E edatte Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2015 3 1 86 35 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi edatte #1 Merhaba kizim 6 aylik sürekli kakasini cok zor yapiyor ve sürekli gaz sancısı var 3 gündür kabiz yapiyor ama cooook zor bugun aksama kadar agladi bana yardimci olurmusunuz ne yapabilirim gaz ve kakasi icin.
Merhaba kizim 6 aylik sürekli kakasini cok zor yapiyor ve sürekli gaz sancısı var 3 gündür kabiz yapiyor ama cooook zor bugun aksama kadar agladi bana yardimci olurmusunuz ne yapabilirim gaz ve kakasi icin.
E ervaamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 799 499 78 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi edatte #2 En iyisi duphalac diye bi şurup var o kalıcı fayda sağlıyor tavsiye ederim..
E edatte Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2015 3 1 86 35 21 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi edatte #3 ervaamm .!.: En iyisi duphalac diye bi şurup var o kalıcı fayda sağlıyor tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... 6 aylik birsey olmaz degilmi gazi icinde iyi gelirmi tskler
ervaamm .!.: En iyisi duphalac diye bi şurup var o kalıcı fayda sağlıyor tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... 6 aylik birsey olmaz degilmi gazi icinde iyi gelirmi tskler
E ervaamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 799 499 78 21 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi edatte #4 Yok canim olmaz ama sen yine doktoruna Danış. Benim bebeğim 2 aylıkken vermiştim çok faydası olmuştu
E edatte Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2015 3 1 86 35 21 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi edatte #5 ervaamm .!.: Yok canim olmaz ama sen yine doktoruna Danış. Benim bebeğim 2 aylıkken vermiştim çok faydası olmuştu Genişletmek için tıkla... Peki cok tesekkur ederim .
ervaamm .!.: Yok canim olmaz ama sen yine doktoruna Danış. Benim bebeğim 2 aylıkken vermiştim çok faydası olmuştu Genişletmek için tıkla... Peki cok tesekkur ederim .