• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim!

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.299
526
323
Merhaba kızlar. Ben yeni evliyim. Konularimdan bilirsiniz.
Kafami karistiran bir konu var. Malum soracagim sey herkesle konusulabilecek cinsten bir konu olmadigindan size danismak istedim.

Biz esimle beraber oldugumuzda canim cok yanıyor ve esim tamamen icimde olmasina ragmen herhangi bir kanama olmadi. Bu 3 denemedir boyle.
Herhangi bir kuruluk yok bende gayet elverisli sartlar saglikli bir beraberliğe ama canim fazlasiyla acıyor. Dunku denemeden sonra kasiklarimda baslayan bir agri soz konusu. Neyi yanlis yapiyoruz. Kizlik zarim mi esnek bundan dolayi mi kanamam olmadi sizce? Eşim takmiyor esnektir ondandir dusunme uzulme takma kafana diyor ama ben dusunmeden edemiyorum. Doktora gideyim diyorum gerek yok diyor.

Bilen eden varsa yardimci olsun bana ya :(

Ağrı konusunu kafana takma derim cnm çünkü bende evlendiğimde 5-6 ay bu ağrıyı yaşamıştım o geçici birşey ama bu kanamama olayını bende anlamadım belkide gerçekten esnektir zarın :ssz:

daha ilk denemeleriniz ağrı olması normal, eşiniz çok güveniyor size ne güzel, normal şeyler hepsi, net araştırması yapsanızda görürsünüz. benim bir arkadaşımda da ilk birkaç birleşmede kan gelmedi, sonra bir defasında hafif bi pembelik oluşmuştu. O da eşine göstermiş hemen, eşi de benim hiç şüphem yok zaten rahat ol demişti...

Cokk sukur ikimizde egitimli insanlariz. Bu konudaki cogu seyi arastirdik öğrendik ama bileyim ben. Aglayasim geliyor :( bir cok duyguyu ayni anda yaşıyorum.

Kafami karistiran bir konu var. Malum soracagim sey herkesle konusulabilecek cinsten bir konu olmadigindan size danismak istedim.

Biz esimle beraber oldugumuzda canim cok yanıyor ve esim tamamen icimde olmasina ragmen herhangi bir kanama olmadi. Bu 3 denemedir boyle.
Herhangi bir kuruluk yok bende gayet elverisli sartlar saglikli bir beraberliğe ama canim fazlasiyla acıyor. Dunku denemeden sonra kasiklarimda baslayan bir agri soz konusu. Neyi yanlis yapiyoruz. Kizlik zarim mi esnek bundan dolayi mi kanamam olmadi sizce? Eşim takmiyor esnektir ondandir dusunme uzulme takma kafana diyor ama ben dusunmeden edemiyorum. Doktora gideyim diyorum gerek yok diyor.

İlk zamanlar da öyle olabiliyor. Ben 6 ay kadar zorlanmıştım.. Bu arada eşinizi takdir ettim :46: Benim ilk gecemin sabahın da kapı çaldı eşim açtı annesi çarşaf nerde diye soruyordu... :41:altımızda ki çarşafı aldı gitti manyak karı:47:

İlk zamanlar da öyle olabiliyor. Ben 6 ay kadar zorlanmıştım.. Bu arada eşinizi takdir ettim :46: Benim ilk gecemin sabahın da kapı çaldı eşim açtı annesi çarşaf nerde diye soruyordu... :41:altımızda ki çarşafı aldı gitti manyak karı:47:

Ne ????? Nasıl ya? Acaba çooook uzun zaman önce mi evlendiniz? Ve eşiniz nereli sadece meraktan soruyorum çünkü ne biliyim biz doguluyuz geleneklerimize çok duskunuz ama bizde asla böyle bi şey yoktur ne biliyim ya çok tuhaf geldi...

İlk zamanları doğaldır. Ayları bile alabilir alışman ama geçer merak etme.
Kanama da sonraki denemelerde olur belki ya da hiç olmaz
Dert etmesene bunu :)
Bu arada mutluluklar dilerim

Evet bu çarşaf isteme olayları oluyor..bende olmadı çok şükür.. Bazılarının doğumda kızdığı bozuluyor diyorlar ne kadar doğru bilmem tabi.. Ama ağrı olması bana tuhaf geldi inşallah zamanla geçer..:)

Evet bu çarşaf isteme olayları oluyor..bende olmadı çok şükür.. Bazılarının doğumda kızdığı bozuluyor diyorlar ne kadar doğru bilmem tabi.. Ama ağrı olması bana tuhaf geldi inşallah zamanla geçer..:)

İnşallah ya :( iki uc cm icerde yazıyor kizlik zari ama tamami girmesine rağmen nasil olmaz bilmiyorum

Canım bence hiç telaş yapma esneklikten kaynaklaniyordur.Ağrı konusuda normal bende 6 7 ay öyleyim hatta normal doğum yaptım dikislerim vardi dogumdan sonrada aynen öyle agrilarim oldu zamanla geçer. ...MUTLULUKLAR.♥♥♥

İnşallah ya :( iki uc cm icerde yazıyor kizlik zari ama tamami girmesine rağmen nasil olmaz bilmiyorum

Olur be gülüm hep orada sağlam kalacak hali yok ya:)) ama eşin olumlu karşılamış tebrik ederim.. Ama yinede bi kaç ay daha böyle sürerse doktora git derim.. Şeytanın işi yok malum eşinin aklına biteniği düşürmesin..

yuh..cahil kadın...:27::27::27::27:
ne beyinsizlik o yaa çarşaf nerde nedemekk!!!

zarınız esnektir. dölyolu kasları henüz cinsellikte yeni olduğunuzdan dolayı sıkıdır o nedenle ağrı oluyordur. zamanla geçer...

Bendede kanama olmadı, zaten ilk seferde de yapamadim .kanama olacak diye havlu peçeteleri iki yanıma hazırlamistim ama olmadı. .esnek heralde dedik. .aslında çok değişik birşey bende olsun isterdim ve merak ediyorum neden olmadığıni..eşler pek takmiyor ama sanırım yıllardır bilinç altında olan birşey bizi rahatsız ediyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ne ????? Nasıl ya? Acaba çooook uzun zaman önce mi evlendiniz? Ve eşiniz nereli sadece meraktan soruyorum çünkü ne biliyim biz doguluyuz geleneklerimize çok duskunuz ama bizde asla böyle bi şey yoktur ne biliyim ya çok tuhaf geldi...

yuh..cahil kadın...:27::27::27::27:
ne beyinsizlik o yaa çarşaf nerde nedemekk!!!

Zihniyet geri naparsın... İç Anadolu. Bana da tuhaf geldi anlamadım bile :55:

Back
X