yardım

buseeeeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
3
0
86
37
elinizde kullanılmıs ancak yeni kadar iyi durumda olan kıyafetler varsa.. yardıma muhtaç 3 kızı olan 1 aile var çoçukları en büyük7 ortaca3 kuçuk 1 yasında kıyafet sıkıntısı var yardım edebilin olursa sevinirim

Ben kıyafetleri vermek icin kadıkoy belediyesini arıyorum gelip alıyorşar demek ki onlarda dagıtıyor.. Eger buradan ihtiyacı karsılayamazsan belediyede veriyor diye bilgin olsun istedim.. Kolay gelsin

Burada boyle konular yasak diye biliyorum ama belediyeler bu konuda yardim ediyor.

Soylemeden de edemeyecegim. Durumlari kotu ve yaslari birbirine yakin 3 cocuk. Erkek cocuk olana kadar devam sanirim.

Belediyeler yardım ediyor sanırım. .
Gidip bi görüşebiliriz. .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. .

Aynısını düşündüm. Bi tanıdık var 5 kız çocukları var. Adamın işi gücü bile yoktu doğru düzgün hala erkek çocuk olsa bir tane yeter diyordu.
Burada boyle konular yasak diye biliyorum ama belediyeler bu konuda yardim ediyor.

Soylemeden de edemeyecegim. Durumlari kotu ve yaslari birbirine yakin 3 cocuk. Erkek cocuk olana kadar devam sanirim.

Çünkü mantıksız bir hareket. Ha durumun olsa doğur istediğin kadar sana kimse bir şey demez ama o çocuklarında gunahina giriyorsunuz . Yazık o çocuklara. Hem yokluktan ezilecekler hemde kız oldukları için..
Ondan sonra "birileri yardim etsin".

Ya bilmiyorum mantigim kabul edemiyor bir turlu.

Kiz cocugunu cocuktan saymiyorlar ki. Oglanlari olunca ancak cocuklari olduguna ikna oluyorlar.

Erkek cocugu falan aradiklariyok 10 sene sonra butun maddi imkanlarini sirf cocuklari olsun diye harcaya 1 aile kiz erkek ayirdimi yapmak bi yana canlarindan sakinan bi sohbet sirasinda duymustum buyuk kiz okula gidiyo baska kiyafetin yokmu hep ayni kiyafet giyiyorsun diye dalga gecmisler cocukla anneside kendi kiyafetlerinden elbise dikmeye calisan bi anne ben bu olaya sahit olunca yardim etmek istedim arkadas burayi onerdi yardimci olur arkadaslar dedi fakat sormadan acimasiz yorum yapiyorsunuz belediyenin verdigini bilseydim buraya yazmazdim

Kusura bakmayin da bir kizina kiyafet alamayan biri ikinciyi ucuncuyu neden dogurur? Az sabret durumunu duzelt sonra ne yaparsan yap derler adama. Gerceklerin adi ne zamandir acimasizlik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…