• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
merhaba;

Benim sormak istediğim bir konu var.Ne yapmam gerektiği ile ilgili fikir yürütemediğim için fikrinize ihtiyacım var.
Bir sınav belgesi almaya ihtiyacım var buyüzden eskıden beri tanıdıgım beni çok ıyı bılen bır özel ders hocasına geçen hafta gittim.Kendisi kişilik olarakta cok sevdıgım bırısıdır ancak nasıl oldu ise anlayamadıgım bır sekılde elektrik aldım ve ona sınav için ihtiyacım olması nedeni ile belli etmemek için o tarihte degılde bır süre sonra gelebileceğimi söyledim.Fakat bır anda garıp bır sekılde tersledi şimdi niye degıl der gibi,bende ıster ıstemez ona ondan elektrik aldıgımı ve suan için degılde bır süre sonra gelebileceğimi,bir süre gitmemem gerektiğini belirttim.
Ancak kendisinden gelen cevap benım cok çok güzel bir kız oldugum,onun hareketlerinden dolayı bunu hıssetmiş oldugum ve onun aynı duyguyu taşıdıgı oldu.Ancak benı iyi tanıyan ınsanlardan bırısı olması nedeni ile birisini saplantı haline getirip,bırlıkte olmak istediğimide düşündüğünü ve kendısınınde güzel kızlara ilgisi olduguna ,ama belki çift olabileceğimizi suan için onun bunu kestiremediğine,ancak bu konu üzerine konuşcağımıza dair mail atmış.
Bende bunun ıcın uygun kişi olmadığımı sadece yardımına ihtiyacım oldugunu belirttim.Hiçbir cevap gelmedi.
Ona gitmem gerekiyor çünkü sınav belgesi almak ıstedıgım konu üzerine %100 başarı verdirtebilen birisi.
Fakat şimdi kafam karmakarışık oraya gittimde ne olcak? Nasıl davranmalıyım? Sıcağı sıcağına mı gıtmeliyim yoksa 30 gün sonra
falanmı gitmeliyim? Oraya gittiğimde nasıl ona karşı davranmalıyım? Yardımınızı rica ederim.

Bence kesinlikle soğuk davranmalısın.Sana ne düşündüğünü açık açık belirtmiş demek ki kararsız eğer çok yakın davranmaya kalkarsan bundan dolayı bunalma ve senden soğuma ihtimali var. Hayırlısı neyse o olur inşallah ama bana sorarsan güzel kızlara ilgisinin olduğunu söylemesi uzun süreli bir ilişki yaşayacak bilinçte olmadığını gösterir. Garip yani o şekilde söylemesi bana hiç normal gelmedi.Fazla maddesel bir insan , beraber olsanız da seni çok incitir gibi geliyor.

aslında boylede bır ınsan degıl ama bende senın dedıgın gıbı düşündüm yanı maılın o kısmını kopyalıyım.
Ama 77lı ve hayatında uzun süreli cok fazla ilişkisi olmamış,evlılıge daha ben hayatımı yaşamadım dıye karşı cıkan bırısı.Zaten önceki ilişkiside bundan bitti buyuzden kafam karmakarışık.

onun maili:
As to that electricity matter of yours, as far as I know my x, she has always fancied someone and been very quick to fall in love. Truly speaking,you're very very pretty. I sometimes feel the same. Therefore, you sometimes
see me caress your head, play with your face, or tap you on the shoulder.
Maybe we'll kiss one day, too. Who knows!
However, I fancy all pretty girls in general. Whenever I see a hottie like you,
I melt just like butter...

onun maili:I sometimes feel the same. Therefore, you sometimes
see me caress your head, play with your face, or tap you on the shoulder.
Maybe we'll kiss one day, too. Who knows!
However, I fancy all pretty girls in general. Whenever I see a hottie like you,
I melt just like butter...

Özellikle son kısım çok itici... İlk mesajınızında "çift olabileceğinizi" yazdığını söylemişsiniz ardından mailini kopyaladığınız iyi olmuş, çiftten kastını anlamış olduk... Şimdiye kadar neden uzun süreli ilişkisi olmadığı ortada bütün "hoş kızlardan hoşlanan karşılarında yağ gibi eriyen bir adam"...

Herhangi bir konuda yeterliliği olan insanların profesyonelce değil de bu tarz yaklaşımları çok çirkin... Herhalde sizin de ondan etkilendiğinizi öğrendiği için bu denli açık sözlü davranmış ama bu saatten sonra akademik sebeplerle de yardım isteseniz niyetini açıkça ifade ettiği için her türlü yaklaşımına rıza göstereceğinizi düşünecek...

Yerinizde olsam ona karşı özel bir şeyler hissediyor olsaydım tüm hoş kızlara aynı şekilde yaklaştığını söylediği için duygusal, işinde başarısı ne olursa olsun kendisinden yardım isteyen birini partner olarak algıladığı için de akademik tüm iletişimimi keserdim...
:19:

çok merak ediyorum konuyu cinselliğe getirecek yada ima ettirecek kadar bu konuma nasıl geldi ?ne bekliyodunki adam bende sana aşığım deyip boynunamı atlıcak? biraz mantık be arkadaşım bi kızın ilk adımı her zmn erkeğe bunu hissettiriyo bianda elektrik alıp açılmak nedir ya estim akıllımısın sen

mailinden galiba bunu düşünmek ilk istemedim,özelliklede bu kısmı kopyaladım ,bu kısım ılgınc geldıgı ıcın yorum yapmanızı istedim haklısında .
Fakat benım bu adamın yardımına bır sekılde ıhtiyacım var çünkü bana ıngılızceyı bu kısı öğretti ve suanda mastera başlayabılmem için tofel almam gerekıyor.Ve %100 başarı verdırtebılen bırısı buyüzden kafam karmakarışık.
Yanı gidersem nolcak bunuda kestıremıyorum.Kesinlikle sadece ingilizce olarak yardımına ıhtıyacım oldugunu bu maıl karşısında yorum yapamayacağımı ve ıstedıgı kızla bunu yapabılecegını ama benım yanlış oldugumu belirttim ama gıttıgımde adam bu kadar acık yazmışken soguk davransamda ben o derse odaklanabılırmıyım yada nasıl davranmalıyım bılmıyorum:((

çok merak ediyorum konuyu cinselliğe getirecek yada ima ettirecek kadar bu konuma nasıl geldi ?ne bekliyodunki adam bende sana aşığım deyip boynunamı atlıcak? biraz mantık be arkadaşım bi kızın ilk adımı her zmn erkeğe bunu hissettiriyo bianda elektrik alıp açılmak nedir ya estim akıllımısın sen

konu bu noktaya nasıl geldi bende bılmıyorum.Çünkü bu kısıyı 7 senedır tanıyorum ve en son sanırım emın olmak ıstedım bır sekılde farklı davranmasından yanı nasıl olduguna dair ,çünkü boyle bırsey yoktu yaklaşık bu kışiyi 2 senedırde görmüyordum ama 5 sene hıc boyle bırseyde hıssetmedım ama ofisine gittimde gidip gelip kafamı okşaması koluma dokunması falan tuhaf geldi.
Ve garıplık hıssettıgım ıcın ve ofisteki herkese x cok güzel bır bayan demesi ve benı her görüşünde bunu demesi eger bu bır elektırık ıse bırseyler olması ,eğer elektrık degılsede anlamam gerekıyordu.Ama adam bariz cinsellıge getırdı ve şu durumda nasıl yardım edecek veya nasıl yardım alabileceğim bunuda bılmıyorum.

ve bu adamın eskı kız arkadaşını falanda ıyı tanıyan bırısıyım.

Adamın hayatını yaşama hevesinde olduğunu,ciddi ilişkiye giremeyeceğini bile bile
kendinizi ele vermişsiniz,istediğiniz cevabı alıp kendinizi tatmin de etmişsiniz.
Bence bu soruyu sormak için geç kalmışsınız!!

konu bu noktaya nasıl geldi bende bılmıyorum.Çünkü bu kısıyı 7 senedır tanıyorum ve en son sanırım emın olmak ıstedım bır sekılde farklı davranmasından yanı nasıl olduguna dair ,çünkü boyle bırsey yoktu yaklaşık bu kışiyi 2 senedırde görmüyordum ama 5 sene hıc boyle bırseyde hıssetmedım ama ofisine gittimde gidip gelip kafamı okşaması koluma dokunması falan tuhaf geldi.
Ve garıplık hıssettıgım ıcın ve ofisteki herkese x cok güzel bır bayan demesi ve benı her görüşünde bunu demesi eger bu bır elektırık ıse bırseyler olması ,eğer elektrık degılsede anlamam gerekıyordu.Ama adam bariz cinsellıge getırdı ve şu durumda nasıl yardım edecek veya nasıl yardım alabileceğim bunuda bılmıyorum.

ve bu adamın eskı kız arkadaşını falanda ıyı tanıyan bırısıyım.

bence şuan boşluktasın ve hiç sağlıklı düşünemiyorsun...

Adam oranı buranı okşayıp oynayacak belki bir gün öpüşürüz diyecek de senin gibi "hottie" ler karşısında eriyorum diyecek de ohoo
Adam niyeti bozmuş bence ha sen de diyorsan öyle takılırız problem yok ama duygusal, ciddi bir şey bekliyorsan çok üzülürsün

Back
X