son durumumu yazmak istedim sorunlar yaşadığım zamanla benimle aynı durumda olan arkadaşlarımızın şuan nasıl olduklarını neler atlattıklarını hep merak ettim ve bende sorun yaşayan arkadaşlarım için her şeyin geçeceğini anlatmak istedim... bu başlığı açtığımda gerçekten çok zor günler yaşıyordum aradan 4 ay geçti ve çok şükür atandım hemde çok güzel bir yere... çok şükür iş problemim çözüldü eski sevgilimin attığı kazığa gelince duygusal anlamda bir şey hissetmiyorum(7 ay oldu) ancak arada aklıma geliyor yalan değil özlem olarak ta değil nefret olarakta değil evet hala o kızla beraber ama artık umursamamıyı öğrendim kızla boy boy foto koydu ve engelımı kaldırdı gözüme sokmak için ama umursamadım görmemiş gibi davrandım bu olayların haftasına atandım bu haber facede yazıldı tabı kı arkadaşlar fılan hayırlı olsun gıbısınden sonra ben fotoğraf koydum ve herkeze acıktı kapak fotosu olduğu için ortak arkadaşlarımızdan beğenenler olunca beyimiz beni yine engellemiş ne hissettin derseniz sadece kaybettiğim öz güvenim yerıme geldı... :) her şey gecıyor kızlar rabbım herkeze huzurlu bır yasam versın inş o dönemlerde yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkur ederım