• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim!

Başlarda bikaç ay ağrı oluyor normal canım.
Zar da herkeste farklı oluyor. Mesela benim olduğunda yatakta kan gelmemişti, bittikten sonra lavobaya çıktım orada aktı, peçeteye falan geldi. Öyle çok falan da değildi. Eşin sana güveniyorsa sorun yok zaten.

zar konusunu dert etme ama ağrı konusu sinir bozucu bende aynı şeyi şu an yaşıyorum doğum yapalı 2.5 ay oldu canım acıyo nedendir bilemedim sezeryan oldum halbuki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağrı olur bi süre sonra geçiyo kasılmamaya dikkatet bide kayganlaştırıcı kullan

kuzum bana da bişey öner kayganlaştırıcı kullanıyorum zaten ama sorunum kuruluk değil vajina daraldı sanki halbuki doğumdan sonra eski sıkılık gider derler

Doktor icin erken oyleyse... ? Icimi rahatlattiniz ya inşallah dediğiniz gibidir.

Bence doktor için hiç bir zaman erken değildir.
naçizane fikrim tabiki.
zarınızın esnek olması muhtemel.
ancak kasıklarda agrı v.s.enfeksiyon belirtisi olabilir.
genel bir muayeneden geçmenizin kimseye zararı olmaz :)

Son düzenleme:
kuzum bana da bişey öner kayganlaştırıcı kullanıyorum zaten ama sorunum kuruluk değil vajina daraldı sanki halbuki doğumdan sonra eski sıkılık gider derler

Acaba doğuma yakın aşağıdaki kasları bişey olur diye korkup fazla mı kastın ki nemiş, bide sezaryen oldun sen dikişlerm açılır diye tedirgin oluyo olmayasın? Normal doğumdan sonra sıkılaşıyo biraz vajen ama senin o yok. Daralma filan mümkün değil zaten muhakkak kaslarınla alakalı bişey var kas kontrolü için kegel egzersizlerinden yapsan belki işe yarayabilir. Bu ara ben de biraz sıkıntı çekiyorum adet göremedim çok gecikti ondan sebep ciddi kuruluğum var dışardan hallediyoruz az buçuk da kuruluğun içten olabilir mi seninde?

Geçen annemle kontrole gittik annemden smear falan alındı banada ultrasonla baktı doktor rahim içi dikislere falan, hersey normal dedi bu sikintimi anlattım olabilir dedi alttan muayene etmedi olmadı bi daha gitmek lazım

hiçbir rahatsızlık olmasada 6 ayda bır meme kontrolü için genel cerraha, jınekolojık muayene içinde jinekoloğa gidilmeli:34:

Back
X