Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardım!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
28
Ankara
Kızlar saçlar malum saç düzleşticisi, maşa, boya derken mahvediyoruz saç uçlarım çok kırıldı ve dökülüyor evde uygulayabileceğim özellikle deneyip başarılı bulduğunuz birşey var mı ? 1 aya kadar düğün var saçlarımı kestiremiyorum da yardımcı olurmusunuz 1 aya kadar güçlendirebilcek...

Argan yagı kullanabılırsın ve sacların kuruysa pantene dogal sentez tavsiye ederim ama kırıkları en cok bende gliss onardı siyah olan satın almak istemiyorsan yumurta sarısı ve zeytin yagı kullanabılırsın bal da kırıklara iyi geliyor

Kızlar saçlar malum saç düzleşticisi, maşa, boya derken mahvediyoruz saç uçlarım çok kırıldı ve dökülüyor evde uygulayabileceğim özellikle deneyip başarılı bulduğunuz birşey var mı ? 1 aya kadar düğün var saçlarımı kestiremiyorum da yardımcı olurmusunuz 1 aya kadar güçlendirebilcek...
argan sampuani onerim

700ml şampuanın içerisine eczeneden alabileceğiniz bemiks ampulden 4 adet, evicap e vitamini kapsüllerinden 20 adet kırın ve çalkalayın.şampuanınızı her yıkamadan önce çalkalayın.Son durulama suyunuza elma sirkesi ekleyin.Bir de haftada 2 kez sarımsaklı zeytinyağını benmari usulü ısıtarak içerisine 1 kaşık bal ilave edin.Temiz saçınıza sürüp en az 3 saat bekletin.Bekleme süresinin sonunda saçınıza 1 yumurta sarısını iyice yedirin.Yumurta sarısı sayesinde saçınızdan yağı daha kolay arındırabilirsiniz.Yalnız saçınızı sıcak değil soğuk suya yakın ılık suyla yıkamanız gerek.Sarımsaklı zeytinyağının çok ağır bir kokusu vardır.Yapanlar bilir, bu kokuyu gidermek için içerisine birkaç damla lavanta ya da menekşe yağı ekleyebilirsiniz.Düzenli kullanımda faydasını görürsünüz.Saçınız düğüne kadar epey toparlanır.

1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı argan yağı
1 çay kaşığı gliserin
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı bunları karıştırıp sür birkaç saat saçında beklesin sonra saçını yıka benim saçlarıma çok fayda etti badem yağı filanda ekleyebilirsin isteğe göre :) bir başka yöntem göz kararı muz ve avakadoyu eziyorum çok az hindistan cevizi yağı ve lavanta yağı ekliyorum çok hoş kokuyor ve saçlar yumuşacık oluyor bir başka yöntem maya maskesi bunlar çok uğraştırıcı dersen herhangi bir yağı akşam sür saçına sabah kalkınca yıka genellikle bunu yapıyorum kolaylık açısından sıcak olsun saçını ör veya kafana bone gibi birşey geçir daha etkili olur ay ne çok konuştum :D

Back
X