• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Bugun esimin amcası karısı ve küçük çocukları bize yemeğe geldi amcası otuz yasında ve benım teyzemin kızıyla evli bana beni sevdiğini soyledı balkonda sigara içiyordu bende cay goturdum olucektım ne yapmam gerekıyo esim duysa onu kesin öldürür ben korkuyorumne olur bı akil verın

Hangi cesaretle soylerki sapik tepkinizi gosterseydiniz kisik sesle bi hakaret etseydiniz ona birsey demediniz mi
Esinize hic soylemeyin olay buyumesin bir daha da eve gelecekse musade etmeyin yokuz cikaz deyin

Esime desem sonu hıc iyi degil sussam ya korktu dıye artarsa esim sonra duysa niye basta demedin der anneme soylemek istiyom ne dersiniz

Söylemeniz gerek , evet sonu kötü olabilir ama size zarar verebilir.
Bunu söylemeyi göze alan insandan ben herşeyi beklerim.
Ne sevgisi ya , kısaca sevişmek istiyorum seninle dese en azından dürüst sapık derdik.

Ayyyy o ne oyle be benim kalbim dururdu galiba pis sapik.bu konu duyulursa sana iftira bile atabilir.bana teklif etti ben kabul etmedim simdi cirkeflik yapiyor der emin ol.valla 3. Sayfa haberlerine cikarsiniz allahim korusun

Duyulursa duyulsun , zaten oda bunu düşünüyordur söylerse iftira atıyor bana derim diyordur.
Konu sahibi sen zaman kaybetmeden eşine söyle , bak yarın öbür gün daha çok başın ağrır .
Aman bilmesin aman kavga olur diye düşünme.

Valla hersey ust uste bu sabah kizimi acile goturdum astim varmis hastaydi kacgundur. Sımdı oksuruk nobetleri geliyor off yaaa bu ne bitmez ciledir

Soylemeyin hic bir sey.... bir daha onunla ayni ortamda bile bulunmayin . Sapiklik cesaretinin de boylesi . Dallasa hic dalma siyril bu isten tekrar boyle bir seye cesaret ederse bu is senden ciksin soyle iygggg kendilerini ne saniyorlarsa kufredesim var o adama !

Bugun esimin amcası karısı ve küçük çocukları bize yemeğe geldi amcası otuz yasında ve benım teyzemin kızıyla evli bana beni sevdiğini soyledı balkonda sigara içiyordu bende cay goturdum olucektım ne yapmam gerekıyo esim duysa onu kesin öldürür ben korkuyorumne olur bı akil verın
İnsan olarak seviyorum demiştir : )

Back
X