YARDIM

• Konu Sahibi Konu Sahibi lulye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
85
5
48
Kastamonu
merhaba benım ılk adetım 4 aralıktı yumurtlama gunum 14.güne denk gelır dusuncesıyle korunmadık sonra adetıme 1 hafta kala kahverengı akıntılarım kanamam oldu doktora gıttım yumurtan yenı catlamıs dedı. bugunlerde sansını deneyebılırsın dedı. bızde korunmadık. birde ılac verdı kanamamın dındırı dıye 2 gun kırmızı renkte kanamam oldu kesıldı ılacı bıraktım sonra 1 hafta sonra yanı adet donemımde kahverengi kanamam basladı kırmızı oldu acık renk oldu kanamam. ben doktorumu aradım ılacı neden bıraktın dıye kızdı sonra adetının basından tıbaren say 20 gunu gel dedı. her neyse normalde adetım 2-3 gun surer bu kanamam kesıldı bı daha basladı koyu oldu kırmızı oldu 6-7 gundur devam edıyor bu adet degıl dedım kendımce kendımı bılıyorum. dun kan tahlılı yaptırdım değerim 22 cıktı . ama bu deger düşük mü yapıyorum acaba daha mı yuksektı kı 22 ye düştü yada yenı mı basladı bılemıyorum böle bişi yasayan varmı arkadslar aranızda

İki günde bir tekrarlamak gerekiyor kan testini iki günde en az iki katına çıkarsa hamilelik olabilir tekrar kan testi yapmani isteyebilir doktor.

merhaba 4 aylık evliyim yeni katılıyorum aranıza :) adetim bugünle 13.gün gecikti şüphelenip kan testi yaptım 1,20 çıktı dr. adet görmezsen 10 ile 15 gün sonra tekrar yapalım gecikmeli döllenme olabilir dedi yumurtalarım temiz çıktı bugünde sol kasıklarım ağrımaya başladı benim gibi olan varmı aranızda çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…