• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :)

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
kuaförlere bikini bölgesi için agdaya giden arkadslara , ben azıcık utanıyorumda nasıl oluyor diye sormak istedim :/ :17:

Son düzenleme:
Ben gidiyorum tatlım.
Valla en çok gittiğin kuaförle ilgili bi durum.
Kuaöfürnün yaklaşımı önemli bazı yerlerde arkadaşlarım karşılaşmış.
Tiksinç bir ifadeyle bakıyorlar diyodu..
Ama benim kuaförüm öyle değil hem sen yorulmuyosun hem rahat hemde temizlik valla..
Hiç utanma çekinme bi kere gidince ikinciye bi çekinmek kalmayacak zaten :3:

işte ondan utanıyorum tiksinç ifadeden :) becerebilsem yapamıyorum ki:(
bakalım kuaförleri arastırmak gerek ,fiyat aralıgı ne acaba ..

Ömrüm boyu beceremedim kuaförde ağda yaptırmayı, düşünmesi bile korkunç geliyor =)

Kendin yapmaya alış, elin alışınca 10 dk. sürmüyor

canım onlar artık alışmışlar işleri o merak etme kimse sen gittikten sonra seni konuşmuyor :) hemen iki dk da tertemiz olup çıkıyorsun ikinci kere gittikten sonra muhabbet başlıyor tabi rahat rahat ağdayı yaptırıyorsun ben komple 15 e yaptırıyorum

yazarken bile gülüyorum :) elim nasıl alışır acaba o cekme meselesi hele :)

Kendine biraz patiska kumaş edineceksin onu küçük küçük kesip, öyle yapıştıracaksın, pabuç kadar yapıştırınca çekilmiyor tabi =))
Sonra bir iki seferde zaten kökler zayıflıyor o zaman çekme problemi kalmıyor =))

Kendine biraz patiska kumaş edineceksin onu küçük küçük kesip, öyle yapıştıracaksın, pabuç kadar yapıştırınca çekilmiyor tabi =))
Sonra bir iki seferde zaten kökler zayıflıyor o zaman çekme problemi kalmıyor =))

Vala benım hıc bı tarafımda gram zayıflama olmuyor :))) Lazerin acısından korkmasam gdcem kökten çözüm yaa bıktım agdadan

Vala benım hıc bı tarafımda gram zayıflama olmuyor :))) Lazerin acısından korkmasam gdcem kökten çözüm yaa bıktım agdadan

Gençken bende öyle düşünüyordum =))

Ama yıllardır ağdayla o kadar zayıfladılar ki, artık belli belirsiz çıkıyorlar =) Dedim ya 10 dk sürmüyor =)) Azalıyorlar yaş geçtikçe

bende utanmasam kuaföre gıdecegım ama maalesef acamıyorum....
bende bel fıtıgı var gecen gun agda yaptım 2 gun bel agrısıyla gezdım....zor oluyor henuz alışamadım özellikle bazı kısımlar çok acıyor.anladnız orayı:17::17::17:

canıım tam da üstüne geldi bak.bugün bi arkadaşım için gittik.o da ilk kez yaptırıcaktı ve çok utanıyordu.ben de ilerde gitmeyi düşünüyorum benim için de tecrübe olsun dedim.girdiğiyle çıktığı bir oldu nerdeyse...çok kısa sürdü.acımış biraz tabi,utanmş da bizimkisi..ama kadın rahatlatmış saolsun.onlar oraya sadece kıl olarak bakıyor özel bölge olması umurlarında değil,alışmışlar bi de
ben de gidicem:)cesaretlendim...büyük rahatlık:)

Bugüne kadar, 5 farklı ağdacıya gösterdim valla :9:
Bir kere göster, rahatlığına alışınca mecbur kalıp yaptıracaksın zaten :)
Hem şunu anladım, anne misin bilmiyorum. Anne olunca görmeyen kalmıyor yahu oranı buranı...
Arkadaşım doğurdu, bütün kadınlar memesini gördü valla emzirirken. Hey Allahım :)
E ben ameliyat oldum, görmüşlerdir her yerimi stajyerlere kadar.
Kısacası bi iki kere gösterince alışıyor insan :52:

Bende gidiyorum hamam bazen kuaföre. hamam işime geliyor hemen 5 ndakikada bitiyor. kuaförde 10 dakka. ben tutulması gereken yerleri tuttuyorum yapcak bişi yok :52:

Valla onlar saç nasıl kesiyorlarsa öyle yapıyorlar ağdayı.Artık o kadar alışmışlar ki hiç çekinme 10 dakika sürüyor.1 ay temiz.Rahatlık valla.Ben 10 liraya yaptırıyorum.

Back
X