Doğuma Hazırlık Yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

palanga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
26
0
86
Konya
Arkadaslar37+2gunluk hamileyim 2gundur bı ağrı var ve ben bunu söyle anlatabiliyorum......bebek hareket ettikce sanki vajinada cikiverecekmis geliyor ve sanki orda böyle tel gibi bişeyler var onlara dokunuyor gibi oluyor.....ne simdi bu... :26:

Bebek aşağı inmiştir ama meraklanma,dogum sancısı olsa eminol anlarsın:)
Kanama,su gelmesi ve bebeğin hareketlerinde azalma olmadığı müddetçe hastaneye dogummu başlıyor diye gitme..
Allahi hayirli doğumlar,evlatlar versin..

Simdi ben yürüyüş yapıyordum hergün düzenli yapmayayım mı biraz dinlenmeli miyim. Gece uyuyamadim ağrı sızıdan ama simdi bişeyler yok cok şükür.ağrı esnasında ne iyi geliyor biliyor musun . Orayı tutmak a da bacaklarıma siki siki kapatmak. Cevap verdigin icin cok teşekkürler

Canım aynen tarif ettiğin şikayetler bende de var ve ben yürüyüşe felan çıkamıyorum uzun aralıklı yürüyüncede aynı baskı oluyor bebek aşağıya indiği içinmiş,böyle durumlarda yatıp dinlenmek iyi geliyor öyle yapmak lazımmış.

Ben yürüyüşlerin iyi geldigini dogumu kolaylastirdigini biliyorum canim.devam et bence..
Ağrıya iyi gelen şey olarak ve Benim yaptigim kısa kısa duslardi.ılık dus iyi gelir hemde doğuma da faydaliymis..
Allah kolaylik versin güzelim korkma az kaldi..

Back
X