yardım

diyasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
269
1
46
İzmir
gebelikte haşimato tiroidi ve akdeniz anemisi olan varmı.ne gibi tehlikeleri var ve nasıl bir tedavi uygulanıyor bilgisi olan anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler...

gebelikte haşimato tiroidi ve akdeniz anemisi olan varmı.ne gibi tehlikeleri var ve nasıl bir tedavi uygulanıyor bilgisi olan anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler...

canım bende haşimato vardı ilaçlarımı düzenli kullandım. onun dışında birşey yapmadım. ama akdeniz anemisini bilemiycem tabi. Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar...

ben haşimoto hastasıyım yıllardır. gebeliğim boyu 3 haftada bir tsh,t3 ve t4 değerlerime bakıldı. anti t ve anti tpo hep çok yüksekti,ona yapacak bir şey yok. tsh 2'nin altında tutuldu hep ilaç dozajım artırılarak. mutlaka iyi bir endokrinoloji uzmanına yaptır takibini. bebeğinin sağlıkla gelmesi dileğiyle.

Haşimatoluyum bende. gebelik süresince bir kez yükseldi TSH. Oda 100 mg levotiron kullanırken eczacı 50 mg vermiş ve bende farketmemişim. Allahtan doktor istemediği halde TSH a bakılması için ısrar ettim ve çok yükselmeden farketmiş oldum. İlacını düzenli kullanırsan sorun yok. Rabbim yardımcımız olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

çok sağolun arkadaşlar kesin hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum günüm geçti ama her halükarda bu hastalıklar var.sorun olurmu diye merak etmiştim içimi rahatlattınız hepinize çok teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…