M minegkn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 73 0 36 Ankara 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minegkn #1 arkadaslar 9aylık bebgiyle uzyn yol otobusle yolculuk edenler yardım edebılırlermii
emirin_annesi Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2013 1.768 18 16 Eskişehir 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minegkn #2 ben pek anlamadım sorunu ama yolcuların sana yardımcı olmalarınımı soruyorsun arkadaşım???
M minegkn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2011 73 0 36 Ankara 7 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minegkn #3 serender001 .!.: ben pek anlamadım sorunu ama yolcuların sana yardımcı olmalarınımı soruyorsun arkadaşım??? Genişletmek için tıkla... yok ben bebegım vardı kucagımda pek soramamısım sorum su bız 9aylıgız ve otobusle uzun yola cıkcaz ankara antalya arası amam ne yapmam lazım gcemı cıksam gunduzmu
serender001 .!.: ben pek anlamadım sorunu ama yolcuların sana yardımcı olmalarınımı soruyorsun arkadaşım??? Genişletmek için tıkla... yok ben bebegım vardı kucagımda pek soramamısım sorum su bız 9aylıgız ve otobusle uzun yola cıkcaz ankara antalya arası amam ne yapmam lazım gcemı cıksam gunduzmu