yardım...

dtdent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
48
9
28
Niğde
sizin düşüncelerinize ihtiyacım olduğu için yazmak istedim... 4 yıllık ilişkim ben farkına varmadan bitti... ben yenı mezun oldum iş arayışları içerinse kendimde yıprandım dolayısıyla karşı tarafıda yıprattım ancak o da yanımda olmadı boşver evınde otur yemek öğren muhabbetine getırdı ben bu cümlelere kızdım derken ilişkimizde biraz yıpranma oldu. bu bana nisan ayında senın yüzünden sınavım kötü gecıyor sen babam hastalandığında yanımda degıldın( kı babası hastalandığında aradım ancak hep bağırdı kızdı kendınden uzaklaştırdı) dıye bana vıcdan yaptırdı sonra da bana ben senı artık sevmıyorum sen alışkanlıkmışsın ayrılmak ıstıorum dedı. oysa kustugumuzde her zaman barışmak ısteyen ben seveyım sen yanımda ol dıyen bırısıydı hep. ayrıldıktan 2 gun sonra aradı bana benım ilişkim var senın yüzünden başladı sen attın beni bu uçuruma aileler biliyor ben ayrılmak ıstıorum ancak dayımlara ne derım ıntıharı dusunuorum dedı bırde ben kıza ıkımızın ilişkisi biteli çok oldu dedım sakın söyleme dedi. bende telefondan sonra çok duşundum kızın numarasını buldum aradım her seyı anlattım megersem bu kıza benımle ilişkisi varken annesi ve yengesı aracılığıyla görücü göndermiş benle çıkarken kız atanmış doktor parasına vuruldular sanırım ailecek kızda buna yüz verince yanı kızı garantiye alınca benıde kendınden soğutmaya calısmıs kı ayrılan taraf ben olayım o masum olsun. kızla ilk buluşmalarında kızı öpmüş onunla onun yaşadığı şehire gıtmış kı buaralar bız cıkıoruz ancak kırgınız günde 10 dk fılan konusuoruz kıza yaza yüzük takalım dıye zorluyormuş. benden içinde ayrılalı 4 ay oldu kız cok bencıl cadı 1 yıldır ayrılamyı planlıodum dıe sözler soylemıs madem oyle neden daha 1 ay once bana sana aşkımı haykırcam dıye aradı :S bunları duymak benı cok uzdu cok yıprattı. tüm bunlara rağmen neden hala her sabah aklıma geliyor kımseyede artık bırsey anlatmak ıstemıyorum yanı anlatamıyorum cunku sıktım sanırım tüm bunları yapan kişiyi düşünmem arada özlemem normal mi ? oğlanın dayıları annesı kardesı yengelerı kıza bayılıyorlar face de bana gosterış yapıolar resmen bırde çocuk kızı aradım dıye benı face de engellemıs. bu aıle ve çocuğa ne denır sızce . kız butun bunlara rağmen sanırım kabul ettı bılemıyorum... nasıl kabul ettı onu da anlayamıyorum ama vardır bır dusuncesı emınım :S kızlar dusuncelerınızı bekliyorum nasıl unutabılırım neler yapabılırım yardım edin :S

Bu oglana, anasina dayisina anca hayde yolunuza denir bacim.... boyle icten pazarlikli, isguzar insanlardan kurtulduğun icin sukret bence.... hayat sana oyle bir unutturur ki aklın almaz. Emin ol cok daha iyileriyle karsilarsin,onlarinda yaptiklari yanlarina kalmaz ilahi adalete guven. Bence ilk olarak sosyal ortamlardan takip etmektem vazgec ve kendini daha aktif hale getircek islerle ugras...

teşekkür ederım evet rabbımın sevgılı kuluymuşum bunları birebir gösterdi bana. para uğruna aılesının ıstegı uğranı terk edilmek yanı hem aldatılmak hem ıstenmeyen gelın olmak yaktı canımı dua edın bana rabbım en kısa zamanda kapılarımı açsın...

İllaki caniniz aciyacak ama nefret etmeye baslayacaksiniz bi sure sonra.Ki suan bilr nefret etmeniz gerekirdi.Facebooktan engelledi demissiniz sizin yapmaniz gerekeni yapmis size is birakmamis.Ailenin diger uyelerini de silin gitsin.Bakmayin gormeyin.Onu en cok umursamazliginiz yipratir.Ki Allaha havale edin.Baskasinin mutsuzluluğuna boylesine sebep olan birisi de mutlu olmaz zaten.

Valla senin yardimlik bir durumunu goremedim, sen kurtarmissin kendini de o kiz nasil bu duyduklarini sindirmis de devam edecek o adamla onu anlamadim, yardima ihtiyaci olan o kiz

ayrıldıgım kişi değil gururumun incinmesi yıktı beni evet rabbım kurtardı beni nasıl bir aileymiş bilememişim bile. o kıza da acınacak bır durum yok ortada ben soyledım ona ama her seyı bılerek başladı başına ne gelırse kendi cezası artık
ama canım yandı evet

kızın nasıl kabul ettıgıne anlam veremiyorsun ama çocuk sana geri dönse havada kapacaksın..

bu nasıl bı ılıskı yumağı orasını hıc anlamadım..

Okurken bile icim yandi ne aci ne zor bir durum.Allah boylelerini nasil biliyorsa oyle yapsin gecicek arkadasim zor olucak ama elbet bir gun gecicek.bu belkide hayatta yiyebilecegin en buyuk kaziklardan biri ama dedim ya gecicek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkurler arkadaşlar destekleriniz için benim üzüntüm çocuktan ayrıldıgım için değil sadece yaşadıklarım için sonucta 4 yıl dile kolay keşke dürüst olsaydı en azından 4 senemi değersiz birisine vermemişim derdim sadece kendime bu kazığı atmasına izin verdiğim olayı fark edemediğim için kızgınım umarım kimse yaşamaz aldatılmak ki ailelerinde işin içinde olması çok gurur kırıcı bir durum.

son durumumu yazmak istedim sorunlar yaşadığım zamanla benimle aynı durumda olan arkadaşlarımızın şuan nasıl olduklarını neler atlattıklarını hep merak ettim ve bende sorun yaşayan arkadaşlarım için her şeyin geçeceğini anlatmak istedim... bu başlığı açtığımda gerçekten çok zor günler yaşıyordum aradan 4 ay geçti ve çok şükür atandım hemde çok güzel bir yere... çok şükür iş problemim çözüldü eski sevgilimin attığı kazığa gelince duygusal anlamda bir şey hissetmiyorum(7 ay oldu) ancak arada aklıma geliyor yalan değil özlem olarak ta değil nefret olarakta değil evet hala o kızla beraber ama artık umursamamıyı öğrendim kızla boy boy foto koydu ve engelımı kaldırdı gözüme sokmak için ama umursamadım görmemiş gibi davrandım bu olayların haftasına atandım bu haber facede yazıldı tabı kı arkadaşlar fılan hayırlı olsun gıbısınden sonra ben fotoğraf koydum ve herkeze acıktı kapak fotosu olduğu için ortak arkadaşlarımızdan beğenenler olunca beyimiz beni yine engellemiş ne hissettin derseniz sadece kaybettiğim öz güvenim yerıme geldı... :) her şey gecıyor kızlar rabbım herkeze huzurlu bır yasam versın inş o dönemlerde yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkur ederım

Ne güzel, sorunları yaşarken hiç bitmeyecek gibi gelir ama bak sen kısa bir surede toparlamışsın..

Ne güzel, sorunları yaşarken hiç bitmeyecek gibi gelir ama bak sen kısa bir surede toparlamışsın..
çok haklısın arkadaşım gerçekten çok zor günlerdi nefes alamadığım hayattan zevk almadığım günlerdi ama çok sükür geçti inş rabbım herkezın derdıne derman olur geçekten sıkıntıda olmak çok kötü bir durum ama inanın geçiyor geçmicek gibi oluyor bır ara geçiyor gibi oluyor sonra acın yine pik yapıyor sonra atlatıyorsun artık dışardan bakıyorsun yaşadıklarına ve ilahi adalete güveniyorsun ve rabbim göz yaşlarını görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…