• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :)

Kızlar peki sorum biraz abes olacak ama, komplesini mi yaptırıyorsunuz yani bikini ve vajinal bölge oluyor sanırım. Bikini bölgesini yaptırdım ama, vajinal bölge nasıl olur yaa o dudak kısmını koparır gibi geliyor bana çok acımaz mi??

Kızlar peki sorum biraz abes olacak ama, komplesini mi yaptırıyorsunuz yani bikini ve vajinal bölge oluyor sanırım. Bikini bölgesini yaptırdım ama, vajinal bölge nasıl olur yaa o dudak kısmını koparır gibi geliyor bana çok acımaz mi??

Sizin dediğiniz daha abes değil mi ? Yarısını alıp dudak kısmını bırakıyorlar mı ? :44:

Evet tamamını alıyorlar.:ssz:

Kopmuyor, taktiği biliyor onlar. Tutmanı istiyor filan senden zaten :) Kaç yaşındasın merak ettim sadece? :1:

27 yaşındayım ve iç kısma hiç ağda yaptırmadım sorum hakkaten abes mi geldi :))
Bazı doktorların iç kısımlara ağda yapılmaması gerektiğini söylediklerinı duymuştum ve cesaret edemedim açıkçası. Kendim bir iki hazır ağda bantlarıyla başarısız sonuçlar aldığım için de sanırım:)

27 yaşındayım ve iç kısma hiç ağda yaptırmadım sorum hakkaten abes mi geldi :))
Bazı doktorların iç kısımlara ağda yapılmaması gerektiğini söylediklerinı duymuştum ve cesaret edemedim açıkçası. Kendim bir iki hazır ağda bantlarıyla başarısız sonuçlar aldığım için de sanırım:)

Doğru, doktorlar kısaltılmasını sağlıklı buluyor.
Öyle öyle de, nasıl olacakmış o iş... Çok zor. Bekarları geçtim. Evlenince o kısım kötü bence :52:

Kopmuyor, taktiği biliyor onlar. Tutmanı istiyor filan senden zaten :) Kaç yaşındasın merak ettim sadece? :1:
ya benden hiç tutmamı istemiyorlar :26: sonunda bi tanesi niye tutmuyosun dedi. tut demiyosunuz ki dedim. :26: demeden benden mi bekliyolar ne? ben de ne zaman tutmam gerektiğini bilmiyorum :D bazen elimi çekmemi istiyorlar. kafam çok karışık :27:

ya benden hiç tutmamı istemiyorlar :26: sonunda bi tanesi niye tutmuyosun dedi. tut demiyosunuz ki dedim. :26: demeden benden mi bekliyolar ne? ben de ne zaman tutmam gerektiğini bilmiyorum :D bazen elimi çekmemi istiyorlar. kafam çok karışık :27:

Onlar söyleyecek zaten canım :)

Amaann bekarken çok utanirim diye düşünüyordum ama ilk günlerden sonra normal geliyor merak etmeyin :))
Arkadaşım derdi ki, amaann alırım jiletle sanki kocam ağda mi yaptıracak diye, aynen öyle oluyor artık:)) tatillerde aldiruyorum işte ancak:))

Yok canim abest degil sen beni tatif etmisin:)
Dislari makinayla aliyorum iclere dogru kisaltiyorum. Jilet degil ama onunla ayni etkiyi yapan sadce daha kalin cikmasini engelleyen bir aletle...
Kiyamam ben kendime yaa:))
Zaten genital bolgede hislerin azalmasina sebep oluyomus..

Kuaför olayına pek yaklaşamıyorum ben açıkçası. Ortam hijyenik olmuyor bence çoğu yerde.

bugüne kadar hiç başkasına aldırmadım, küçüklüğümden beri kendim ağdayla alıyorum kardeşimede alıştırım :)
ağda gibisi yok ya tertemiz ohhh, bi süre biraz zorlayın alışın ya gerçekten çok temiz heryerini alıyorum ben ince ince :1:

Şahsi fikrim çok zaruri bir durum olmadıkca mahremiyete biraz daha özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hem sağlıklı hem gençsin.ilk başta biraz zorlanırsın (herkes kadar)ama sonunda alişırsın.
Eğer ki yapapmam diyorsan ki bunu hepimiz diyoruz emla isimli anestesik etkili bir krem var ondan al hiç acı hissetmezsin hem de elin alışır.

Back
X