yardım..

xalacakaranlik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
66
0
16
Sivas
kızlar 55 le hamile kaldım 28.haftamdayım 65 kilo aldım çok korkuyorum :( bu gidişte 25 kiloyla filan doğum yapıcam heralde:( gerçi bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım kiloya ama yinede insan tartıya çıkınca kötü oluyor yaf:(

canım son haftalarda özellikle çok kilo alınıyo ben 6. ayıma kadar 3 kilo filan almıştım şimdi toplam 10 kilo aldım yani biraz dikkat etmek gerekiyo hamurişini ekmeği kızartmayı kes bence meyveyle bademle cevizle..... besle kendini süt iç bide egzersiz yapabiliyosan yap . ben çok meraklıydım egzersize ama tüm gün çalışıp eve gidip egzersiz yapmak işkence gibi o yüzden hiç yapamadım fırsatın varsa mutlaka yap bence hem doğumdada yararını görürsün :49:

kızlar 55 le hamile kaldım 28.haftamdayım 65 kilo aldım çok korkuyorum :( bu gidişte 25 kiloyla filan doğum yapıcam heralde:( gerçi bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım kiloya ama yinede insan tartıya çıkınca kötü oluyor yaf:(

canım bence çok almışsın iyi değil sonra zor vericen ben ilk kzımda 55 kilo ile hamile kaldım gebeliğim boyunca 10 kilo aldım doğuma 65 kilo ile gittim. Doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı, onuda sonra verdim, ama herşeti kestim ( ekmek tuz şeker ) en önemli üç şey şimdi ikinci kızıma hamileyim 65 kilo ile hamile kaldım 23 haftalığım 5 kilo aldım yani 70 kiloyum sanırım 5 kilo daha alırım 75 kilo ile doğuma giderim, sonra bir spor ve diyet yapıcam vericem yoksa yerleşir kilolar.benim halan 80 ile hamile kaldı boyuda uzun 7,5 aylık bebek doğurdu 30 kilo almış ve sezeryan oldu korsede takamadı olduğu gibi karnı kaldı ben doğumdan sonra korse takıyorum normal yaptığım için onunda çok yararı var.

sabah tartılınca tam 64 e düşmüşüm:) ya birde bu evde tartıldığım hassas tartıyla hastanede tartıldığımda farklı çıkıyor orada tartılınca da 63 oluyorum herneyse artık daha dikkat etsem iyi olucak gibi.. zaten 4 kilomu ilk 3 ayımda aldım düşük tehlikem vardı o yüzden yiyip içip yatmak zorunda kalmıştım o zaman alıvverdim hemen:(

bukadarda sıkıntı yapma bence erken almışın ebet ama 15 kiloyla bitirmeye çalış normali o zaten kendine bukadar sıkıntı yapıpta bebeğide etkileme bence :49:

valla ben de senin gibi geçen haftaya kadar çok takıyordum kafaya, daha 23. haftadayım 54 ile başladım, sanırım şimdi 62 varım. Bir arkadaşımla konuştum, bana sen çok almışsın falan dedi, sonra kilosunu sordum benden tam 10 ilo fazlaymış. Boyu da anca benim kadar. Şimdi takmıyorum, ne kadar alsam yine de çok değilim. Ayrıca kilolar yakıştı bana herkes de öyle söylüyor, balşta eşim. Dr.um da hamurişi ve tatlı yeme gerisini ye, rejim yapacak değilsin ya dedi.

Back
X