Kızlar peki sorum biraz abes olacak ama, komplesini mi yaptırıyorsunuz yani bikini ve vajinal bölge oluyor sanırım. Bikini bölgesini yaptırdım ama, vajinal bölge nasıl olur yaa o dudak kısmını koparır gibi geliyor bana çok acımaz mi??
Kızlar peki sorum biraz abes olacak ama, komplesini mi yaptırıyorsunuz yani bikini ve vajinal bölge oluyor sanırım. Bikini bölgesini yaptırdım ama, vajinal bölge nasıl olur yaa o dudak kısmını koparır gibi geliyor bana çok acımaz mi??
27 yaşındayım ve iç kısma hiç ağda yaptırmadım sorum hakkaten abes mi geldi :))
Bazı doktorların iç kısımlara ağda yapılmaması gerektiğini söylediklerinı duymuştum ve cesaret edemedim açıkçası. Kendim bir iki hazır ağda bantlarıyla başarısız sonuçlar aldığım için de sanırım:)
ya benden hiç tutmamı istemiyorlar :26: sonunda bi tanesi niye tutmuyosun dedi. tut demiyosunuz ki dedim. :26: demeden benden mi bekliyolar ne? ben de ne zaman tutmam gerektiğini bilmiyorumKopmuyor, taktiği biliyor onlar. Tutmanı istiyor filan senden zaten :) Kaç yaşındasın merak ettim sadece?
kısaltılması derken o ne ya?
ya benden hiç tutmamı istemiyorlar :26: sonunda bi tanesi niye tutmuyosun dedi. tut demiyosunuz ki dedim. :26: demeden benden mi bekliyolar ne? ben de ne zaman tutmam gerektiğini bilmiyorumbazen elimi çekmemi istiyorlar. kafam çok karışık
anlamadım nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?