yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevcantekcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sevcantekcan

Ziyaretçi
Şöyle başlıyım derdimi anlatmaya,

yakın arakadaşıma bile bu kadar rahat anlatamıcağım rhatlıkta yazıyorum
biriyle tanıştık arkadaşım sayesinde benden hoşlandı ilk hoşlandığında çıkmadım zaman geçti daha sonra konuşmaya çıkmaya başladık derken 2-3 kez buluştuk çok gzl geçti çok normaldi herşey tüm özeline kadar anlatıyodu aile yaşamtısı sorunlarını bende masal anlatır gibi dinlerdim onu hiç bi zman öle başka erkekler gibi yaklaşmadı kötü amacı yoktu çok iyi biriysiyidi sonra baya konuşur msjlaşır olduk her gece uyumadan seni seviyorum demedn uyumazdı .. plnlrı vardı benle ilgili buluşmalaımız çok gzl geçerdi bu bide 4-5 ay sonra askere gidicek biri hiç bir şey yoktu ortada herşey çok gzzldi biranda oldu olan herşey ben bişey yazmıştım cwp verdi dedim takmıyomusun aşkım beni dedim bana birazdan bişeyler konuşcam senle dedi ve aile sorunlarım var askere gidicem ama gerçekten var aile sorunları sana zaman ayrıyamıyorum yanlış anlama faln filan dedi başka erkeklerde der bu yalanı yemem ama bunu biliyorum nasıl biri oldunu ve inanıyorum hala çok seviyorum bende cwp olarak tamam dedim ve ayrılalı 1 hafta oldu 2 kez bi arkadşıma beni sordurmuş nasıl iyimi durumu diye oda iyi olmaya çalışıyor demiş oda böle üzecemi bilseydim ayrılmazdım demiş arkadaşımda demişki üzlüo die barışılmaz demiş o cwp vermemiş vede ona tekrardan yazmak istiyorum barışmak istiyorum sizce dönermi ???????????askerliği çok takan biriydi bu nedende olabilirmiydi

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yakın zamandaki en anlamlı konu!!
derdini anlıyorum canım...
sana 10 puan 10 puan 10 puan
hatta rep rep rep=)))))))))

bi rahatsizligin falanmi var???piskolojik acidan iyi olmadigin belli

allah yardımcın olsunn.zor bi durumdayız galibaa

Back
X