Yardım...

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar uzun süreli, ciddi,gayet yolunda giden bir ilişkim var.fakat erkek arkadasımın iş dolayısıyla yurtdışına gıtmesı gerekıcek yılda 2-3 kez 5 er gün gibi. yanı iş bu tabıkı gıtme dıyemem ama okadarda guvenmeme ragmen içim cız edıyo nedense..kıskanyrm elmde olmadan..benım durumumda olan yada dusuncesını soylemek ısteyen varsa buyrun:)

işinin ne olduğu da önemli :) gitmeyeceği bir işte çalışmasını tercih ederdim tabiki ama iş bu dediğin gibi gitmesi gerekecekse de yılda 10-15 gün yapacak bir şey yok a.s

canim muhendisse korkma derim.. santiyelerde kiz yuzu dahi gormez ki.. neticede o da isini yapicak emin ol hem is icin gonderdiklerinde o verdikleri gun sayisinda anca isler tamamlanir genelde..
sen guven canim sevdigine..

canim muhendisse korkma derim.. santiyelerde kiz yuzu dahi gormez ki.. neticede o da isini yapicak emin ol hem is icin gonderdiklerinde o verdikleri gun sayisinda anca isler tamamlanir genelde..
sen guven canim sevdigine..

elektrik müh.:)canım guvenıyorum tabı ama ıcımde gıtmıyo degil :(

tehlikeli bir meslek değil bu konu için :) şaka bir yana sen sevdiğine güveniyorsan daha doğrusu o sana bu güveni vermişse dert etme derim ama bu soruyu sorman bundan tam da emin olmadığını gösteriyor :sm_confused:

tehlikeli bir meslek değil bu konu için :) şaka bir yana sen sevdiğine güveniyorsan daha doğrusu o sana bu güveni vermişse dert etme derim ama bu soruyu sorman bundan tam da emin olmadığını gösteriyor :sm_confused:

her ilişkide oldugu gıbı bızımde kavgalarımız falan oldu 5 yıldır ama hıcbırı guvensızlıkle alakalı değildi canım..ama ne biliyim işte cok sevdgmden kıskanyrm askımı:)

arada bir özlem iyidir bence canım bir sıkıntı olmadıktan,geleceğini bildikten sonra onunda tadı ayrı yerimseniben

bizimkide şuanda antalya tanıdım için :mymeka:
bi acıgını yakalamadım -tatlicadiarzu-

yapıcak adam yurt dışı şehir dışı degil göslerinin önünde yapar şakkıdı
içini ferah tut. bu fırsatı degerlendir erkedeşlerine gez toz zemuszemus

şükür bu gün dönüyor :utangac:
keşke biraz daha kalsaydı entebin tozunu arttırıcaktım :delphin:

balım bende inşaat teknikeriyim bıak adam gitsin geleceğiniz için harika bir fırsat bence çalışssın ki seni hemecik alsın demi:lepi:

canım 5 gün dediğin çok kısa bi süreymiş böle şeyler adamın aklına bile gelmez bu sürede kaydirigubbakcemile2 merak etme sen. hem yapacak olan adam yanındayken yapar. benim eski erkek arkadaşım beni sınıf arkadaşımla aldatmıştı :emir_bebek: merak etme sen bişey olmaz güzelce gider işini yapar gelir şakkıdı

Ben her 2 ayda bir 5-8 günlüğüne yurtdışına gidiyorum, ve otomotiv yedekparça sektöründe olduğum için muhattap olduğum müşterilerimin hemen hemen hepsi erkek....
Eşim de hemen hemen her ay 1 haftalığına iç anadolu bölgesine gider (içanadolu bölge müdürü)...
Valla tek sıkıntımız birbirimizi özlemek... Ve seyahatlerimizi mümkün olduğunca denk getirmeye uğraşyoruz ki birimiz evdeyken birimiz seyahatte olmayalım diye..
Kıskanmak hiç aklıma gelmedi... Yapacak olan dizinin dibindeyken de yapar zaten....

yılda 2-3 kez 5 er gün hiçbir şey değil canım
boşu boşuna canını sıkıyorsun

Back
X