Saç Rengi ve Saç Boyama yardım ....

PRENSES

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.022
209
kızlar merhaba benim saçlarım siyah aralarına ara ara pilatin srısı atyırmak istiyorum bilgisi olsn yardımcı olabail,irmi bu pazar yaptırcam ama kakar veremedim öyle sık değil önlere bir kaçtabne arkalara istiyorum sizece nasıl olur ....

Saçların siyahsa bir tutamina sarı attirsan nasıl olur .daha tarz olur bence tabi

kızlar merhaba benim saçlarım siyah aralarına ara ara pilatin srısı atyırmak istiyorum bilgisi olsn yardımcı olabail,irmi bu pazar yaptırcam ama kakar veremedim öyle sık değil önlere bir kaçtabne arkalara istiyorum sizece nasıl olur ....
siya saça platin saırısımı çok kötü olur tabikide dibi gelmiş saç gibi olur kumral saç eysede siyaha sarı bide platin sarısı kötü olur

bende siyaha pilatin sarısı düşünemedim içinden sadece bi tutama attırabilirsin yandan rüzgarda felan savrulunca görünür güzel olabilir

peki siyahı 1 ton açtırsam olurmu tam srı olmasada nasıl olur ...cesaret edemedim ya bir türlü....

peki siyahı 1 ton açtırsam olurmu tam srı olmasada nasıl olur ...cesaret edemedim ya bir türlü....
Bir ton actirsan olur hem rengi kırılmış olur ama bi seferde yanma gibi bi durum olursa.yani guvendigin birisi yaparsa 2 3 ton bile açabilir .

X