• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım.

Sgk kayitlarina girmesin hesabi yapilmasi bu iste sevgili anne adayimizin cok da masum kandirilmis bir kizcagiz olmadigi dusundurtsede. Olan olmus...
Ama birden fazla iliski varsa babacik baba adayi ben degilim bana yuklemeye calisiyorsun diyebilir
Durum boyle bile olsa ailesine yuzunu kizartip diyecek.baska dogru yol ben bilmiyorum.
Susayım diyorum ama kayıtsız kalamadım...

Burada konu açan arkadaşın masumluğunu , birden fazla kişiyle ilişki gibi suçlamalara maruz kalacağı vs. gibi yorumlarda bulunmuşsunuz ...

Konu sahibi yaptığı ile ilgili yorum değil yardım istemiş , ben de asla tasvip etmediğim bir konu ,ancak her kesin kendi görüşü ve yaşamı ...

Burda herkese fikir beyan edin dememiş...

Kimin ne yaşadığını,hangi şartlarda olduğunu bilemeyiz."Yaparken düşünseydi"ciler, her şey insanlar için,o kızın bu acı dersi unutacağını hiç sanmam. Evet evladı olmayanlar hassas olabilir bu konuda ama kimseyi zorla doğurtma hakkı da size düşmez. Ben yargılayamam,evlilik öncesi ilişki yaşamadım, ama hayatın ince dersleri vardır ve onu aşağılamak,karalamak bana yada bize düşmez. Derviş özer çok iyi bir doktordur. İsim verildi diye merdiven altı muayenecisi sanmayın. Kendisiyle görüşün yada Hera Kadın sağlığı Süleyman Eserdağ ile irtibata geçin. Mail yoluyla da dönüş yapıyor kendisi kısa sürede. Allah yardımcısı olsun,bir cana kıymak acı. Vazgeçme ihtimali umarım vardır.

birazdan burası 'şaaparken düşüneydi'cilerle dolacak.
gardınızı alın.
ben de şu köşeye çökem.

Pek çok konuda sizin gibi "birazdan burası .... diyenlerle dolacak, haberin olsun" şeklinde yorum yapılıyor ben gerçekten anlayamıyorum. Bunun amacı nedir biri bana anlatabilirse çok mutlu olurum.

Pek çok konuda sizin gibi "birazdan burası .... diyenlerle dolacak, haberin olsun" şeklinde yorum yapılıyor ben gerçekten anlayamıyorum. Bunun amacı nedir biri bana anlatabilirse çok mutlu olurum.
Ben açıklasam ;) evli erkekle birlikte olma yada kürtaj tarzı konularda genelde konu sahibi bombardıman altında kalır, konusuna çok yazılır olay çıkar. Neden böyle yazıyorsunuz dediklerinizde (bende yaparım bazen :) ) konu sahibini olacaklara hazırlayıp, seyirci olarak yerini alıyor.

Kimin ne yaşadığını,hangi şartlarda olduğunu bilemeyiz."Yaparken düşünseydi"ciler, her şey insanlar için,o kızın bu acı dersi unutacağını hiç sanmam. Evet evladı olmayanlar hassas olabilir bu konuda ama kimseyi zorla doğurtma hakkı da size düşmez. Ben yargılayamam,evlilik öncesi ilişki yaşamadım, ama hayatın ince dersleri vardır ve onu aşağılamak,karalamak bana yada bize düşmez. Derviş özer çok iyi bir doktordur. İsim verildi diye merdiven altı muayenecisi sanmayın. Kendisiyle görüşün yada Hera Kadın sağlığı Süleyman Eserdağ ile irtibata geçin. Mail yoluyla da dönüş yapıyor kendisi kısa sürede. Allah yardımcısı olsun,bir cana kıymak acı. Vazgeçme ihtimali umarım vardır.
Evet asla merdiven altı doktoru değil , yanlış anlaşılmışım sanırım .Aksine 2 hamileliğimin doğumlarını çok titiz gerçekleştirdiği için önerdim çok iyi bir uzmandır .

Yalnış anlaşılmaması konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Evet asla merdiven altı doktoru değil , yanlış anlaşılmışım sanırım .Aksine 2 hamileliğimin doğumlarını çok titiz gerçekleştirdiği için önerdim çok iyi bir uzmandır .

Yalnış anlaşılmaması konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Rica ederim.
Bende kendisini bir yakınımın aşılama sürecinde tanımıştım,bir kaç yıl gidip gelmiştik. Karakter olarakta,mesleki olarakta iyi bir insandır. Ama kurtaj mevzusunda cevabı ne olur bilemem tabii. Bu kız bunu bir şekilde yapacaksa varsın doktor adı verilsinde kendi başına başka işler açılmasın. Bunu ortalık olarak görme saçmalığına da girmez kimse umarım.

Rica ederim.
Bende kendisini bir yakınımın aşılama sürecinde tanımıştım,bir kaç yıl gidip gelmiştik. Karakter olarakta,mesleki olarakta iyi bir insandır. Ama kurtaj mevzusunda cevabı ne olur bilemem tabii. Bu kız bunu bir şekilde yapacaksa varsın doktor adı verilsinde kendi başına başka işler açılmasın. Bunu ortalık olarak görme saçmalığına da girmez kimse umarım.
Çok haklısınız uzman kişilere yönlendirmek daha doğru sağlığı ve hijen açısından...

İyi geceler diliyorum sağlıkla kalın ...

hata ya hata ıle karsılık vermek hıc bır zaman kısılerın olgunlasmasını ve dogruları gormesın saglamaz..ne yazııkı butun uyarılara karsın yazacagım ılk sey Allaha karsı hata ıkıncısı karnındakı bebege karsı hata..hep burda naralar atılıyor ya herkesın hayatı herkeesın yasantısı .o zman sorumlulugunu kaldıramıyacagı ıse gırısmıyecek ınsanoglu..ve boyle bırsey basına geldıysede butun yasadıklarının sorumlulugunu omzunda tasımalı..evet sız ne dersenız deyın verdıgınız her doktor ısmı bır bebegın bır canlının olmesıne dırı dırı parcalanmasına vesıle olmak tır...arkadasınıza yapacagınız en buyuk ıylık yardım cocugunu oldurmesıne ön ayak olmak yerıne ..hatalarının farkına vardırıp elınden gelen mucadeleyı vermesınde maddı manevı yardımcı olmaktır..asıl dostluk kardeslık budur zaten..

Yıllardır siteyı okuduysanız arkadaşına deseydınız yaparken düşünseydi.
Yazık bı can katili olucaksınız. Cinayetten başka birşey değil.

Devlet hastanesine kaydı olunca ne oluyor anlamadım? Tüm aile bireylerine ''Ey ahali bu kadın kürtaj oldu!'' diye mi duyuruyorlar? Ya da evlenince kocası geçmişte geçirdiği operasyon kayıtlarına mı erişebiliyor?
Valla sınır belli, 10 hafta. Acilen bir yer bulamazsanız devlete gider arkadaşınız. Ya düşeceksiniz işlek bir caddeye, özel muayenehaneleri gezeceksiniz.
aynen öyle ne yazık ki.ailesini arayıp kızınız kürtaj oldu diyorlar.ayşe arman bu konuda araştırma yapmıştı hatta,roportajlar falan..ayrıca develet hastanelerinde doktorlar çoğunlukla yapğmıyorlarmış kürtajı ve yapanların da çoğu anestezi olmadan yapmışlar..şehir efsanesi falan değil,hürriyette bulabilrsiniz hatta..
inanılmaz ama gerçek.devlet kürtajı yasakladı resmen..
konu sahibi arkadaşım,özel doktor bulmak sorun değil bence ankarada iparayı verdikten sonra muayenehanede yapılır.yeter ki parası olsun.pahalı bir işlem çünkü..

Merhaba sevgili kk üyeleri. Yıllardır okurum burayı fakat ilk defa yardımınıza ihtiyaç duydum.
benim bir arkadaşım var ve istenmeyen bir gebelik yaşıyor şu anda. erkek arkadaşı herhangi bir şekilde destek olmayacağını çok üslupsuz şekilde belirtti ve biz de arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. kürtaj olmayı istiyor fakat operasyonu gerçekleştirecek doktor arayışındayız. daha sonraki hayatı için devlet hastanelerinde kayıt alınması sebebiyle özel muayenehanesinde anlayışlı bir doktor arayışında. eğer tavsiye vermek doktor adı ve fiyat bilgisi konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özel mesajlarıma bakıyor olacağım.

ben doktor konusunda yardımcı olamayacağım ama
bebek 10 haftadan büyük olmamalı ve arkadasınız 18 yaşından büyük olmalı
özel hastane devlet farketmez sonuta kayda gecer
özel muayenehanede ise merdivenaltı yapılmış olur hayati tehlike olur
bence her seyi göze alıp hastaneye gitsin
Ayrıca bir şey sormak istiyorum
peki arkadasınız bu adamla hala devam edecek mi

Doktorlar bugünlere kolay mı geliyo? Arkadaşının 2dakikalık zevki için kayıtsız kuyutsuz iş yapıp kendi başını yaksın?

ben doktor konusunda yardımcı olamayacağım ama
bebek 10 haftadan büyük olmamalı ve arkadasınız 18 yaşından büyük olmalı
özel hastane devlet farketmez sonuta kayda gecer
özel muayenehanede ise merdivenaltı yapılmış olur hayati tehlike olur
bence her seyi göze alıp hastaneye gitsin
Ayrıca bir şey sormak istiyorum
peki arkadasınız bu adamla hala devam edecek mi

Maalesef internette arastirabilecegimiz ve bir kk uyemizin de forumda bahsettigi gibi cok korkunc senaryolarla karsilasilabiliyor.
Arkadasimin kendisine bu derece cirkin bir sekilde cevap verip yaninda olmayan bir insan ile degil ozel iliskisine devam etmek, adini bile anacagini dusunmuyorum.

Back
X