Yardım....

niltunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
20
0
86
39
İstanbul
arkadaşlar,,lütfen bana akıl verin ben yaza evleniyorum fakat çok büyük bi dert olmasada benim için gerçekten büyük bi problem..nişanlım hala göğüslerimin küçük oldugunu kavrayamadı sanırım..dolgun bayanlardan hoşlandıgını ima etti geçen gün ""sen böle iyisin diyo" dışardan kilo felan normal ama benim göğüslerim ergenlık cagındakı bır kızın kı kadar..böyle bişey yasayan var mı? tepkisi nasıl olur?lütfen yazın mafoldum ben ya.senağlama

seni oldugu gibi kabul etmelii..nasıl böyle konusabilir..keşke o anda azının payını verseydin..ne demek dolgun bayanlar yaaaa..gitsin o zaman dolgun bulsun varmı öyle şeyyyyy..

avakado yiyiceksin ezceksin hafif limon her sabah ac karınla..ben yaptım işe yaradı..ama tadını hiç sevmiyorum ki onunda..

derdinizi okumadım ama bence başlığınız hiç olmamış ..
yarrdıımmmm nedemek arkadaşım..
düzgünce konu içeriğine uygun başlık seçemezmisin..

göğüsünüz küçük diye boşanıcaksa sizden hiiiç evlenmesinn.. sizde şimdiden söyleyin sakın ümitlenme benim dolgun göğüslerim yok silikonlu sütyenlerle kamufule ediyorum ilk gecede şaşırma sakın de.. bakalım tepkisi ne olucak..

hem nie mahvoluyormuşsunki göğsün küçük ddie?? ve anlamadığım şey nasıl ima etti nişanlınız yani nasıl sarfedebildi "ben dolgun göğüslerülerden hoşlanırım" bununasıl diyebildiki??

alla alla bu mu dert şimdi...:1shok:
bunu çok dert ediyorsan sende silikon taktır...

sorun olmaz canım. takma kafana...

seni seviyorsa zaten üzmekten korkacaktır. dikkatli davranacaktır.
istiyorsan açıkça konuş. hayal kırıklığına uğrama de... silikon yuaptırmayı düşünebilirsiniz ileride çok sıkıntı edersen.
benimde aynı problemim var düğünüme 9 gün kaldı.ama benim kocacım bana bu konuda hep moral verir.istesek büyütmek zaten kolay.

hem nie mahvoluyormuşsunki göğsün küçük ddie?? ve anlamadığım şey nasıl ima etti nişanlınız yani nasıl sarfedebildi "ben dolgun göğüslerülerden hoşlanırım" bununasıl diyebildiki??

aynen benimde aklıma takıldı.. önünüzden bir bayan geçiyodu da bende böyle iri göğüs severim.seninkilerde iyi böyle iri görünüyo gibi bir konuşma mı geçti aranızda?

evlennce bebişten dolayı büyüycek merak etme ama böle düşüncesi olan ve ima eden biri nasl sizi her halinizle seviyo ki

yani aşkda öledir yaa

Back
X