• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :(

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Kızlar zırt pırt konu açar oldum ama bulamadım bir çözüm annemler yok tatildeler arkadaşlarımda kalmadı burda bir siz varsınız akıl vericek.Nişanlımın kardeşinin nişanı var haftaya ve ben ne giysem karar veremedim.Az önce nişanlımın:50::50::26: annesi aradı ne giycen buldun mu işte nişanlını al git alın burdakiler 7 yıl boşuna beklememiş xxx desinler falan dedi canım sıkıldı.ben zaten kıza iyice kıl kaptım çok özenmiyordum aman giyerim bir şey diyordum ama şimdi ne alsam bilemedim.

Size sorum şu şimdi nişan düğün salonunda gündüz olcak.Ne tarz bir şey giyilir çok tecrübesizim bu konularda abiye çok abartı olur dimi ? ya da mango berska gibi yerlerden kalem düz elbiselerden mi alsam? Bir de nişanda bana taktığı bilezikleri takmak zorunda mıyım yaa uffff :((((:28::28::26::26::5::5:

Gündüz abiye fazla kaçar bence. Şık bir elbise bulabilirsin
Ama sonuçta sende o ailenin gelinisin çok ta sıradan olma
O takı konusu çok sıkıntı ama abartmadan ( kuyumcu dükkanı gibi dolasmadan) takilarindan takman lazım sırf aile büyüklerinin gönlü olsun diye onlar önem veriyor böyle şeylere :)

Kızlar zırt pırt konu açar oldum ama bulamadım bir çözüm annemler yok tatildeler arkadaşlarımda kalmadı burda bir siz varsınız akıl vericek.Nişanlımın kardeşinin nişanı var haftaya ve ben ne giysem karar veremedim.Az önce nişanlımın:50::50::26: annesi aradı ne giycen buldun mu işte nişanlını al git alın burdakiler 7 yıl boşuna beklememiş xxx desinler falan dedi canım sıkıldı.ben zaten kıza iyice kıl kaptım çok özenmiyordum aman giyerim bir şey diyordum ama şimdi ne alsam bilemedim.

Size sorum şu şimdi nişan düğün salonunda gündüz olcak.Ne tarz bir şey giyilir çok tecrübesizim bu konularda abiye çok abartı olur dimi ? ya da mango berska gibi yerlerden kalem düz elbiselerden mi alsam? Bir de nişanda bana taktığı bilezikleri takmak zorunda mıyım yaa uffff :((((:28::28::26::26::5::5:

Abiye derken allı pullu, parlak, satenli taşlı bir şey kastediyorsan evet abartı olur. Ama çok şık ve aynı zamanda sade abiyeler var. Bahar renklerinde özellikle minik çiçekli falan. Onlardan alıp hem şık, hem sade, hem de çok güzel ve abartısız görünebilirsin. Takıya gelince, sakın hepsini bir arada takma. Elbisene uygun şekilde seç hepsini.

Sade şık abiyeler var onlar olabilir. Elbise sıradan olabilir kv aradıgına göre demek ki önemsiyor şık olmanızı istiyor. Ben de altın sevmiyorum ama sanırım takmanızı isterler takmanız gerekebilir.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405678961.484311.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405678972.234365.webp
Şöyle bişey hem şık hemde düzeyli olur umarım yüklenmiştir telefondan atıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy çok gerildim konu bilmediğim yerden geldi inş elime yüzüme bulaştırıp saçmalamam :( yarın çıkıcam bakıcam hazır giyimleri değil abiyecileri gezeyim o zaman önce.:23:

Bencede daha güzel elbise giyinmen lazim nede olsa aileye aitsin ..

$beyaz-tokalý-þýk-elbise-modelleri.webp

böyle bir elbiseyle beraber bu sac modeliyle beraber hafif makyaj süper olur ..

kızlar merhaba, haftasonu bütün mağazaları talan ettim bir tane güzel bir şeyler bulamadım.Sonrasında dolabımı didiklediğimde çok eskiden aldğım bir kere giydiğim (çok önemli bir düğün değildi hiç fotom yok etrafta :)) bir elbisemi buldum.Birazcık boyunla oynayıp (uzatsam) sizce bu elbise nasıl olur?$273110_1609340373163_1344599_o.webp

kızlar merhaba, haftasonu bütün mağazaları talan ettim bir tane güzel bir şeyler bulamadım.Sonrasında dolabımı didiklediğimde çok eskiden aldğım bir kere giydiğim (çok önemli bir düğün değildi hiç fotom yok etrafta :)) bir elbisemi buldum.Birazcık boyunla oynayıp (uzatsam) sizce bu elbise nasıl olur?Eki Görüntüle 1196307

bence daha şık bir elbise giymelisin.
bu elbise nişan için çok uygun gelmedi bana :26:

kızlar merhaba, haftasonu bütün mağazaları talan ettim bir tane güzel bir şeyler bulamadım.Sonrasında dolabımı didiklediğimde çok eskiden aldğım bir kere giydiğim (çok önemli bir düğün değildi hiç fotom yok etrafta :)) bir elbisemi buldum.Birazcık boyunla oynayıp (uzatsam) sizce bu elbise nasıl olur?Eki Görüntüle 1196307

Bence de daha guzel bir elbise bulmalisiniz. Siradan durur bu elbise.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ilk linkini verdiğin beyaz elbise güzeldi. Evde olacaksa sade olabilir elbette. Saçını ona göre biraz abartılı yaparsın dengelersin. Benim nişan elbisem de beyaz ve sadeydi. Herkes beyaz nişan elbisesi mi olur. Bu kadar sade nişan elbisesi mi olur dedi. Ama ben saçımı aksesuarlarımı o kadar uyumlu kullandım ki. Sonuca herkes bayıldı ve şaşırdı. Bir de erkeğin, kızın giydiği absürd renkteki elbise ile aynı renk kravat takması olayı beni bayıyordu o yüzden de bu durumu yaşamayacak renkler tercih etmeye çalışmıştım.

Bu arada en son gönderdiğin elbise cidden çok salaş :).

Bence bu kesinlikle olmaz:( her yerde müthiş indirim var zayifsiniz bulmanizda kolay olur bu elbise öyle günlük elbise birde kayinvaliden büyük beklenti içindeyken hic olmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu elbise maalesef uygun değil.Yaz akşamlarında giyilebilecek bir elbise gibi.
Takılarının hepsini takmasan bile,elinde kolunda mutlaka nişan takılarından olsun.Bakarlar çünkü:)

Koton'a baktın mı acaba,ben şu elbisesini çok beğeniyorum :

http://www.modagram.com/kadin/mini-elbise-altin/detay/44097/199299

Fotoda belli olmuyor,ben mağazada gördüm çok şık buldum.

Desenli veya siyah giyinmemeni tavsiye ederim.Ne gündelik,ne iş elbisesi gibi olmayan,kibar ama şık bir elbise uygun olur.

Back
X