- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
Kızlar zırt pırt konu açar oldum ama bulamadım bir çözüm annemler yok tatildeler arkadaşlarımda kalmadı burda bir siz varsınız akıl vericek.Nişanlımın kardeşinin nişanı var haftaya ve ben ne giysem karar veremedim.Az önce nişanlımın
:26: annesi aradı ne giycen buldun mu işte nişanlını al git alın burdakiler 7 yıl boşuna beklememiş xxx desinler falan dedi canım sıkıldı.ben zaten kıza iyice kıl kaptım çok özenmiyordum aman giyerim bir şey diyordum ama şimdi ne alsam bilemedim.
Size sorum şu şimdi nişan düğün salonunda gündüz olcak.Ne tarz bir şey giyilir çok tecrübesizim bu konularda abiye çok abartı olur dimi ? ya da mango berska gibi yerlerden kalem düz elbiselerden mi alsam? Bir de nişanda bana taktığı bilezikleri takmak zorunda mıyım yaa uffff
((
28:
:26::26:

Size sorum şu şimdi nişan düğün salonunda gündüz olcak.Ne tarz bir şey giyilir çok tecrübesizim bu konularda abiye çok abartı olur dimi ? ya da mango berska gibi yerlerden kalem düz elbiselerden mi alsam? Bir de nişanda bana taktığı bilezikleri takmak zorunda mıyım yaa uffff