arkadaşlar,,lütfen bana akıl verin ben yaza evleniyorum fakat çok büyük bi dert olmasada benim için gerçekten büyük bi problem..nişanlım hala göğüslerimin küçük oldugunu kavrayamadı sanırım..dolgun bayanlardan hoşlandıgını ima etti geçen gün ""sen böle iyisin diyo" dışardan kilo felan normal ama benim göğüslerim ergenlık cagındakı bır kızın kı kadar..böyle bişey yasayan var mı? tepkisi nasıl olur?lütfen yazın mafoldum ben ya.senağlama
seni oldugu gibi kabul etmelii..nasıl böyle konusabilir..keşke o anda azının payını verseydin..ne demek dolgun bayanlar yaaaa..gitsin o zaman dolgun bulsun varmı öyle şeyyyyy..
hem nie mahvoluyormuşsunki göğsün küçük ddie?? ve anlamadığım şey nasıl ima etti nişanlınız yani nasıl sarfedebildi "ben dolgun göğüslerülerden hoşlanırım" bununasıl diyebildiki??
seni seviyorsa zaten üzmekten korkacaktır. dikkatli davranacaktır.
istiyorsan açıkça konuş. hayal kırıklığına uğrama de... silikon yuaptırmayı düşünebilirsiniz ileride çok sıkıntı edersen.
benimde aynı problemim var düğünüme 9 gün kaldı.ama benim kocacım bana bu konuda hep moral verir.istesek büyütmek zaten kolay.
hem nie mahvoluyormuşsunki göğsün küçük ddie?? ve anlamadığım şey nasıl ima etti nişanlınız yani nasıl sarfedebildi "ben dolgun göğüslerülerden hoşlanırım" bununasıl diyebildiki??
aynen benimde aklıma takıldı.. önünüzden bir bayan geçiyodu da bende böyle iri göğüs severim.seninkilerde iyi böyle iri görünüyo gibi bir konuşma mı geçti aranızda?