mrb kızlar hep yazıp siliyodum artık yazmaya içimi dökmeye karar verdim bi erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz hala öle..aynı üniversteden ve aynı bölümden mezun olduk ben onun memleketinde okuyordum normalde istanbulda yaşıyorum okul bitti ve ben memleketime geldim biraz zaman sonra oda benm memlekete geldi ve şuanda ikimizde burda farklı yerlerde güzel işlerde çalışıyoruz..ama bi sıkıntım var ki şu sıralar herşey çok gözüme batar oldu ilişkimizi ikimizinde ailesi biliyo tabi bn babama yeni çıtlattım bişeler oda gelsinler dedi tanışalım falan normalde çok asabi sinirli bir insandır herneyse ben söledim tabi erkek arkadaşıma tmm dedi o kadarla kaldı.ne elinde var ne avucunda ailesine kendim söledim telefonda konusurken ama hiçkimse hiçbişey yapmıyo varsa yoksa kızları..evli kızları var evinin kirasını dahi babası veriyo anneside benimkini arayıp sıkıştırıyo ben anlamıyorum ya.zaten destek çıktıkları yok bide hala oğlundan bişeler istiyo..benimkiyle konuşurken geçen ağladı içim parçalandı annesi sürekli hastayım işte şu kadara ihtiyacım var fln yapıyo bu burda kendine zor yettiriyo sıkıştıgı zamanlarda da ben ona destek oluyorum .. burda o anasız babasız ikimizin gelecegi için bişeler yapıcaz onada ailesi izin vermiyo habire arıyo kadın..oğlunu insan kullanırmı resmen öyle yapıyor..tmm bizim durumumuzda o kdr mükemmel değil ama benim annem dahi bişeler yapmaya çalışıyo kendince..benim size sorum şu bu kadın ne yapmaya çalıyo ayrıca biz nasıl birikim yapıcaz böle o anneye ben ona...offfffffffff