Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diğer üyelerden özür dilerim hatirlatmak istemem bu fotoya uzun uzun bak belki ise yarar ha? Kim sebep oldu bunun gibi binlerce kişiye. Hayır ben olsam bosandigim kocaya değil bir işidli ile 9 yıl aynı yastığa baş koyduğuma yanarım. Değil koşarak uçarak uzaklaşırdım. Kökünün soyu kazınsın.
Diğer üyelerden özür dilerim hatirlatmak istemem bu fotoya uzun uzun bak belki ise yarar ha? Kim sebep oldu bunun gibi binlerce kişiye. Hayır ben olsam bosandigim kocaya değil bir işidli ile 9 yıl aynı yastığa baş koyduğuma yanarım. Değil koşarak uçarak uzaklaşırdım. Kökünün soyu kazınsın.
Kusura bakmayın...
Bizim VATANIMIZ VE MİLLETİMİZ BÖLÜNEMEZ BİR BÜTÜNDÜR. Değil bu vatana ihanet etmek,bu vatanın evlatlarına saldırmak, ağıza bile alınamaz...
Vatanımıza ihanet edenleri baban olsa affetme!
Değil unutamıyorum demek, bizi vatansız bırakmak isteyen bu hainlere hakaretler yağdırıyor olmanız gerekirdi !!'