- Konu Sahibi sevebilirim
kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor,herşey zaman diyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim
sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim