlisi de bu değil mi zaten. kaydirigubbakcemile5

Benimde boyum senin gibi arkadaşım eski çıktığım kişide 178 di. arada bazen o da şaka falan yapıyordu, dokunsada o kadar takmıyordum. Sende üzülme bak evlenmeyi düşündüğün kişiymiş boyundan dolayı problem çıkarcak değil mutluluğuna bak sen boyunu hiç dert etme... kaydirigubbakcemile2

bizim arkadaşların arasında 37-40 cm kadar fark var. ikili danslar dışında hiçbir sorunları olmuyor :dance: :dance: sevgidir asıl olan :asigim: beyin olarak çok uyumlular, en önemlisi de bu değil mi zaten. kaydirigubbakcemile5

haklısın arkadaşım tşk ederim

hiç takılma cnm çok sevimli duruyor bence.çok görüyorum boy farkı olan çiftler.abes durmuyor.erkek uzunsa tabi.

birde bir örnek daha vermek istiyorum bir öğretmenim vardı evliydi kocası var 2 buçuk metre, kadın da o kadar kısaydı ki diyim sana 1 metre:D kadın kaldırıma çıkardı kaldırım 30 cm nerdeyse yine kocasından kısaydı ama çok şekerlerdi:)

hepinize tşkler arkadaşlar çok ii geldi yorumlarınız saolun

kocam 182 ben 155
hiç sorun olmadı her alanda :jeyyar:

allah başka dert vermesin kız...
şükret yine haline yaniii

Canim ne gzl iste daha ne istionki benim cok hosuma gider oyle bi cift gorsem
benim sevgilimle aramda bi kac cm var topuklu bile giyemiorum:( cok isterdim bende soyle bi 15 cm uzun bi sevgilim olsun...

Canım benim boyum 1.65,eşimin boyu 1.89..bence dert edilecek bir konu değil..

canımne gusel iste
benımde esimle boy farkım aynı
ben 1.63 üm o 1.82 falan
gayetde gusel duruo
hem zati sen ondan uzun olacan da yatakta adam basketbolmu oynıcak
dert etme bence..​

canım yuregı temız olsun,en onemlısı o..boy neymıs.dert etme bence.sız bırbırınızı sevdıkten sonra..

esimle de aramizda 20 cm var inan hiç de sorun degil, abes de kaçmiyor
yani buna takilma bence
gerke yok

Back
X