• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :(

sevebilirim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
12
0
6
35
İstanbul
kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor,herşey zaman diyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim :( sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor...:43:

Anlattığına göre amacı cinsel bi birliktelikmiş, senden o yakınlığı göremeyince senin üzmeden kendinden soğutmaya çalışıyor :31:

üzerine düşmeyin biraz zamana bırakın bazen biz bayanlar aceleci davranıyoruz,sabredin bekleyin.. olursa oolur olmazsada kendinizi yıpratmanın size faydası yoktur..
ayrıca paylaşımlarınız ortaklaşa olmuş,kullanılma durumunuz olamaz üzülmeyin..

kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor,herşey zaman diyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim :( sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor...:43:
keşke bu kadar kısa sürede tensel yakınlaşma olmasaymış. sanırım ondan sonra değişmiş size karşı. tipik türk erkeği mantalitesi işte. al birine vur öbürünü:ssz:

ben akrep burcuyum, eşim yengeç burcu
burçlara takılmamak lazım bence 2 kere 2 nasıl dörtse erkeklerin üzerine evlilikle ilgili ne kadar düşülürse o kadar kaçtıkları kesin, hem senin de bu acelen nedir evlenmek için anlamadım ? bırak o düşsün peşine o evlenmek istesin kaçan ol sen, düzgün ve mantıklı ve aşk ilişkisi yaşadıktan sonra 2 yıl sonra olmuş evlilik 3 yıl sonra olmuş ne farkeder ki?

Son düzenleme:
niyeti gayet net.
istediğin seni aramasıysa kaba tabir için üzgünüm ama canı isteyince yine arayacaktır.

benimde en korktuğum bu,kullanılmak...Allahım ya deliricem,duygusal olarak boşlukta olduğum bir dönemdi,hata yaptım sanırım,ama yüreğim çok buruk şu an,anlatamam size...birde biraz gergin konuştum cinsellikten sonra,bu burcun adamları eleştiri kabul etmezmiş,hem de böyle bir konuda :( o da soğuttu sanırım...kendisine de ben tek gecelik olacaksam yıkılırım dedim,o da bana ben duygu olmadan öpemem bile kimseyi dedi ve gecelik olsa yakınımdan buradan kimseyi bulamazmıydım dedi? o sözlere güvenmiştim

niyeti gayet net ve açık siz kendi ağzınızla söylüyosunuz siz dulsunuz ortada cinsellik için problem olucak bişey yok sizi sadece cinsel bi obje olarak göre bence hiç arkanıza bakmadan uzaklaşın

yıllar önceki sevgilinin içinde uhde kalmışsın bence.Görüşünce hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını, eskisi gibi sevgili olamayacağınızı anlamış :50:

Bana kalırsa halihazırda sevgilisi bile vardır.Çok bağlama kendini bu kişiye.Kendi yoluna bak.

Hemen en kötü senaryoyu yazmayın bence. Anladığım kadarıyla 10 günlük bir yakınlık var henüz. Eski sevgiliniz olsa da mazi olmuş o yakınlık, şimdi yeni ve farklı bir ilişki kuruyorsunuz. Hemen çok ciddi, evlilik gibi bir beklenti içinde olduğunuzu mu gösterdiniz? Bu konuda teminat mı istediniz çok anlayamadım ama eğer öyleyse bu erkek arkadaşınızı korkutmuştur. Daha bismillah, ne oluyor demiştir. Siz alıngan olmayın, kuruntu yapmayın. Cinselliği ağırdan alın. Beklentisizce güzel bir flört yaşayın, sevmenin, sevilmenin tadını çıkarın. Sonunun ne olacağını Allah bilir.

benimde en korktuğum bu,kullanılmak...Allahım ya deliricem,duygusal olarak boşlukta olduğum bir dönemdi,hata yaptım sanırım,ama yüreğim çok buruk şu an,anlatamam size...birde biraz gergin konuştum cinsellikten sonra,bu burcun adamları eleştiri kabul etmezmiş,hem de böyle bir konuda :( o da soğuttu sanırım...kendisine de ben tek gecelik olacaksam yıkılırım dedim,o da bana ben duygu olmadan öpemem bile kimseyi dedi ve gecelik olsa yakınımdan buradan kimseyi bulamazmıydım dedi? o sözlere güvenmiştim

Ne kadar takılmışsınız böyle burçlara, insanlar her zaman burçlarının özelliklerini taşımazlar. Mesela ben 1-2 özelliğini ancak taşırım.

Emin olmasamda amacının farklı olduğunu düşünüyorum.

Hemen en kötü senaryoyu yazmayın bence. Anladığım kadarıyla 10 günlük bir yakınlık var henüz. Eski sevgiliniz olsa da mazi olmuş o yakınlık, şimdi yeni ve farklı bir ilişki kuruyorsunuz. Hemen çok ciddi, evlilik gibi bir beklenti içinde olduğunuzu mu gösterdiniz? Bu konuda teminat mı istediniz çok anlayamadım ama eğer öyleyse bu erkek arkadaşınızı korkutmuştur. Daha bismillah, ne oluyor demiştir. Siz alıngan olmayın, kuruntu yapmayın. Cinselliği ağırdan alın. Beklentisizce güzel bir flört yaşayın, sevmenin, sevilmenin tadını çıkarın. Sonunun ne olacağını Allah bilir.

çok teşekkürler huzur buldum biraz yazdıklarınızda

bunun yengeçle kovayla ne alakası var? burçlara bu kadar bağlı yaşamayın hayatınızı.

bence hiç de çekingen falan değil ilk buluşmada tensel şeyler yaşayan adam da çekingen oluyorsa ne diyim..

yani açıkça ben onun farklı beklentiler için girdiğini düşünüyorum.biraz uzak durmanızda fayda var.

Adam bildiğin tensel çekime ok demiş birşeyler konuşunca terslemiş. Buradan arkadaşlar zaten sonuca varmışlar.
Canını sıkma böyle değersiz insanlar için ve görüşmeyi kes derim. Sırf dulsun diye seni obje olarak gören biri ilerde çok daha fazla yaralar.
Hakkında hayırlısı olur.

Kimse seni kullanmamış
Sen kendin 10 gün sonra yanına gitmişsin bişeyler yaşamışsın
Zorla bişey olmamış yani
Hatta sen biraz aceleye getirir gibi ciddi konulara da geçmişsin adam terslemiş

Bence de bi nefes al, önce tanımaya çalış, bu aşırı acele tavrın adamı ürkütmüş te olabilir
Özel günler dışında hediye sevmem demesinde de bişey yok, ben nişanlıyken bile hep hesabı senin ödemenden hoşlanmam benim de ödememe müsade et dedim.
Mizacı öyle olabilir yani herkes bu tarz şeyleri sevmek zorunda değil

Not : Tanıdığım tek erkek yengeç 9 yaşındaki ablamın oğlu :23: yorumumu ona göre değerlendirecekseniz..

Son düzenleme:

herhalde yaşınız çok küçük değildir gerçekten bu sözlere inandınız mı her erkeğin dilinde bunlar vardır zaten.. bence bi hata yaptım onun sonucunda bi darbe yedim ama beşer şaşar insanın başına her şey gelebilir bundan sonra dikkatli olacağım diyip bu beyden uzak durun kendi kendinizi de yemeyin. erkek erkek gibii davranmalı zaten gerçekten size ilgisi olsa 'tensel paylaşım'dan sonra kendinizi kötü hissetmemeniz için daha yakın daha ilgili davranırdı ilgisiz kalma yerine

Back
X